Проблем със Counter-Strike
- Супер потребител
- Ник в играта: blqsa4ko
- Скайп профил: ownernamoqjivot
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Проблем със Counter-Strike
Имам един проблем, който започна от вчера вечерта ; Играх си аз в Jailbreak-а, и изведнъж ми заби играта, натиснах Ctrl+Alt+Delete, и после "Отказ", за да ми затворя прозореца, но играта беше наред, все едно не беше забила .. И така де, продължих да играя, но осъзнах, че звукът ми е спрял, нито бутони съм натискал, нито съм го спирал ; И това става при всяко забиване на играта ми. Моля помогнете ми, оправя се само и единствено ако рестартирам/изключа компютъра или изляза от Профила си (Windows профила) 

- Прикачени файлове
-
- 2141rzh6ipfyekgwosc.gif (27.98 KiB) Преглеждано 489 пъти
- Новак
- Ник в играта: DJP3nisBG
- Скайп профил: DJPenis13
- Обратна връзка:
Re: Проблем със Counter-Strike
Не съм срещал до сега такъв проблем с всички игри който съм играл включително и cs, нито пък съм чувал някой приятел да ми споделя за подобен проблем. Но според мен проблема може да е от аудио драивъра, но може и да си хванал някой вирус има безброи проблеми но за сега се сещам само за тези проблеми. Моля ако някой е имал подобен проблем нека пише в темата, за да помогнем на човека. Прати снимки от task manager за да видя кои процеси по колко товарят процесора/рамта/харда, ако имаш вирус ще го видя и тогава ще пристъпим към отстраняването на вируса.
- Напреднал
- Ник в играта: gennco
- Скайп профил: ЛС в сайта.
- Обратна връзка:
- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
Идеите които давате не са никак полезни...
Проблема ти идва от 2 причини, или процесора се е збъгясал или някой от програмите поддържащи играта не са правилно инсталирани... като например:
Причини много.
Аз бих те посъветвал да включиш играта и в Диспечера на Задачи (CTRL+ALT+DELETE), като ти пъкне cstrike.exe или hl.exe като процес да му зададеш Нисък Приоритет и да кажеш ако има явна причина отново.
Също така за нашите сървъри този проблем се среща и при други мои познати единствено в сървърите на SlackServ, до момента решение не съм намерил освен рестарт на компютъра.
Проблема ти идва от 2 причини, или процесора се е збъгясал или някой от програмите поддържащи играта не са правилно инсталирани... като например:
- Microsoft Visual C++ 2010/2012
- Microsoft .NET Framework ver. *.*.*
- Visual Studio 2012 x64/x86
Причини много.
Аз бих те посъветвал да включиш играта и в Диспечера на Задачи (CTRL+ALT+DELETE), като ти пъкне cstrike.exe или hl.exe като процес да му зададеш Нисък Приоритет и да кажеш ако има явна причина отново.
Също така за нашите сървъри този проблем се среща и при други мои познати единствено в сървърите на SlackServ, до момента решение не съм намерил освен рестарт на компютъра.

- Супер потребител
- Ник в играта: blqsa4ko
- Скайп профил: ownernamoqjivot
- Обратна връзка:
u3HEHAga написа:Идеите които давате не са никак полезни...
или някой от регистрите ти прави проблеми..
- Microsoft Visual C++ 2010/2012
- Microsoft .NET Framework ver. *.*.*
- Visual Studio 2012 x64/x86
Причини много.
Благодаря, ще го направя.