Проблем с демо.

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: HiMyNameIsWut
Скайп профил: facebook:djigalov
Вашият пол е: Мъж

Проблем с демо.

Мнение от HiMyNameIsWut »

Както и на компютъра ми, така и на лаптопа изпитвам проблеми с демотата. Показва ми, че записва през цялото време, спирам го накрая,въпреки,че с триста зора, отивам после в cstrike и какво да видя? Почти всеки път демото е или някое от преди 3-4 месеца или нещо ми прави проблеми и не ми се пуска.Също така имам демо САМО на JB сървъра, на нито един друг сървър във Вашата верига нямам.
Преди време исках да докладвам EziO-несполучливо-за жалост. До преди малко за втори път хващам Air Jordan нарочно да пуска киселина на Pyramid мап-а (със свидетели) и да се измъква с " Няма нищо от сорта" или "Не можете да докажете нищо". Айде сега, да си имаме уважението, но прекалява....
Това беше и причината да се откажа от администраторските си права-ПРОБЛЕМИ С ДЕМОТА!
I<3 FOOD
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Re: Проблем с демо.

Мнение от Excione ツ »

Може да пише, че файла е от няколко години, но се презаписва в частност за jailbreak-a името е това, което си написал. Ако имаш няколко различни версии можеш и да бъркаш cstrike директорията разбира се. А и има вероятност като беше помощник да си уцелил периода от няколкото дни, в които нямаше demorecorder.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”