Оплакване от админ - iv0

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Оплакване от админ - iv0

Мнение от Ками »

1. Nick на Админа: iv0
2. IP на Админа: Имате го предполагам. (В конзолата излиза с Х-ове накрая)
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Мята човек от ЦТ към отбора на терористите, защото е админ, защото може, защото му се играе ЦТ, а не защото се е провинил ( :rock: ). Също така гагва без основателна причина. Нито сме обиждали, нито сме споменавали родата му, нито сме казали нещо лошо... Ако беше някой от екипа ви подобни думи щяхте да ги игнорирате, ама понеже сме потребители и вероятно сме под нивото ви :tooth: ? Също така ме и уби (предполагам пак, защото е админ и може да си го позволи)... Командата беше събрани на задна стена, а нямаше как да отида ДО тях, защото имаше кашони и отидох върху тях, а той реши да ме убие... :)
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). :thumbsdown:
5. Сървър: Jailbreak
Последно промяна от Ками на 07 Сеп 2015, 18:10, променено общо 2 пъти.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - iv0

Мнение от iv00 »

Мацка, глей ся. От както започна да влизаш по сървърите нещо искаш от мене ама ще е хубаво да си кажеш направо. Имам право да местя, когото си искам, когато си искам щом съм преценил. И не само аз, а всеки един админ! ТИ като си ВИП, в сървъра не си НИКОЙ че да ми държиш сметка защо съм го преместил, защо съм гагнал, защо съм убил, защо дрън дрън. А ти го правиш нон стоп и по този начин умишлено се мъчиш да ме провокираш и дразниш. И теб и ГТА / тоя дето го преместих / ви игнорирах цял мап ама то вие от човещинка не разбирате бе! Накрая си получихте гаговете.. то няма как иначе нали.. и само да те осведомя че не е нужно да споменавате майка ми или да ме обиждате в прав текст. Позволено ни е да гагваме и за заяждане и недостойно поведение ;) Пък тва че съм те убил.. много просто- не изпълниш- умираш! Можеше да застанеш долу ДО кубчето и ДО твоите съотборници и никой нямаше да те закача. Толкос. Няма кво друго да се каже.
Последно промяна от iv00 на 07 Сеп 2015, 17:50, променено общо 1 път.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от Ками »

