Ками написа:iv00 написа: Питам те като нормален човек защо го махна, а ти се правиш на много голям...

Не че нещо, ама не е длъжен да ти дава АБСОЛЮТНО никакъв отчет. Той когато е трябвало да дава отчети, го е правил. Ми ти щом питаш за някой, който е трансфернал, то ти постоянно питаш и по принцип аз като съм в сървъра също съм го забелязал. Даже сега не знам какъв е смисъла да се оплакваш и всъщност не разбирам защо се оплакваш и по какъв повод. Нито си била гагната несправедливо, нито си FK-ната, нито си напсувана, нито си кикната или банната?!?!?! Какъв ти е проблема точно? В сървъра сте се събрали 5-6 човека някаква групичка и за най-малкото ревете и пускате абсурдни, смешни и пресилени оплаквания, свързани с админите с една, единствена цел - да ги набутате, да излъжете, да измамите и някой от нас да бъде наказан. Редовно ги виждам тези оплаквания и от ден на ден ставате все по-смешни с тези оплаквания. За мен оплакването е абсурдно, всички хора от екипа ще го потвърдят, а ти се изложи много с тази простотия, която направи, имах друго мнение за теб. Отделно и фактът, че си объркала демото... всичко е мармалад. Време ви е на вас, играчите да си седнете на дупенцата и да слушате всички админи, без да си правите каквото искате, да ни държите сметка или пък да ревете за най-малкото и да пускате оплаквания като откачени. Просто се спрете с тези простотии и си играйте играта, за да ви е забавно, а не да го правите с цел някой от нашият екип да бъде наказан или пък дори със свалени права, или пък само и само за да злорадствате, да злобеете и да показвате на някого, че сте нещо повече от него - не сте. Иначе за това много ме хвана яд, ти си никоя да му държиш сметка и когото си иска ще махне от отбора на надзирателите. Адаша съвсем културно ти обясни, че ги е махнал, защото не са се справяли като надзиратели и бунтовете са изобилствали, ми то такива и аз понякога ги махам от CT, просто защото игра не става и 40-50 минути през целия мап рундовете траят 1, максимум 2 минутки. Също така и админ Anon!m3n е бил в сървъра, така че чакаме и той да се произнесе, но не очаквам той да ти напиши нищо по-различно от това, което пиша аз - че оплакването ти е смешно, абсурдно и е само с една единствена цел - да набуташ iv0, това редовно го правите една групичка от сървъра, но съвсем скоро перките ви ще бъдат свити и ще бъдете наказвани, въпрос на време е това да се случи, за да се научите да слушате админите в сървъра, както и да не си отваряте устата много насам и натам, защото става прекалено. Пълна глупост е това оплакване, една от най-големите простотии, които съм виждал от играч.