1. Nick на Админа: HuliganaKuncho
2. IP на Админа: Имате го.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Кик без причина, в случая в демото се вижда, админчето просто прекалява, когато му изнася слайва, когато той е в грешка си играе, наглец. Миналия път има игра, след тайм играем, той стреля преди това и ме убива, следовално остава последен (злоупотреба с правата) защото няма как да го слайне някой, след като има имунитет. Няма значение за това. Нямам доказателства.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=709de9bd26
5. Сървър: Jailbreak
Оплакване от админ - HuliganaKuncho
- ВИП
- Ник в играта: hah <3 MAKE ME BELIEVE
- Скайп профил: killer135792468
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- ВИП
- Ник в играта: hah <3 MAKE ME BELIEVE
- Скайп профил: killer135792468
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ - HuliganaKuncho
Не знам защо се изказваш неподготвена. ПЪРВОТО което е, не съм го махал от ЦТ, а просто го слайнах, ВТОРОТО което е, той си призна, че е бъгнал нарочно, това че не виждаш алл чата, не е мой проблем, ТРЕТОТО, знам че ти е фр и се опитваш да защитиш, но поне се изказвай подготвена, това ще те помоля.Зарева. написа:Ъъ.. Live играча, който премахна от СТ не бъгна вратата умишлено, а ти побърза да го махнешш.. Петър а.к.а ХулиганаКънчо те кикна, защото много си позволяваш.. Natsu в случая нямаше икаква вина, не бъгна вратата умишлено, че да го махаш.. До колкото ''админчето просто прекалява тука грешиш, той най-добре си върши работата в сървъра за разлика от други.. Кикна те в пълното си право.. Това, че си СМС Админ не ти дава правото да правиш каквото решиш ти.. Оплакването ти е напълно абсурдно.. ;/
Офтопик:
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Ти слайна Natsu, защото бъгва вратата, ти си в правото си да го слайваш, забранено е все пак, обаче наблизо имаше много затворници и трябваше да направиш някаква съпоставка и да го слапнеш просто, защото след като го слайна оръжията директно отидоха в затворниците и направиха голям бунт. Иначе HuliganaKuncho не знам от къде му дойде това на ум "еми да не е искал"
Мен ме е слайвал, дори и да бъгна без да искам, иначе аз смятам, че не е бил в правото си да те киква. Просто ти трябваше вместо да го слайнеш директно тоя Natsu, да го предупредиш и да го слапнеш, защото след неговия слай от твоя страна целия ден беше прецакан, понеже оръжията отидоха в затворниците, а той не трябваше да те киква, а да те предупреди просто. Просто ти трябваше вместо да слайнеш Natsu да го слапнеш и всичко това щеше да сe размине. Иначе за това, че HuliganaKuncho те кикна нямам идея защо го е направил, предполагам той ще се изкаже по темата и ще обясни мотивите си и ще каже защо те е кикнал, иначе аз на демото не видях да направиш нещо кой знае какво, че чак да те киква. Ти си в правото си да го слайнеш тоя Natsu, че бъгва, но просто не си се съобразил със ситуацията.

- Respected
Темата е приключена!
За напред предупреждавай играчите, защото ти си един вид доброволец, а не сървърен страж и нямаш такива отговорности и задължения, че да съдиш строго играчите дори и да са в по-сериозно нарушение. Механизма на вратата е бъгнат, но не е било наложителна подобна реакция, както от твоя страна, така и от страна на сървър Админа.
За напред предупреждавай играчите, защото ти си един вид доброволец, а не сървърен страж и нямаш такива отговорности и задължения, че да съдиш строго играчите дори и да са в по-сериозно нарушение. Механизма на вратата е бъгнат, но не е било наложителна подобна реакция, както от твоя страна, така и от страна на сървър Админа.