Второ оплакване от предупреждение

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Второ оплакване от предупреждение

Мнение от Димитрова. »

Ами каквото такова, надявам се да не ми мрънкат и другите, които нямат нищо общо не, че нещо.. DamnY0U твърди, че съм се заяждала чрез репутация с някой от екипа, но не ми казва кой е, защото нямам такъв спомен, а и ''Безмислена си ти.. :]" не виждам нещо като заяждане, за нейната също не съм видяла, но явно се е обидила от нещо, какво ли? Та препоръча ми на горещия стол да се оплаача, и го направих? Сега ще разбера ли, кое съм нарушила, че получих +1warn?
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Обратна връзка:

Re: Второ оплакване от предупреждение

Мнение от DamnY0U »

http://i.imgur.com/hdTsHfC.png

Толкова Умни... Мхмм май имаш предвид обратното

http://i.imgur.com/HNu5BCA.png
Унижаване на целия СС ? С това, че не сме разбирали ? Ем тогава кво правиш тук ?

http://i.imgur.com/HNu5BCA.png

Безсмислена си ти ? Точно си е заяждане

http://i.imgur.com/IPsJVxw.png

И отново заяждане :bow: :bow: :bow:

Сигурна съм, че има още, но не ми се търси..

П.п. ще е добре да научиш всички правила на форума и сървърите където играеш, че с тва темпо до никъде няма стигнеш.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Нямам нищо предвид това, че ти си се обидила не е мой проблем.
Не унижавам никой, просто ми стана интересно, че пишат без да знаят, нали както аз правя уж. :]
Нима? И кое е заядливото на това? Да съм я обидила, псувала и т.н? Чакай забравих, явно сте се обидили и двете, истината боли, ясно.
Това па какво му има? Добре бе човек, оплачи се някой било то от бан или админ? Каква е работата на Сървър Администраторите и Помощник Администраторите да се бъркат? Какво общо имат те с темата не разбрах? Това попринцип другаде си е за +1предупреждение, защото се месят, къде не им е работа.. както и да е, а за 1вото ми оплакване от безмисленото предупреждение? Нито Екип Банове, нито Сървър Администратори па даже и зелените нямат до колкото АЗ мисля право да се мешат? Те ли ще го предупредят, те ли ще вземат мерки или червен? Мисля, че бях ясна спрямо това.. даже доклада ми преди малко от ,,Админката'' Мартина трябваше ли да се месят други, които няма НИЩО ОБЩО със случката?
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Значи това не ти е друга верига, тука сме друга верига, други играчи, други правила. Това, че ти си свикнала на други правила не е наш проблем. Админ може да пише навсякъде стига да не е кандидатура за админ в който не е админ той самия... Тука ценим мнението на всеки един админ и играч и за това те могат или да защитят админ или потребител в дадено оплакване.
Всеки един изгледам демото или снимката може да изкаже мнение по оплакване от бан или каквото и да е.

-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Ако сложите на всички предупреждения за подобни думи в репутацията .. Тук заставам зад нея, не виждам какво толкова е казала и тя беше наричана спамерка и тем подобни. Ако такива реп. бяха давани от член на екипа нямаше да ви направи грам впечатление.
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Вече прекаляваш с тези оплаквания от предупреждения, от админи, нагла си вече! Все искаш да става по твоята, ами замисли се?!?!?! Ако всички правим като теб какво ще се случи? АНАРХИЯ е думата, която ще описва сървърите и форума! ПРАВИЛАТА СА ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ В СЪРВЪРА И ВЪВ ФОРУМА И Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ СПАЗВАТ, ТИ НЕ СИ ПРЕЗИДЕНТА И ТОВА ВЗЕМИ ГО РАЗБЕРИ НАЙ-НАКРАЯ! Утре или по-късно днес очакваме оплакване от екип банове и модераторите заради това, че са ти заключили заявка или пък са ти писали да спазваш правилата. Прекаляваш вече, АМАН! Нахална работа е това вече, не спря да ревеш и да пишеш, не спря да се правиш на такава, каквато не си, не знам за Господ ли си се взела, но си в една ОГРОМНА, ГИГАНТСКА грешка и това, че половината от екипа не искат да ти казват нищо само заради това, че разправяш наляво и надясно, че се имаш с червените, не означава, че всички трябва да ти търпим простотиите, ти си никоя и нямаш никакво право да казваш кой какъв е, нито пък да се оплакваш за щяло и нещяло. Утре ще се оплачеш, че си запечена и че не можеш да се изходиш по голяма нужда у вас в тоалетната и ще искаш да свалят правата на някого! Всеки път като вляза във форума и видя тема със заглавие "оплакване" и като погледна, че ти си я постнала ми става лошо. АМАН ВЕЧЕ, АМАН!

