Предложение за Jailbreak

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за Jailbreak

Мнение от Melachka »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде добавен плъгин, при който да не изписва кой играч за кой мап е гласувал, когато има вот и т.н., защото когато сървъра е яко пълен и има около 28-30 човека и има вот, отдолу изписва всеки за кой мап е гласувал и Simon се бави с командите по няколко минути и не ги изписва и то не за друго, а защото просто не се виждат. Освен, че след първоначалният вот, където има да гласуваме и да избираме първо между 5 карти, след това следва отново вот, този път между 2 карти, които да изберем и както написах по-горе, когато сървъра е full това е много кофти, защото Simon се бави с командите по няколко минути при първия вот и още няколко минути при втория. Така не е приятно за хората, които са dead, защото те чакат с 8-9 минути отгоре и то не по друга причина, а заради вота, а това не е справедливо според мен. Това не е проблем, когато примерно в сървъра има около 10-11 човека, но когато сме около 30 играчи положението става съвсем друго.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - По-бързо приключване на рундовете и премахване на изписването на излишния спам в чата като "играч банан гласува за еди кой си мап", "играч ягода гласува за еди кой си мап" и тем подобни. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Re: Предложение за Jailbreak

Мнение от HuliganaKuncho »

Има квар, не е нужен плъгин. Трябва само да се промени.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Отделно на това играчите не чакат по 8-9 минути, а в много редки и бавни случаи по максимум две.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Значи чакате 10 секунди и информацията е важна, защото новобранците гледат, какво избират по-опитните и не цъкат само 1. Ако се махне ще стане именно това.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Excione ツ написа:Значи чакате 10 секунди и информацията е важна, защото новобранците гледат, какво избират по-опитните и не цъкат само 1. Ако се махне ще стане именно това.
Точно 1 или 2 цъкaт, никой не гледa кaкво избирa, зaтовa се въртят едни мaпове. Зa съм.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Аз лично като почнах да цъкам дрън, въобще не знаех коя карта каква е и гледах коя избират другите както каза Тедо. А това не мисля, че отнема минути защото има време за избиране, 10 секунди мисля и след това вота изчезва. И ако маповете са 50 на 50 и следва вот между 2 карти пак има време за избирането. Аз съм против!
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Предложението се отхвърля.