Ако някой от вас е играл Far Cry 3 и я е превъртал, нека му удари едно рамо защото не мога да достигна до една точка. Ще ви обясня подробно коя е мисията. Тази мисия където трябва да отидеш в кораба, да избиеш враговете си след това експлодираш кораба, чрез лаптоп. След което отиваш Bambi "Buck" Hughes (този) .. след което влизаш в една пещера и там има пак изоставен кораб, трябва пак да го убиеш. След което взривяваш със динамит в пещерата за да продължиш напред .. падаш и трябва да убиеш един крокодил. Това е общо взето и сега ме праща да отида да отворя някакъв сандък в който има нещо. Опитвах да взривявам със ц4, ама не става. Кажете ми как мога да се кача нагоре или някакво видео как се стига до там. Хора който чуват за сефре тая игра, нека си спестят коментара.
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Помощ относно Far Cry 3
Модератор: Развлечения
- Баннат
- Ник в играта: '
- Вашият пол е: Мъж
- Активен
- Ник в играта: Lili Ivanova
- Скайп профил: :)
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Помощ относно Far Cry 3
Тая мисия е много тегава за обяснение значи така щи ги кажа има 3 подводни тунела дето влизаш в тях и чупиш пръчки и се пълни с водя мисля и след тога излизаш и така като влезеш в сички и след тва водата в началото ще се е дигнала и ще можеш да се качиш на това място на снимка номер 2
Има и клипчета в youtube 

Понякога и ние сме като звездите. Падаме, за да сбъднем нечие друго желание !
- Баннат
- Ник в играта: '
- Вашият пол е: Мъж
Re: Помощ относно Far Cry 3
Мерси Лили, първо трябва да счупиш 3-те дървета, след което се отваря лявата врата и там има още 3 да чупиш.Благодаря ти успешно мината мисля. Заключвайте!