Предложение за d2!
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за d2!
Предлагам когато ви гагнат командите като /me, /hp, да могат да се използват. Мисля, че това ще бъде доста полезно, защото когато се изръсиш с някаква глупост, има админи които слагат по-продължителен gag. Става доста кофти, защото немoгат да се използват тези команди, а с тях се играе по-лесно.
Надявам се това предложение да бъде прието и обсипвано с положителни гласове. Благодаря!

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Re: Предложение за d2!
Против. Това е един вид стимул да си държиш езика зад зъбите.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Аматьор
- Ник в играта: EziO
- Скайп профил: ezio-ss
- Обратна връзка:
Напълно ПРОТИВ и ще ти кажа защо , това че си се изръсил с няква глупост си е твой проблем , така е тези команди улесняват играта , но твойте глупости и пречат . Съответно тези , които са наказани с гаг ще изтърпят наказанието и тогава пак ще могат да ползват командите . Едва ли е някакъв проблем да играеш 10-20 минути без командите . Не говоря персонално за теб , за всеки играч е така .

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Ами виж сега ако не обиждаш/псуваш/заплашваш и т.н ще можеш да използваш тези команди смисъл тези , които спазват правилата ще могат да се възползват от командите , а колкото до тези с гага ... да са мислили 3 пъти преди да пишат глупости :]
- Respected
Плюс това тези команди не са нещо необходимо всеки може и без тяхJukeCity написа:Ами виж сега ако не обиждаш/псуваш/заплашваш и т.н ще можеш да използваш тези команди смисъл тези , които спазват правилата ще могат да се възползват от командите , а колкото до тези с гага ... да са мислили 3 пъти преди да пишат глупости :]

- Respected
Eто го мнението. Момчето е напълно право и ти е оборило тезата повече от добре. Против!iv00 написа:Против. Това е един вид стимул да си държиш езика зад зъбите.
- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Тва няма как да са получи,при гаг се гагва чата на играча,а тези команди са отнасят точно към чата.

- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
Аз пък предлагам всички команди да са виждат само от потребителя който ги е написал а не публично в сървъра, щото ме изнервя да виждам тоя спам от /me след всеки изстрел ..