[Кандидат админ] Zombie Basebuilder- Ilianag100 BG
- Аматьор
- Ник в играта: Ilianag100
- Скайп профил: ЛС!
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Zombie Basebuilder- Ilianag100 BG
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напиши годините си!) -14
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -имам ги.
3. Напишете Вашето име! -Мартин
4. Напишете Вашия ник! -Ilianag100 BG
5. За кой сървър кандидатствате? - Zombie Basebuilder
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Често се случва в сървъра да няма админ, а да има нарушители.Бих помогнал с развитието на веригата и най- вече да наказвам нарушителите за да има спокойна игра.
7. Задължително Skype за връзка: -martin.zdravkov5
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -имам ги.
3. Напишете Вашето име! -Мартин
4. Напишете Вашия ник! -Ilianag100 BG
5. За кой сървър кандидатствате? - Zombie Basebuilder
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Често се случва в сървъра да няма админ, а да има нарушители.Бих помогнал с развитието на веригата и най- вече да наказвам нарушителите за да има спокойна игра.
7. Задължително Skype за връзка: -martin.zdravkov5
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Zombie Basebuilder- Ilianag100 BG
Марти , Марти избърза според мен редовен си спор няма.. но просто още не си "готов" стараеш се да помагаш опитваш се да си полезен , което ми харесва.. Давам ти за , но да знаеш това не е пълно за.. много се колебая за вота ми. Предполагам , че ако се пробваш може би , би се справил.. Нека да видим какво ще излезе!
- Зарибен
- Ник в играта: Waldy
- Обратна връзка:
От кога чакам да пуснеш темата...Абе добро момче си, а нали знаеш какво казват ? Мъжко д*пе двоен кеф.
От мен имаш едно стимулиращо ЗА. Мисля, че ти си човек който заслужава място в екипа. Стараеш се и докладваш при нарушения, държанието ти е на лице. Няма какво друго да допълня.
Успех!

Успех!

"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
И от мен имаш едно малко За,защото се държиш в дъста добре и ще се доверя на колегите,пък тестовия период ще си покаже всичко Късмет ! 

- Respected
- Ник в играта: V.I.P.E.R.A
- Скайп профил: lovehunter195
- Обратна връзка:
Аз съм ПРОТИВ! Не съм изградил впечатляващо мнение за теб.
Офтопик:
- Напреднал
Може да не съм влизал от 1-2 дена в сервера. Но когато съм влизал, не съм те виждал в игра. За сега вота ми е Против! Ще ти видя поведението, и ще реша за Вота ми. Дали ще си остане Против! Успех.
Офтопик:
Последно промяна от b0TL!k3_1926 на 10 Ное 2015, 22:37, променено общо 1 път.
Причина: Нали знаеш,че това ти не го решаваш да ли ми се зачита или не може да не сам активен в този сървър,където той кандидатства,но се доверявам на останалите,който са му дали положителен знак !
Причина: Нали знаеш,че това ти не го решаваш да ли ми се зачита или не може да не сам активен в този сървър,където той кандидатства,но се доверявам на останалите,който са му дали положителен знак !
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Последно време не съм от най - активните и не съм те засичал.Играеш от скоро и не съм си изградил ясна представа за поведението ти.На този етап по - скоро клоня към Против.
- Баннат
Покриваш изискванията горе долу,имаш 35 игрални часа,които според мен реално са малко, за да добием представа за теб.
Аз в последно време влизам по малко в сървъра,не си ми направил впечатление и мисля че ти е рано все още.Моят вот е Против,успех все пак!
Аз в последно време влизам по малко в сървъра,не си ми направил впечатление и мисля че ти е рано все още.Моят вот е Против,успех все пак!
- Respected
Добро момче си не съм те запомнил с конфликти или нарушения, но още не съм те опознал, както аз така и екипа. Най-добре ще е, ако след месец пуснеш, разбира се при положение, че се смяташ за готов. Против!
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
За,всеки ден те виждам! Редовен си и спазваш правилата! Успех!
- Баннат
Поиграй още малко и спечели доверието на колегите, и заповядай отново, но не по рано от 1 месец.
Отхвърлен.
Отхвърлен.