Amusement / Филма , който търсих :)

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Amusement / Филма , който търсих :)

Мнение от 1886 »

Здравейте значи близо 2 години търся този филм и днес най-накрая го намерих за , което съм безкрайно щастлив и доволен от себе си :D , та ето ви линк към филмчето http://zamunda.net/download_go.php?id=403287

Резюме : Филмът "Забавление" (Забавлебие) на режисьора Джон Симпсън, е психологически трилър - ужас, показващ живота и съдбите на три отделни жени, които обаче по различен начин са свързани със своето минало и един човек. В историята се разказва за три жени, които са преследвани от безпощаден убиец-психопат, той е свързан с тяхното минало и няма да се спре пред нищо за да ги убие. Но неговата цел не е само тяхното физическо елиминиране, а и да почувстват възможно най-много болка преди да умрат. Ще успеят ли трите жени да се спасят от психопата, или ще попаднат в мрежите на неговите извратени идеи за наказание.

За това се разказва супер извратен е и ми беше един от любимите преди гледах го на Film+ тогава , когато за филмите се даваха кредити там от Bulsatcoma :D и като цяло за всички фенове на психариите това е филма просто с кеф ще си го излгедам силно го препоръчвам и на вас.
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”