ПредложениЯ за Deathrun.

Тук ще се местят старите теми

Кое искате да се осъществи и защо(като коментар)?

1-вото предложение
6
22%
2-рото предложение
10
37%
3-тото предложение
5
19%
Никое
6
22%

Общо гласове: 27

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

ПредложениЯ за Deathrun.

Мнение от DamnY0U »

~► 1 ◄~

1. Какво искате да бъде добавено? Да бъде добавено night vision!
2. В кой сървър искате да стане промяната? Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Защото има доста тъмни мапове и трябва да се добави. Само не ми казвайте, че щяло да лагва на всички защото това НЕ Е ФЕНЕР!
~► 2 ◄~

1. Какво искате да бъде добавено? Да се добави Respawn в началото на рунда от вида на 15сек.максимум
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Да се добави понеже някой карти имат малко spawn места и доста често умират, и се налага заради 2ма играча да го сменяме, а по този начин ако някой го е пуснал мъртъв в рамките на 15 секунди ще го съживи, и няма да има сменяй защото има малко spawn места.
~► 3 ◄~
(Отново)

1. Какво искате да бъде променено? Тайма в сървъра да се замени с рундове. От вида на 3/7/10/15 рунда
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Защото пак повтарям ИМА ДЪЛГИ МАПОВЕ И КЪСИ. Не може на 1 карта която е на 3 етапа да я минават по 7 мин РУНДА, а друга за 2-3 мин РУНДА...И от цялата работа една карта мината 5 пъти, а друга 15 пъти.. И по този начин няма да има стига бави и то защото знаеш че или ще има следваш рунд или няма да има... Ако мапа се харесва ще изберат 15 рунда, а ако ли не 3 рунда.. Същото като на тайма е, но просто по добро от него защото ще спрат с това стига бави и т.н. И като се избира следваща карта да има както сега да се удължи с 15мин. да е примерно да се удължи с 5 рунда.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Обратна връзка:

Re: ПредложениЯ за Deathrun.

Мнение от Димитрова. »

Против и за трите и ето защо:
Nightvision изобщо не е нужно.. в последно време гледам, че рядко се пускат тъмни мапове, или поне забелязвам, когато не са такива.. не съм съгласна да се добавя ..
Същото и за това, не трябва, няма да върши почти никаква работа.. като са малки ги махнете ако не са харесвани много, много.. няма нужда да се препълня дръна с глупости.. Jaila точно от такива глупости постоянно crash-ва.
Това пък е най-глупавото предложение.. то може да изберат и 5 рунда и за 10 мин. макс, няма и толкова ще минат.. особено на по-трудните мапове, а някой искат да ги играят повече време и е адски тъпото за толкова кратко.. Като искат мапа да не е дълго пуснат, има RTV , който иска да се смени пише, който не, не пише, не мисля, че всички ще са на едно мнение.. Общо взето и трите са излишни. Това е моето мнение. :]
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Не знам факта поради, който си играеш с модераторските права да закачаш теми, но да го избегнем.
Използвай търсачката http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... ightvision при положение, че си писала вътре в темата не виждам смисъл да пускаш второ предложение. По този начин се натрупват темите и после се реве, че не се добавя нищо.
В предложение две има малко хляб, но 2 секунди стигат нито повече, нито по-малко!
Предложение три няма, какво да си кривим душата излишна работа за излишна простотия.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Първото предложение го имаше и се очаква крайното решение.Нямаше нужда отново и отново да правиш теми и да вмъкваш в тях активни предложения,както направи и за самите мапове наскоро.
За 2 - рото може да се съглася да се аправи,защото имаше махнати наистина някои хубави карти с предлоза че нямат спаун места.
За 3 - то мисля че пак имаше такова предложение някъде и ми се струва че отново ти го предложи. Няма смисъл да се играе на рундове,има си време и като изтече то се избира друг мап.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

няма нужда да се препълня дръна с глупости.. Jaila точно от такива глупости постоянно crash-ва.
Абсолютно съгласен! В момента Деатръна мисля е най-добре поддържаният сървър на веригата и ако и него прецакате ,не знам!
1-вото Предложение: От nightvision ,пада фпс и то много, когато имах по-слаб комп точно това ми се случваше на мен и то не във един сървър в който е имало такова нещо ,затова съм против има си видео настройки в играта оправете ги и няма да ви е тъмно. На мен не ми е тъмно на нито един мап ,не знам за вас ,а дори не съм барал настройките и съм с монитор по-стар от мене на всичкото отгоре!
2-рото предложение: Да, тук има смисъл и няма лошо да се тества, ама ако прави бъгове направо го режете. :D
3-то : Аз мисля ,че сега сървъра си е перфектен и не мисля ,че трябва да се пипа лично мое мнение, най-много да се добави някой нов мап ако има нужда ,но на този етап мисля ,че е добре да си караме със 20 мин на мап :D
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