iv00 написа:Мацка, глей ся. От както започна да влизаш по сървърите нещо искаш от мене ама ще е хубаво да си кажеш направо. Имам право да местя, когото си искам, когато си искам щом съм преценил. И не само аз, а всеки един админ! ТИ като си ВИП, в сървъра не си НИКОЙ че да ми държиш сметка защо съм го преместил, защо съм гагнал, защо съм убил, защо дрън дрън. А ти го правиш нон стоп и по този начин умишлено се мъчиш да ме провокираш и дразниш. И теб и ГТА / тоя дето го преместих / ви игнорирах цял мап ама то вие от човещинка не разбирате бе! Накрая си получихте гаговете.. то няма как иначе нали.. и само да те осведомя че не е нужно да споменавате майка ми или да ме убиждате в прав текст. Позволено ни е да гагваме и за заяждане и недостойно поведение ;) Пък тва че съм те убил.. много просто- не изпълниш- умираш! Можеше да застанеш долу ДО кубчето и ДО твоите съотборници и никой нямаше да те закача. Толкос. Няма кво друго да се каже.
Първо, че до кубчето нямаше да съм на задна стена и пак щеше да се заядеш. Второ, ти кой си? Това, че имаш права в ЦС-а НЕ те прави нещо повече от останалите! Ти си уж админ, за да помагаш, а не да се заяждаш. :) Питам те като нормален човек защо го махна, а ти се правиш на много голям... :) Като някой смс админ махне ЦТ, за да сложи себе си го наказвате, ама ти понеже си сървър админ ще правиш каквото си поискаш ли? :)
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Ками написа:
iv00 написа:Мацка, глей ся. От както започна да влизаш по сървърите нещо искаш от мене ама ще е хубаво да си кажеш направо. Имам право да местя, когото си искам, когато си искам щом съм преценил. И не само аз, а всеки един админ! ТИ като си ВИП, в сървъра не си НИКОЙ че да ми държиш сметка защо съм го преместил, защо съм гагнал, защо съм убил, защо дрън дрън. А ти го правиш нон стоп и по този начин умишлено се мъчиш да ме провокираш и дразниш. И теб и ГТА / тоя дето го преместих / ви игнорирах цял мап ама то вие от човещинка не разбирате бе! Накрая си получихте гаговете.. то няма как иначе нали.. и само да те осведомя че не е нужно да споменавате майка ми или да ме убиждате в прав текст. Позволено ни е да гагваме и за заяждане и недостойно поведение ;) Пък тва че съм те убил.. много просто- не изпълниш- умираш! Можеше да застанеш долу ДО кубчето и ДО твоите съотборници и никой нямаше да те закача. Толкос. Няма кво друго да се каже.
Първо, че до кубчето нямаше да съм на задна стена и пак щеше да се заядеш. Второ, ти кой си? Това, че имаш права в ЦС-а НЕ те прави нещо повече от останалите! Ти си уж админ, за да помагаш, а не да се заяждаш. :) Питам те като нормален човек защо го махна, а ти се правиш на много голям... :) Като някой смс админ махне ЦТ, за да сложи себе си го наказвате, ама ти понеже си сървър админ ще правиш каквото си поискаш ли? :)
Тъй като ме питаш директно, ще се включа в темата отново. Та аз се държа на принципа "каквото почукало такова се обадило". "ама ти понеже си сървър админ ще правиш каквото си поискаш ли?" - не :victory: просто го правя да изглежда така, защото виждам че яко те дразни :D И от мен да мине като стана толкова дебела работата ще ти обясня защо го махнах- защото имаше още половин час от мапа, а всеки рунд ги бунтехте и игра не ставаше и затова се преместихме двамата с анонимния за да се нормализира положението. Ама на тебе нали ти е голяма работата и тръгна да ми държиш сметка - защо, защо, защо .. еми не стаа така.

А да, давай ми минуси на мнението, много яко :rock: :rock: :tooth: :lmao:
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от Ками »

iv00 написа:
Ками написа:
Тъй като ме питаш директно, ще се включа в темата отново. Та аз се държа на принципа "каквото почукало такова се обадило". "ама ти понеже си сървър админ ще правиш каквото си поискаш ли?" - не :victory: просто го правя да изглежда така, защото виждам че яко те дразни :D И от мен да мине като стана толкова дебела работата ще ти обясня защо го махнах- защото имаше още половин час от мапа, а всеки рунд ги бунтехте и игра не ставаше и затова се преместихме двамата с анонимния за да се нормализира положението. Ама на тебе нали ти е голяма работата и тръгна да ми държиш сметка - защо, защо, защо .. еми не стаа така.