П.П. Слагайте ми предупреждение, ясно е, че ще ми го сложите, но това е всичко, няма абсолютно никакъв проблем!
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Добре, сега знам че не трябва да се меся, ама ти не мислиш ли че прекаляваш понякога с тези твой оплаквания? Аз преди не те мислих за ЧАК толкова голяма ЛИГЛА, но сега като видях твоите оплаквания ми прималя. Първо 4:20 с право те е убила, защото ти не спазваш командите и пускаш тема за едно мижаво фд?!?!?!? Епа тва не го очаквах, а сега си пуснала оплакване от предупреждение? Е с това преля чашата казвам ти. Поне спри да се оплакваш от бесзмислени неща защото ми стана още по-лошо като видях тези теми. Моля те, спри се, преживей го. Ето половината тук с предупреждения си мълчът, ама ти... ти правиш бесзмислени теми за няма нищо. Аз това мисля,за другите не знам.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

puRple* написа:Ако сложите на всички предупреждения за подобни думи в репутацията .. Тук заставам зад нея, не виждам какво толкова е казала и тя беше наричана спамерка и тем подобни. Ако такива реп. бяха давани от член на екипа нямаше да ви направи грам впечатление.
Бате, какво им се обесняваш, те тука си нарочат един и давайте да му правим мръсно, защото сме нещо повече от него.. Ако взема да се ровя из репутациите на потребители/админи и какви ли не тук 100% ще има подобни даже и по зле от екипа даже, но чакай.. да помислим защо имам +1warn? Истината заболя и за двете, особено Модераторката, защото и в скайп и в ТС ми мрънкаше за тази репутация.. Жалко, много жалко..
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

DamnY0U написа:http://i.imgur.com/hdTsHfC.png

Толкова Умни... Мхмм май имаш предвид обратното
Симона порови се в на фондоса репутацията. Хмм май и ти имаш предвид обратното като казваш. ''Не всеки е толкова умен за да разбере''
Първия потребител на когото видях репутациите на втората страница. Бас ловя, че ако се поровя мога да намеря още нещо.
Поставете се на нейно място да пусна няколко тъпи теми с оплаквания, но за мен това не е за уарн.
Замислете се на хора от екипа колко по-големи причини е имало за предупреждение и е правен компромис. :)
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Правен е компромис, защото са от ЕКИПА и са с привилегии, екип са да, но дори и виновни повечето са на тяхна страна, както предишното предупреждение.. Ама каква ли съм аз, че да говоря такива неща. :[
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Димитрова. написа:
puRple* написа:Ако сложите на всички предупреждения за подобни думи в репутацията .. Тук заставам зад нея, не виждам какво толкова е казала и тя беше наричана спамерка и тем подобни. Ако такива реп. бяха давани от член на екипа нямаше да ви направи грам впечатление.
Бате, какво им се обесняваш, те тука си нарочат един и давайте да му правим мръсно, защото сме нещо повече от него.. Ако взема да се ровя из репутациите на потребители/админи и какви ли не тук 100% ще има подобни даже и по зле от екипа даже, но чакай.. да помислим защо имам +1warn? Истината заболя и за двете, особено Модераторката, защото и в скайп и в ТС ми мрънкаше за тази репутация.. Жалко, много жалко..
Не ме ядосвай,точно па да твоята репутация ми е през оная работа. Имала съм и по-зле репутации и по-зле предупреждения спрямо теб, но не съм ревала да ми ги махат... Както и да е радвай се, казаха, че ще ти го махнат.

-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

Аз предупреждението го махам и ще по моля да спрете да се дразните а гледай те да се разберете по някой друг начин
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”