- xaer0 написа:
няма нужда да се препълня дръна с глупости.. Jaila точно от такива глупости постоянно crash-ва.
Абсолютно съгласен! В момента Деатръна мисля е най-добре поддържаният сървър на веригата и ако и него прецакате ,не знам!
1-вото Предложение: От nightvision ,пада фпс и то много, когато имах по-слаб комп точно това ми се случваше на мен и то не във един сървър в който е имало такова нещо ,затова съм против има си видео настройки в играта оправете ги и няма да ви е тъмно. На мен не ми е тъмно на нито един мап ,не знам за вас ,а дори не съм барал настройките и съм с монитор по-стар от мене на всичкото отгоре!
2-рото предложение: Да, тук има смисъл и няма лошо да се тества, ама ако прави бъгове направо го режете. :D
3-то : Аз мисля ,че сега сървъра си е перфектен и не мисля ,че трябва да се пипа лично мое мнение, най-много да се добави някой нов мап ако има нужда ,но на този етап мисля ,че е добре да си караме със 20 мин на мап :D
За първото само ще пиша. Преди имаше ФЕНЕР и от него ЛАГВАШЕ на всички. Но това НЕ Е ФЕНЕР, че да ги лагва щом не го използваш... На някой хора не могат да се променят настройките както на мен защото крашва ЦС-са и се връща в първоначални настройки...

HuliganaKuncho написа:Като овце сте, един напише простотия и другите му я копират. Да, ще има лаг когато се пусне, но ще е по клиентската част. Тоест, ще му лагва САМО и единствено на него! Неговото фпс ще се свали, не това на сървъра, следователно на другите играчи няма да им пречи лага. Аз съм ЗА, тъй като и аз не кьорава много много на посочената карта по-горе.

DamnY0U написа:Ма чакай малко бе човек, това не ти е фенер, че да го виждат всички, че да им лаги. Това се вижда само от човека който го ползва и само на него ще му пада фпс-то.
+ Това на някой компютри като моя не мога да се мръдна brightness понеже ми блокира играта и ми дава грешки и ми я връща в първоначалните му настройки и прочие...
В доста сървъри съм играла където има Nightvision и нито на мен ми е лагило нито да отделните играчи..
МИ дайте и от Д2 да го махнем щото да не им лаги на играчите и да се вдигнат brightness-а.
Аман от глупости значи...

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

1. ТЪПО. Ще се научите да играете без помощни средства. Тва че не можете да си усилите яркостта на компютрите или ви мързи е изцяло ваш проблем. Против!
2. Ако няма да има проблеми с това, не виждам защо да не се добави. Звучи като хубава добавка.
3. Тва не го ли бяхте предлагали? Не се ли отхвърли? Стига сте искали да гоните хората от сървъра. В момента всичко е перфектно, както си е. С рундове е тъпо, по миналата тема съм писала защо. Против.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

1. За, на тъмните карти хората ще играят по-лесно. Пускат се често challenge_b1, sammal_3sixty, 3sixty_b4 и т.н.
2. За, ще е добре за сървъра, дано не създава проблеми.
3. Против, в миналата тема написах защо и не знам защо се предлага за 2-ри път.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
nat
Новак
Новак

Ник в играта: Nat
Скайп профил: -
Обратна връзка:

Мнение от nat »

Ками написа:1. За, на тъмните карти хората ще играят по-лесно. Пускат се често challenge_b1, sammal_3sixty, 3sixty_b4 и т.н.
2. За, ще е добре за сървъра, дано не създава проблеми.
3. Против, в миналата тема написах защо и не знам защо се предлага за 2-ри път.
:victory: И аз мисля така
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

За първото ПРОТИВ картите са си такива няма смисъл да се трупа сървъра с глупости Както едни могат да играят така така и други
За второто съм ЗА изброила си причините
За третото съм ПРОТИВ, един рунд може да се играе 7-8 минути а може и 1. По-добре да се направи като в ХНС да излиза мено и играчите да избират 10, 15, 20 или 25 минути.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Относно първото е говорено вече в друга тема.
Относно второ като замисъл е добро,но 15 секунди са доста,по скоро максимум 5.
Относно третото съм съгласен,причината си я казала ясно.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Първо предложение: Както каза Митко, има го в друга тема и ще е добре да се добави, защото някои мапове са наистина тъмни за повечето слаби играчи в сървъра, а по силните знаем кое, къде се намира на мапа и се ориентираме. За съм!
Второ предложение: Също е добре да се добави, но 15 секунди са много.
Трето предложение: Против съм, не ми вдъхва доверие с тези рундове, а и не мисля, че ще се хареса на играчите в сървъра.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

И 3 те предложения са отхвърлени.
1. Nightvisiona - Специално влязох в сървър в който имаше дадената опция. И като пуснах Nightvisiona Фпс то рязко ми пада от 100 на 70 и по надолу,и не е моментен случай ами явно товари с нещо,защото постоянно поддържах това Фпс.
2. Respawn - Вече има съвсем малко карти,които нямат spawn места,да не кажа че изобщо няма такива. Според мен е ненужен.
3.За рундовете няма какво да кажа,играе се колкото време има,супер безсмислено е примерно на даден труден мап избереш да речем 20 рунда и да гледаш в сървъра как играят само 2 - 3 ма ,защото слабите играчи не могат да продължат след 1 - 2 капана.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”