А да, давай ми минуси на мнението, много яко
А как става? При вас никак не става :) Не нормализирахте нищо, бунтеха и вас. Мисля, че и той е достатъчно добър, за да провежда нормални рундове. Ти не си по-добър и твоите рундове не бяха по-добри. Това, че е имало половин час, не означава, че е нямало да направи рундове с игри, нали? И ти си безсилен срещу год мода ;) Гаговете са пресилени (както винаги), само защото не съм админ или не ти се мазня :)
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Стига сте спамили по темата, Ками дала си грешно демо,като давате или се оплаквате от нещо вземете си направете труда да проверите доказателствата,преди да ги предоставите тук. До самото оплакване без демо не мога да кажа нищо конкретно,но ми е ясно групата която сформирате е само да се дразните явно с админи и играчи,а повярвай ми знам кои играчи и даже и админи има в групичката ви!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Видеото си го объркала и няма как да отсъдим. Имаш 24 часа да добавиш видеото по което си писала оплакването или темата се затваря.
П.С. Отново си объркала видео материала!
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Да... Качих panda_jailbreak, защото преди така се казваха... След като пуснах темата влязох в сървъра и явно се е презаписало (Jailbreak[ss]) :|
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Мусти, тук грешиш, няма никаква група това, че някой имат нещо против нас не е наш проблем + това до колкото уж админи на наша страна, няма такива неща.. При нас админи НЕ говорят, освен от време на време лайфстайлъра, а иначе сме си само аз ГТА и Ками.. До колкото оплакването.. сървър админите, не се имайте за нещо повече от потребителите или смс админ/вип, не сте.. махате даден играч просто за кеф, а нямате основателна причина.. не мисля, че Ками и ГТА имат вина в случая.. поне като сте виновни си признавайте, а не да трупате един куп лъжи..
Последно промяна от Excione ツ на 07 Сеп 2015, 18:27, променено общо 1 път.
Причина: Коментара не е свързан с естеството на темата!
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Димитрова. написа:Мусти, тук грешиш, няма никаква група това, че някой имат нещо против нас не е наш проблем + това до колкото уж админи на наша страна, няма такива неща.. При нас админи НЕ говорят, освен от време на време лайфстайлъра, а иначе сме си само аз ГТА и Ками.. До колкото оплакването.. сървър админите, не се имайте за нещо повече от потребителите или смс админ/вип, не сте.. махате даден играч просто за кеф, а нямате основателна причина.. не мисля, че Ками и ГТА имат вина в случая.. поне като сте виновни си признавайте, а не да трупате един куп лъжи..
Ааа, каква била работата :D То вие сте си били дружки тя затова така тръгна да ми скача :unknw: Добре че не беше и ти там че горко ми :(
Ками написа:Да... Качих panda_jailbreak, защото преди така се казваха... След като пуснах темата влязох в сървъра и явно се е презаписало (Jailbreak[ss]) :|
Ем.. следващия път мойто момиче :finger:
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Ками написа:
iv00 написа: Питам те като нормален човек защо го махна, а ти се правиш на много голям... :)
Не че нещо, ама не е длъжен да ти дава АБСОЛЮТНО никакъв отчет. Той когато е трябвало да дава отчети, го е правил. Ми ти щом питаш за някой, който е трансфернал, то ти постоянно питаш и по принцип аз като съм в сървъра също съм го забелязал. Даже сега не знам какъв е смисъла да се оплакваш и всъщност не разбирам защо се оплакваш и по какъв повод. Нито си била гагната несправедливо, нито си FK-ната, нито си напсувана, нито си кикната или банната?!?!?! Какъв ти е проблема точно? В сървъра сте се събрали 5-6 човека някаква групичка и за най-малкото ревете и пускате абсурдни, смешни и пресилени оплаквания, свързани с админите с една, единствена цел - да ги набутате, да излъжете, да измамите и някой от нас да бъде наказан. Редовно ги виждам тези оплаквания и от ден на ден ставате все по-смешни с тези оплаквания. За мен оплакването е абсурдно, всички хора от екипа ще го потвърдят, а ти се изложи много с тази простотия, която направи, имах друго мнение за теб. Отделно и фактът, че си объркала демото... всичко е мармалад. Време ви е на вас, играчите да си седнете на дупенцата и да слушате всички админи, без да си правите каквото искате, да ни държите сметка или пък да ревете за най-малкото и да пускате оплаквания като откачени. Просто се спрете с тези простотии и си играйте играта, за да ви е забавно, а не да го правите с цел някой от нашият екип да бъде наказан или пък дори със свалени права, или пък само и само за да злорадствате, да злобеете и да показвате на някого, че сте нещо повече от него - не сте. Иначе за това много ме хвана яд, ти си никоя да му държиш сметка и когото си иска ще махне от отбора на надзирателите. Адаша съвсем културно ти обясни, че ги е махнал, защото не са се справяли като надзиратели и бунтовете са изобилствали, ми то такива и аз понякога ги махам от CT, просто защото игра не става и 40-50 минути през целия мап рундовете траят 1, максимум 2 минутки. Също така и админ Anon!m3n е бил в сървъра, така че чакаме и той да се произнесе, но не очаквам той да ти напиши нищо по-различно от това, което пиша аз - че оплакването ти е смешно, абсурдно и е само с една единствена цел - да набуташ iv0, това редовно го правите една групичка от сървъра, но съвсем скоро перките ви ще бъдат свити и ще бъдете наказвани, въпрос на време е това да се случи, за да се научите да слушате админите в сървъра, както и да не си отваряте устата много насам и натам, защото става прекалено. Пълна глупост е това оплакване, една от най-големите простотии, които съм виждал от играч. :thumbsdown:
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Безмислени коментари, непростимо държание от страна на член от екипа.. Не, никой от нас тримата няма против теб нещо, просто си прочети командиите/правилата и тогава се прави на интересен.. ''Командата беше събрани на задна стена, а нямаше как да отида ДО тях, защото имаше кашони и отидох върху тях, а той реши да ме убие... :) '' това тук, не си я убил с право, а и са нямали в командата ''На глави мре" ..

