Предложение за /me , /hp

Тук ще се местят старите теми
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за /me , /hp

Мнение от fondos »

Предлагам команди като /me, /hp когато ги пишеш да не се виждат в чата. Защото след всеки изтрел предполагам почти всички имаме навика да ги пишем постоянно и се получава спам което в някои случаи е доста неприятно. Не мисля че ако това се направи ще е някакъв проблем.
Изображение
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Sharoo
Скайп профил: taina
Обратна връзка:

Re: Предложение за /me , /hp

Мнение от Sharoo »

И аз съм за. Искам да ги има тези команди. Дано да ги сложат.
Учаквай това което неискаш да учакваш !
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

Sharoo написа:И аз съм за. Искам да ги има тези команди. Дано да ги сложат.
То си ги има бе, просто момчето предлага да не се получава спам при всеки изстрел. По темата съм За, добре ще бъде да се направи.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: gennco
Скайп профил: ЛС в сайта.
Обратна връзка:

Мнение от hi im genco. »

И аз сам ЗА, защото наистина някои хора нарочно спамят :)
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SektorG
Скайп профил: bobi_9307
Обратна връзка:

Мнение от Bache Kiko »

Ооо определено съм ЗА!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

За съм , нека се направи да не се виждат.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: pNshr
Скайп профил: Nerchy.
Обратна връзка:

Мнение от Approve »

JukeCity написа:За съм , нека се направи да не се виждат.
ЗА
malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Оф това е д2 повечето играчи са концентрирани и не им пречи чата. Чудите се какво да измислите а има 2000 предложения дето трябва да си осъществят, доста сървъри и малко хора който имат възможност!!!!!!
Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Обратна връзка:

Мнение от fondos »

puRple* написа:Оф това е д2 повечето играчи са концентрирани и не им пречи чата. Чудите се какво да измислите а има 2000 предложения дето трябва да си осъществят, доста сървъри и малко хора който имат възможност!!!!!!
puRple* на някой играчи може да не им пречи, но при други не е съвсем така както си мислиш. Да вярно е че има доста предложения, но какво от това? Не мисля че на някой ще му е проблем ако тези команди не се виждат в чата. Колко администратора има? Толкова ли един не може да се хване и да пооправи малко сървърите? Това не е наш проблем че има толкова предложения, а няма хора които да ги направят. Вместо да се постегне малко сървъра и половината играчи да са доволни. Вместо да седят предложения от миналата година може просто да се отхвърлят.. :unknw:
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

fondos написа:
puRple* написа:Оф това е д2 повечето играчи са концентрирани и не им пречи чата. Чудите се какво да измислите а има 2000 предложения дето трябва да си осъществят, доста сървъри и малко хора който имат възможност!!!!!!
puRple* на някой играчи може да не им пречи, но при други не е съвсем така както си мислиш. Да вярно е че има доста предложения, но какво от това? Не мисля че на някой ще му е проблем ако тези команди не се виждат в чата. Колко администратора има? Толкова ли един не може да се хване и да пооправи малко сървърите? Това не е наш проблем че има толкова предложения, а няма хора които да ги направят. Вместо да се постегне малко сървъра и половината играчи да са доволни. Вместо да седят предложения от миналата година може просто да се отхвърлят.. :unknw:
Абе момче, ти видя ли темата на Сектора колко неща от колко време не са направени? Аз имам чувството, че ти всеки ден отделяш по 1 час в мислене какво да прeдложиш.
Администраторите са на 20 години + мислиш ли, че тва им е работата пък и не всички могат да го направят. Хулигана ще прави нов мод надявам се, поне така разбрах и това може да не го има.
Последно промяна от puRple* на 07 Ное 2015, 12:18, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Обратна връзка:

Мнение от fondos »

puRple* написа:
fondos написа:
Абе момче, ти видя ли темата на Сектора колко неща от колко време не са направени? Аз имам чувството, че ти всеки ден отделяш по 1 час в мислене какво да прeдложиш.
Както казах това не е мой проблем че не са направени. Аз предлагам защото съм забелязал че се получава спам. Няма какво да ти се обяснявам повече защото е безмислено. Спирам да пиша по темата!
Изображение
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Kifla
Скайп профил: Лично...

Мнение от Kiflichka ;3 »

и аз съм ЗА!
Вярваш - Предават те.
Добър си - Използват те.
Обичаш - Нараняват те.
Мачкаш - Уважават те.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Предложението се отхвърля.Супер безсмисленото предложение,което съм срещал.То не става такъв голям спам колкото казваш ти,по тая логика дай да им спрем и чата на играчите в ЖБ,защото не се трае там спама и не се четат понякога чак командите на Саймън.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”