Re: Въпрос относно "Air" на член от екипа.
Мнение от Excione ツ » 05 Ное 2015, 19:47
Изтегли!
Ти си този, на който съм спестил над 20 наказания като преобладаващия коефициент е Bans. Знам, че имаш желание за кандидатура, но тук си изгуби всякакъв шанс, защото ако бях тръгнал да те банвам открито ти нямаше и да си помисляш за това. Дори в първия рунд видях, че не можеш да играеш, слаб си и ми написа dot и ти дадох шанс, който на малко хора давам, но трябва да го има, за да се научите на играете. Когато не става напред, назад, нагоре, надолу, наляво, надясно - то тогава е air. Трябва малко да мислите с тези глави, че не всичко е 5 метра път и се върви свободно. В края на рунда се slayвам, защото зареди твоите глупости го отнесоха невинни играчи и един от тях stuckнах с grab-a. Стягай си парцалите или никой няма да може да те спаси от наказателните мерки. До тук с компромисите.
И едни аблодисменти, че ме ядоса в игра с простотията си, но и във форума.
Атаката/Нападението е най - добрата защита

Така за 1ви път някой да го хване в къс пас...
1во - Държиш се надменно с играчите в стилл - обеден съм че не съм нарушител.
2ро - Правиш се AIR за да провериш дали си air ?
3то - Теа заплахи просто са върха на айзберга

До колко си спомням и аз заплаших Happy с бан (не съм казвал срокове) и бях сериозно наказан (+ измислените допълнителни нарушения), но ти каза по 1 ден - и го повтаряше...
Теодоре - на твоето демо не се вижда да слизаш до 1вата релса (проблемната) която смятат за айр
Нека някой червен да се изкаже - когато ти се каже, че си айр - спираш и проверяваш - ОСВЕН ако не си ОБЕДЕН, че не си - и аз мисля, че не си air...