- Ето какво ще ви трябва -
- Като Summoner Spells -
и
Или
- Masteries -

- Вашият Build трябва да е -
->
->
->
->
->
- Коя Магия да "Max-вате"
Започвате с Е ,Q,W а след това махвате E , Q , R, W
Успех Ви желая ще се видим в Diamond Elo :]
Модератор: Развлечения
KaRaJaTa1988 написа:На Виктор обикновено се взимат ботушите за CDR.За мене телепорта не е айтъм за мид лейнъри.За Виктор е най-добре бариера или игнайт, а и също така Final Build-а е различен във всяка игра.Героя е откачен, но трябва да се позиционирате добре и само да наливате демидж.В противен случай, колкото и ап да имате, ще ви разплетът дамаджаната за секунди.Сам герой, трудно да изкери в по-сериозното ело.В бронз и силвър, просто взимаш ренгар и им го слагаш отзад.И няма такова като лесно качване в SoloQ.Важното е с кви гламавци ще играеш.
Много се изхвърли , па не е и невъзможноI dont Like u написа:Този билд е страхотен с него правя пента 4 пути в 1 игра :Д
Прав си , но също така и зависи много и от отбора ти.. Напълно е възможно , честно да ти кажа аз до 15-та минута вече съм на 3-тия Item, като ми дойде ADC-то умира инстант.KaRaJaTa1988 написа:Ми аз не съм казал, че е невъзможно да се изкери игра, но при 3-11 и вие да спечелите, не искам да си представям колко braindead е бил другия тийм.Лично аз съм играл срещу Виктор, дето ковеше 1200dmg на Е и имаше около 550cs.И въпреки това спечелих.С E-то няма никакъв шанс да инстакиллнеш адц, стига да има читави айтъми.Лично за мене, Виктор е от тоя тип герой, дето цяла игра само фармят и накрая бият малоумния DMG.За пример Twitch.Също така всичко зависи и от самия играч.И не мисля, че ти трябва много скилл за да мажеш.Не е като вейн, дето хората си мислят "кво и е трудното" и в крайна сметка дори и наядени не могат да си спечелят игрите
Много правилно! До Силвър 2-3 лесно можеш да се изкачиш дори и до голд понеже там не са виждали Виктор и що е туй ЛАЗЕРDirtyTricker написа:Зависи и какъв играч стои срещу теб + героя, но ако фармиш първите 20 минути и не си умрял в lane-a то става ясно, че ще им one hit-ваш adc-то им, но както казах и горе срещу отбор с много CC нищо не можеш да направиш с Viktor и ако нямаш flash може отбора ти да падне заради теб.
Потребители разглеждащи този форум: Amazon [Bot] и 0 госта