[Кандидатура за админ] Jailbreak- HaLaSteF
- Новак
- Ник в играта: HaLaSteF
- Скайп профил: stefoka_33z
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидатура за админ] Jailbreak- HaLaSteF
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам нужните изиграни часове.
3. Напишете Вашето име! - Александър
4. Напишете Вашия ник! - HaLaSteF
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да помагам на играчите с каквото мога, да наглеждам сървъра за нарушители и да помагам с развитието му.Забелязал съм, че понякога няма админ в сървъра и настъпва хаос, безредици, караници между играчите и т.н.Ако бъда одобрен ще направя всичко възможно по силите си да няма такива неща в сървъра!
7. Задължително Skype за връзка: - stefoka_33z
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам нужните изиграни часове.
3. Напишете Вашето име! - Александър
4. Напишете Вашия ник! - HaLaSteF
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да помагам на играчите с каквото мога, да наглеждам сървъра за нарушители и да помагам с развитието му.Забелязал съм, че понякога няма админ в сървъра и настъпва хаос, безредици, караници между играчите и т.н.Ако бъда одобрен ще направя всичко възможно по силите си да няма такива неща в сървъра!
7. Задължително Skype за връзка: - stefoka_33z
- Супер потребител
- Ник в играта: miroslavv
- Обратна връзка:
Re: [Кандидатура за админ] Jailbreak- HaLaSteF
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... ka#p117384
Стефчо или Сашко??? 16 или 18 годишен??? МИСТЕРИЯ.
Аз лично лъжци не харесвам, заради това ти давам огромно ПРОТИВ!
А дали ще си отхвърлен, оставям те на колегите, защото нямам време в момента.
Стефчо или Сашко??? 16 или 18 годишен??? МИСТЕРИЯ.
Аз лично лъжци не харесвам, заради това ти давам огромно ПРОТИВ!
А дали ще си отхвърлен, оставям те на колегите, защото нямам време в момента.
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
- Новак
- Обратна връзка:
Ооо това беше преди две години...Тогава още не знаех правилата и си правех каквото си исках.Колкото до имената те са две.Който не вярва мога да му дам на лично фейса си.Бях още недорасъл тогава и бях зарязал нещата за известно време.Понеже не се бях сетил за този мой стар профил реших да си направя нов, за да помагам на веригата, да наказвам нарушителите и т.н.
П.П Трябва ли да ме отхвърляте затова, че тогава излъгах за годините си?За нищо друго не съм излъгал.Имената ми са две както по-горе споменах.Все пак тогава бях по-малък и не разбирах толкова от цс колкото сега, а и също така играех само за забавление.Сега качвам доклади, редовен съм сприятелявам се с играчите и се опитвам всичко сървъра да е на ниво, въпреки, че не съм админ.Според мен не е честно да не се дава втори шанс на сгрешилите.За мен лично е хубаво всеки да получава втори шанс.От тук на сетне вие решавате как да гласувате.
П.П Трябва ли да ме отхвърляте затова, че тогава излъгах за годините си?За нищо друго не съм излъгал.Имената ми са две както по-горе споменах.Все пак тогава бях по-малък и не разбирах толкова от цс колкото сега, а и също така играех само за забавление.Сега качвам доклади, редовен съм сприятелявам се с играчите и се опитвам всичко сървъра да е на ниво, въпреки, че не съм админ.Според мен не е честно да не се дава втори шанс на сгрешилите.За мен лично е хубаво всеки да получава втори шанс.От тук на сетне вие решавате как да гласувате.
Последно промяна от HaLaSteF на 21 Окт 2015, 15:22, променено общо 2 пъти.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Глобален Модератор
За!Редовен си както и качваш доклади и в сървъра не си се дънил поне пред мен.
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Аз ще ти дам ЗА! Приличен си, наясно си с правилата и не си се излагал пред мен. Имаш времето (което е нека наблегна - 30 часа) и си правил доклади, това с годините не ме бърка особено.
I'll see you soon then..

- Баннат
От мен имаш Против,може да си наясно с правилата и да ги спазваш,но аз си мисля че все още е прекалено рано.
- Respected
От мен имаш против! Не си наясно с правилника в пълния му капацитет и ти е нужна практика. Бързата работа - срам за майстора.
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Aз също съм Против - Лъжци в екипа място нямат,а ние от къде да знаем,че си казваш истинските години като може пак да лъжеш (няма смисъл дам и отговаряш)
- Новак
- Обратна връзка:
Ами ако искаш мога да ти дам фейсбук, или направо да ти снимам личната си карта като не вярваш?Пиши ми в скайп и ще ти го пратя.Пак казвам това, че преди 2 години съм излъгал за годините за мен лично няма значение след като съм се променил.
П.П Качвам оплаквания от играчи, редовен съм, имам изиграното време в сървъра...Вече си мисля, че за да станеш админ просто трябва да си приятел с другите админи в съответният сървър, иначе ти нямат доверие каквото и да правиш, за да им се докажеш, че не си такъв за какъвто те мислят.Попадъл съм на много такива случай и за мен това е подмолно, глупаво и лицемерно.Да се подмазваш и да се правиш на добър играч пред тях само, за да ти напишат За в кандидатурата.Изискванията са да съм редовен, да имам 30 часа в съответният сървър и да качвам доклади от нарушители.Имам всяко едно от гореизброените неща.Не съм псувал, или заяждал с играчите.Като според някой от вас на играчите им е рано тогава, защо не напишете, че трябва да играят по цял ден цс и да играят само в тази верига?Да имат по 100 часа, иначе им е рано?Кое му е раното не можах да разбера?И защо да лъжа отново за годините си?
П.П Качвам оплаквания от играчи, редовен съм, имам изиграното време в сървъра...Вече си мисля, че за да станеш админ просто трябва да си приятел с другите админи в съответният сървър, иначе ти нямат доверие каквото и да правиш, за да им се докажеш, че не си такъв за какъвто те мислят.Попадъл съм на много такива случай и за мен това е подмолно, глупаво и лицемерно.Да се подмазваш и да се правиш на добър играч пред тях само, за да ти напишат За в кандидатурата.Изискванията са да съм редовен, да имам 30 часа в съответният сървър и да качвам доклади от нарушители.Имам всяко едно от гореизброените неща.Не съм псувал, или заяждал с играчите.Като според някой от вас на играчите им е рано тогава, защо не напишете, че трябва да играят по цял ден цс и да играят само в тази верига?Да имат по 100 часа, иначе им е рано?Кое му е раното не можах да разбера?И защо да лъжа отново за годините си?
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
Отхвърлен пробвай пак когато спечелиш доверието на колегите!