ПП. Мелачке ФК имаше + гаг безпричинно.. както виждаш имали са команда събрани и на задна стена,а тя е била в/у главата на някой, а той я е убил въпреки, че са нямали в командата на глави мре.. четеш ли? Или давай да напиша нещо, колкото Иво да бъде жертвата в случая..
Последно промяна от Димитрова. на 07 Сеп 2015, 18:22, променено общо 1 път.
него вече да го няма..
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Имаш 24 часа да качиш демото ако не темата се приключва!
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Димитрова. написа:Безмислени коментари, непростимо държание от страна на член от екипа.. Не, никой от нас тримата няма против теб нещо, просто си прочети командиите/правилата и тогава се прави на интересен.. ''Командата беше събрани на задна стена, а нямаше как да отида ДО тях, защото имаше кашони и отидох върху тях, а той реши да ме убие... :) '' това тук, не си я убил с право, а и са нямали в командата ''На глави мре" ..
Според мен Ками (panda) не е написала точно командата. Командата може би е била следната: "freeze na zadna stena v kiliq edin do drug", ако тя е на глава, НЕ Е един до друг и е логично да бъде убита. Просто според мен е написалата командата както й изнася и както й е по-удобно, именно за това я е написала по друг начин, за да ни обърка. В случая тя лъже според мен и оплакването й е само за да набута iv0 и той да бъде наказан, само че по всичко изглежда, няма да успее. Винаги на обикновените играчи когато не им изнася нещо или админа не е съгласен с тях, той е виновен.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Запознайте се с дефиницията на думата „Админ/Администратор“. Това е, човекът отделящ част от ежедневието си, за да играете пълноценно! Нашите колеги ги ценим с положителния труд, който извършват за проекта и понякога трябва да действат по своя преценка, а не по написани правила, защото перфектна хартия и бележка няма и Вие, като потребители имате право да подадете оплакване за всяко едно нещо, което сметнете за неправилно, а по-нататък се решава всичко от по-висшестоящите.
Член на екипа има право да прехвърля свободно от единия отбор в другия играчи с цел разнообразяване на играта и по-голям процентов шанс на другите играчи да са надзиратели. Не е казано, че от начало, като се метнат 5 надзирателя само и единствено те могат да стоят до края на картата, още в текущия рунд могат да бъдат заместени с други играчи. Потребителите нямате право да държите сметка или да се заяждате с други играчи/Админи в сървъра, ако смятате, че дадено нещо не е коректно се оплаквате и това е.
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Повече излични мнения да няма докато не се предостави някакво демо или ако найстина няма да казва и да се приключва всичко.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Тя каза, че демото е презаписано, но някой май не чете.. явно е приключена темата.. няма демо .. няма наказание за жалост .. : ] И все пак тя няма вина в случая, което е описано в оплакването..
него вече да го няма..
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

monster написа:Повече излични мнения да няма докато не се предостави някакво демо или ако найстина няма да казва и да се приключва всичко.
Ками горе написа, че демото е презаписано вече.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”