Пробен dust2 сървър - оценки и критики.
Модератор: Развлечения
- Respected
Пробен dust2 сървър - оценки и критики.
IP adress: 79.124.59.22:27015
Дайте своите градивни критики и оценки по сегашната работа във свободен текст. Какво ви харесва и какво не ви харесва.
Сървъра е пуснат от 20:00ч. днес!
Дайте своите градивни критики и оценки по сегашната работа във свободен текст. Какво ви харесва и какво не ви харесва.
Сървъра е пуснат от 20:00ч. днес!
- ВИП
- Ник в играта: SorryQM
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Пробен dust2 сървър - оценки и критики.
Направете един Army Ranks с тях е по забавно и ще има повече хора да играят да се трудят за ранк 

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Мода ми харесва!
Оценката ми е 8/10!
Като пишем /me и /hp да не го показва в чата.
Като спектате някой да можем и фрее лоок и т.н.
Това с 3-те флашки не е много добро - Ако неволно флашнеш примерно мяташ на х-а и някой от твоите се вре..
Патроните влизат!
Изчистен е , което и най-важно!
Рунда да се направи по 4 минути!
Може да се добави , ако играчите искат разбира се - Army ranks.
*Добавка- Като пишем по-често /me и има лимит и после пише "stop flooding the server" и тва да се махне
Да не се пипа повече.(говоря за добавени глезотии!)
Оценката ми е 8/10!
Това с 3-те флашки не е много добро - Ако неволно флашнеш примерно мяташ на х-а и някой от твоите се вре..
Патроните влизат!
*Добавка- Като пишем по-често /me и има лимит и после пише "stop flooding the server" и тва да се махне

- Напреднал
- Ник в играта: gennco
- Скайп профил: ЛС в сайта.
- Обратна връзка:
По същите мнения сам, но само оценката ми е 10/10JukeCity написа:Мода ми харесва!
Оценката ми е 8/10!
Това с 3 флаша е добро!
Патроните влизат!

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Freezetime 1/2 sec.
/me да е валидно само за SMS Admin/Vip и да не се показва в чата
/hp да не се показва в чата
Плъгина за флашките да се махне
Semi-clip да се махне
fps_max да се промени на 101/100
Всички камери да са отключени само за хора с BAN права (или поне за такива с A flag)
/me да е валидно само за SMS Admin/Vip и да не се показва в чата
/hp да не се показва в чата
Плъгина за флашките да се махне
Semi-clip да се махне
fps_max да се промени на 101/100
Всички камери да са отключени само за хора с BAN права (или поне за такива с A flag)
- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка:
При повече хора като се стреля пак има някакъв лаг може и от мен да е. Мода е сякаш малко по-добър от сегашния.
Автоматичния снайпер и щита да се махнат.
Автоматичния снайпер и щита да се махнат.
- Respected
- Ник в играта: MESA
- Обратна връзка:
Трябва да се махне плъгина за флашките.
Колкото и да не ми се иска и автоматичния снайпер
Предлагам да се редактира таймера за рестарт в началото. Сега отброява до 10 и се рестартира. Няма да е лошо да е като в сегашния мод(да кажем 120 секунди, не съм сигурен колко точно са) и се рестартира, така може да се направи 1 рунд за загрявка малко.
Колкото и да не ми се иска и автоматичния снайпер

Предлагам да се редактира таймера за рестарт в началото. Сега отброява до 10 и се рестартира. Няма да е лошо да е като в сегашния мод(да кажем 120 секунди, не съм сигурен колко точно са) и се рестартира, така може да се направи 1 рунд за загрявка малко.
Precision beats power and timing beats speed.
Офтопик:
- Respected
Съдейки по коментарите ви на този етап:
Ще се премахнат - auto snipers ; shield ; granade msg ;.
@A.C.A.B 1.3.1.2 - ArmyRanks - пусни предложение, за да видим дали го искат играчите.
@JukeCity - В момента съм го направил на 3 full flash. Т.е. напълно да си под ефекта на гранатата. По принцип съотборниците ти се пазят, но някой път ще се случи неволно да full flashнеш. И за това е 3 full flash limit, но по принцип може да се увеличи, намали. Направил съм го, защото четох теми и коментари по форума, че се е искало преди noteamflash - е аз ви казвам, че не е добра идея това и един вид този flashsystem е по-добрия избор, защото при noteamflash-a, ако се организират 2 човека с 4 flashbang могат да стигнат на бегом от точна A до точка B и неимоверно се откъсваме от удоволствието на играта.
4 Минути са прекалено много по-скоро ще се реши посредством глас между две минути и две минути и половина в крайна сметка играем shoot server, а не fun или шах.
/me може да се ограничи до твоя видимост или да се изключи изцяло или това, което изброи kofein. Но и за това пуснете една тема с анкета, за да се знае как да се процедира и да не е наполовина свършена работа.
Spectate freelock умишлено съм го махнал, защото по този начин при комуникация на два или повече играча може да се подсказва за разположението на противника и в последствие трудното уличаване на играещите в употребата на помощни средства. В момента е на ban(d) flag, но имате право, че трябва да се направи на immunity(a).
@kofein - Пак една темичка за semi-clip-a. И аз съм на мнение, че не трябва да фигурира, ако съответно в сървъра има кадърна администрация, както и за flash system-a. Но винаги стои едно „ако“. По принцип стратегическо си е да направиш st up и др. термини в любителския gameplay, които биват лишени от semi-clipa. Също така е доста неприятно да се движат два или повече играча в една и съща точка и да отнасят разпределена щета. Но пак споменавам тема пусни, за да видим все пак, какво се мисли.
@SektorG - наблюдавах ви повечето - несъответствията се дължат на различните клиенти през, които играете. Също така и на cl настройките ви.
Продължавайте да коментирате нови и нови неща, докато не се постигне съвършенството.
Ще се премахнат - auto snipers ; shield ; granade msg ;.
@A.C.A.B 1.3.1.2 - ArmyRanks - пусни предложение, за да видим дали го искат играчите.
@JukeCity - В момента съм го направил на 3 full flash. Т.е. напълно да си под ефекта на гранатата. По принцип съотборниците ти се пазят, но някой път ще се случи неволно да full flashнеш. И за това е 3 full flash limit, но по принцип може да се увеличи, намали. Направил съм го, защото четох теми и коментари по форума, че се е искало преди noteamflash - е аз ви казвам, че не е добра идея това и един вид този flashsystem е по-добрия избор, защото при noteamflash-a, ако се организират 2 човека с 4 flashbang могат да стигнат на бегом от точна A до точка B и неимоверно се откъсваме от удоволствието на играта.
4 Минути са прекалено много по-скоро ще се реши посредством глас между две минути и две минути и половина в крайна сметка играем shoot server, а не fun или шах.
/me може да се ограничи до твоя видимост или да се изключи изцяло или това, което изброи kofein. Но и за това пуснете една тема с анкета, за да се знае как да се процедира и да не е наполовина свършена работа.
Spectate freelock умишлено съм го махнал, защото по този начин при комуникация на два или повече играча може да се подсказва за разположението на противника и в последствие трудното уличаване на играещите в употребата на помощни средства. В момента е на ban(d) flag, но имате право, че трябва да се направи на immunity(a).
@kofein - Пак една темичка за semi-clip-a. И аз съм на мнение, че не трябва да фигурира, ако съответно в сървъра има кадърна администрация, както и за flash system-a. Но винаги стои едно „ако“. По принцип стратегическо си е да направиш st up и др. термини в любителския gameplay, които биват лишени от semi-clipa. Също така е доста неприятно да се движат два или повече играча в една и съща точка и да отнасят разпределена щета. Но пак споменавам тема пусни, за да видим все пак, какво се мисли.
@SektorG - наблюдавах ви повечето - несъответствията се дължат на различните клиенти през, които играете. Също така и на cl настройките ви.
Продължавайте да коментирате нови и нови неща, докато не се постигне съвършенството.
- Активен
- Обратна връзка:
За мен семи клипа не трябва да се маха. Така няма да има блъсканици при пълен сървър.
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
2:30, 2:45, 2:50, това са ви възможностите за mp_roundtime. А тема няма да пускам, не държа чак толкова много, защото не влизам да се стрелям на 1.6, просто губят играчите от тоя semiclip 

- Напреднал
- Ник в играта: SkywalkeR ;]]
- Скайп профил: tenkata_5551
- Обратна връзка:
Много по - добре е пробния сървър. По - малко лаг и не пада така фпс-то но сякаш патроните не влизат както в други сървъри ми влизат.........

- Активен
- Ник в играта: Dzh.
- Скайп профил: Ligla_Petq
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Да се махне плъгина за флашките..
- Да се добави тиймфлаш..
- Също съм съгласна и за арми ранкс.., определено е по-добър от сегашния..
- Да се добави тиймфлаш..
- Също съм съгласна и за арми ранкс.., определено е по-добър от сегашния..
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
- Активен
- Обратна връзка:
Това със арми ранкс беше отхвърлено. Сега вече реши ли си какво ще се прави или още не сте.
- Respected
21.11.2015 - 16:40 сървъра е завършен!
Ще се добави успоредно с всички останали.
Ще се добави успоредно с всички останали.