[Кандидат админ] JailBreak - CombaT
- Напреднал
- Ник в играта: sLaughtereD-
- Скайп профил: Лс!
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] JailBreak - CombaT
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - На 15 съм.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 90 часа
3. Напишете Вашето име! - Радко.
4. Напишете Вашия ник! - CombaT
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Ще наказвам нарушителите в сървъра , и за развитието на форума и сървърите , да помагам на играчите като цт и т да спазват правилата и да уча новите хора , които са цт.
7. Задължително Skype за връзка: - На лично съобщение ще ви го дам.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 90 часа
3. Напишете Вашето име! - Радко.
4. Напишете Вашия ник! - CombaT
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Ще наказвам нарушителите в сървъра , и за развитието на форума и сървърите , да помагам на играчите като цт и т да спазват правилата и да уча новите хора , които са цт.
7. Задължително Skype за връзка: - На лично съобщение ще ви го дам.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
Re: [Кандидат админ] JailBreak - CombaT
Радослав В. П. = Guga. Скрил съм ти данните, да не те дирят.
Май нямаш добро досие. Пиши след коментара ми това съвпадение, да не е случайност.
Май нямаш добро досие. Пиши след коментара ми това съвпадение, да не е случайност.
- Глобален Модератор
Знаеш правилата и винаги като има проблем търсиш админи и за тва и аз ти давам ЗА!!!!!!
Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: sLaughtereD-
- Скайп профил: Лс!
- Обратна връзка:
Excione ツ написа:Радослав В. П. = Guga. Скрил съм ти данните, да не те дирят.
Преди играх в сървъра с името Guga, но не бях доволен от държанието си, имаше моменти, в които правих грешки, които не бяха в разред с правилата. Имах предупреждение за дето слапвах по неволя веднъж с dmg, поучих се от това... Исках да започна начисто и да не повтарям никога старите си грешки...
За това , казах , че не съм аз , а и мисля , че ип адресите са различни.
JukeCity написа:Това е твоето ип - 95.42.175.28 съвпада с на http://www.slackserv.com/forum/memberli ... le&u=13079 - Той е от Пловдив , както и твоето ИП! Въпроса ми е защо имаш два профила?
Това не е мои акаунт , един приятел се регистрира на моя комп , когато ми беше на гости , и кат ми е на гости си влиза в акаунта.
Последно промяна от XaMBuPgeP на 02 Ное 2015, 18:23, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: .
- Обратна връзка:
Това е твоето ип - 95.42.175.28 съвпада с на http://www.slackserv.com/forum/memberli ... le&u=13079 - Той е от Пловдив , както и твоето ИП! Въпроса ми е защо имаш два профила?
Вота ми остава същия!
Вота ми остава същия!
- Respected
Хората, които имат смелост да са откровени заслужават шанс.
Ти си играчът, който постоянно при влизането си някъде поздравяваш и уважаваш админите и играчите. Преди имаше леки конфликти, но сега си ги изгладил. Доста си се променил напоследък към по-добро. Когато нещо не ти е ясно питай преди да действаш на своя глава. Давам ти За, но внимавай, че може да е променлив вота.
Ти си играчът, който постоянно при влизането си някъде поздравяваш и уважаваш админите и играчите. Преди имаше леки конфликти, но сега си ги изгладил. Доста си се променил напоследък към по-добро. Когато нещо не ти е ясно питай преди да действаш на своя глава. Давам ти За, но внимавай, че може да е променлив вота.
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
Против защото сваля guzelka а това не е библейско.!!!!
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Ще ти дам за ,въпреки че не ми хареса една твоя проява наскоро. Редовен си и като цяло и от Gugata имам хубаво впечатление ,защо не ми каза по-рано кой си?
Едитче: Ще бъда откровен с теб ,двайсе е права за едно наистина много се мазниш което лично на мен много лошо впечатление ми прави, не знам как се държиш с останалите от екипа ,вота си няма да го променям само защото няма файда. Но не си мисли ,че не си личи, защото ние от Луната не падаме.. оттук нататък ти казвам ,че този номер не при всеки ще мине заквото и да било ,не само заради една игра. Надявам се си ме разбрал.
Едитче: Ще бъда откровен с теб ,двайсе е права за едно наистина много се мазниш което лично на мен много лошо впечатление ми прави, не знам как се държиш с останалите от екипа ,вота си няма да го променям само защото няма файда. Но не си мисли ,че не си личи, защото ние от Луната не падаме.. оттук нататък ти казвам ,че този номер не при всеки ще мине заквото и да било ,не само заради една игра. Надявам се си ме разбрал.
Офтопик:
Последно промяна от - xaer0 на 04 Ное 2015, 15:38, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
От мен против. Небрежен си, непохватен си, не си напълно наясно с правилата. Преди няма има половин месец ти ми държеше сметка за почти всички мои действия и как аз съм била крива, а ти прав. Хубаво държание имаш, ама започна тия дни тук да го показваш. Ако ми спечелил доверието и спреш да се мазниш, може и да си променя мнението.
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: guzeLka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Guga е по-малкият брат на един мой приятел. Познавам го лично детето и се казва Димитър, няма нищо общо с Радко.Excione ツ написа:Радослав В. П. = Guga. Скрил съм ти данните, да не те дирят.

Може просто да си е забравил паролата бе, умнико. (Е аз примерно си знам паролата за профила, ама съм с някъв измислен e-mail) Мале много сте ми смешни като почнете да търсите сметка за някви стари профили, в които не е влизано от памти века.JukeCity написа:Това е твоето ип - <a href="tel:95.42.175.28">95.42.175.28</a> съвпада с на http://www.slackserv.com/forum/memberli ... le&u=13079 - Той е от Пловдив , както и твоето ИП! Въпроса ми е защо имаш два профила?

А колкото до кандидатурата, ще кажа с колебание "За". Нямам лошо впечатление за играча, редовен си е, спазва правилата, държанието му е на ниво (или поне пред мен е така), ама единственото нещо, което не ми харесва е, че тази промяна е отскоро и се надявам да не е някаква инсценировка с цел да те приемем в екипа. Успех и дано не ме издъниш!
An ugly personality destroys a pretty face.
- Напреднал
- Ник в играта: Sorrow
- Обратна връзка:
Ще се доверя на колегите и ще ти дам за, не съм много редовен напоследък и не съм те наблюдавал.

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка: