Оплакване от админ

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Оплакване от админ

Мнение от puRple* »

1. Nick на Админа: incessyou
2. IP на Админа:
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Един играч ме напсува на майка и го гагна едва една минутка, а веднага след това едни играч написа ''цска са слабаци и гагна него за толко.'' Не че ми пука кой знае колко, ама е обидно от негова страна към мен.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=66485b55b1 демото е кратко, към 2-3 минути и всичко е точно в края
5. Сървър: Deathrun
Изображение
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ

Мнение от BaDaZz »

Значи,принципно е решението на админа за колко да го гагне,в случая си прав ,че тебе те псува на майка,и го е гагнал за 1 минута,но за цска са слабаци,той няма право да гагне за това,всеки си има право на вкус и предпочитание относно отбора който харесва. Аз смятам ,че е процедирал така понеже е новичък и още прави нещата с страх.
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

BaDaZz написа:Значи,принципно е решението на админа за колко да го гагне,в случая си прав ,че тебе те псува на майка,и го е гагнал за 1 минута,но за цска са слабаци,той няма право да гагне за това,всеки си има право на вкус и предпочитание относно отбора който харесва. Аз смятам ,че е процедирал така понеже е новичък и още прави нещата с страх.
Само да добавя ,че няколко пъти ги помолих дадените индивид да спрат да коментират дали са за левски или цска . Това е CS1.6 сървър , а не стадиона до колкото знам.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Гаговете се слагат по преценка на Администраторите!
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Само да добавя,че админа никъде не е предупредил да се спре. Играча го попита за кой отбор е и inces отговори CSKA въпреки,че не гледа мач. След това имаше обида и гаг от админа,който си е по-негова преценка. Но не може друг потребител който си казва мнението ,че е LEVSKAR да го гагнеш и него за 1 минута,не виждам нищо не редно всеки да си има право на избор кой отбор да харесва и кой не. За напред внимавай с гаговете който слагаш. Темата е приключена!
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”