1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Когато има специален ден , ако се опитаме да сменим оръжието да ни slay-не . Ако е пуснат зомби ден и затворниците са зомбитата при опит за смяна на оръжието затворника получава автоматично slay . Ако го промените може да го направите за всички дни, при които можем да сменим оръжието .
2. В кой сървър искате да стане промяната? Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Понякога затворниците си сменят оръжието , а когато няма админ ще стане хаус . Дори и да има админ в сървъра понякога се изпускат тези нарушения .
Предложение за Jailbreak
- Respected
- Ник в играта: mnmu
- Скайп профил: Имам
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Re: Предложение за Jailbreak
Ами хубаво предложение, да. Иначе това може да се случи единствено на маповете, на които за да вземеш оръжие, трябва да цъкнеш копчето Е или да стрелнеш и те зарежда с оръжия автоматично. Ако оръжията са подредени някъде, няма начин играчът да си ги смени. Аз съм За, няма да е зле да се направи, но пък ако има админ в сървъра и си знае работата, ще оправи нещата.
I'll see you soon then..

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
ЗА, мисля че така играта би била доста по-спокойна и няма да има злоупотреби. 

Последно промяна от Melachka на 24 Авг 2015, 15:27, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
И администраторите никаква работа няма да имате, против. На awp и scout деня, освен тези две оръжия, други не правят щети. А на другите дни, просто администраторите да си отварят очите повече.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
Бе то проверката няма да е толкова сложна, но трябва и Админите да вършат работа. Не са сложени, за да ползват ВИП опциите само и да си правят кефа.
- Напреднал
То е хубаво предложение, ама все пак Против. Нали затова имаме админи да са в сервера. За да гледат за нарушители по такъв тип. А като няма, има си тема за оплакване на играч. Правиш демото и го качваш. 

Офтопик:
- Баннат
Предложението се отхвърля,вие още малко ще искате да сте админи, само за да играете и да не следите играта и играчите.