Едно кратко клипче, бъгчето стана случайно, но много ме изкефи! Благодарности на SKILLFUN, който отдели от времето си да ми помогне

Модератор: Развлечения
Edge bug в хнс сървъра. Малко без да иска го направи ;дJukeCity написа:Само аз ли не разбрах кво си направил
Нацелва ръба и един вид се приплъзва и не умираJukeCity написа:И кво е тва Edge bug
По изчерпателно и разбрано обяснение не бях чел. Тва да не е кадето иведнъж се доближи като беше във въздуха смисъл това ли е ейдж бъгг.DeMoNTRAK написа:Edge bug в хнс сървъра. Малко без да иска го направи ;дJukeCity написа:Само аз ли не разбрах кво си направил
Тези който играят джъмп модове ме разбраха, но за тебе ще обясня.1886 написа:По изчерпателно и разбрано обяснение не бях чел. Тва да не е кадето иведнъж се доближи като беше във въздуха смисъл това ли е ейдж бъгг.DeMoNTRAK написа:Edge bug в хнс сървъра. Малко без да иска го направи ;дJukeCity написа:Само аз ли не разбрах кво си направил
Да ти имам и обяснението.DeMoNTRAK написа:Тези който играят джъмп модове ме разбраха, но за тебе ще обясня.1886 написа:По изчерпателно и разбрано обяснение не бях чел. Тва да не е кадето иведнъж се доближи като беше във въздуха смисъл това ли е ейдж бъгг.DeMoNTRAK написа:Edge bug в хнс сървъра. Малко без да иска го направи ;дJukeCity написа:Само аз ли не разбрах кво си направил
Edge bug бъг е когато скочиш от високо и се удариш в ръба на сграда, кашон и т.н и не ти вземе кръв.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта