В този урок ще ви покажа от къде да се сдобиете с безплатен скин за играта CS:GO.
Условия:
- Трябва да имате активиран Steam Guard от поне 7 дни.
- Трябва да бъдете логнати в steam докато следвате стъпките.
Стъпка 1:
Влизате в сайта csgodouble.com
Стъпка 2:
Логвате се в сайта чрез steam.

пс. като се логнете трябва да ви изпише това:

Стъпка 3:
Цъкате на бутона Free Coins

Стъпка 4: Въвеждане на промо код за 500 точки.
Код: VENCO

- Сега се сдобивате с безплатни 500 точки, които можете да ги размените срещу безплатен скин, но можете и да залагате на рулетката в сайта. Сега ще ви покажа как да си вземете безплатен скин.
*ВАЖНО!* Имате право на един промо код на акаунт!
Стъпка 5: Вземане на безплатен скин от сайта.
Цъкате на Withdraw и чакате да заредят итемите.

След като заредят, от падащото меню избирате Price Ascending

Сега скиновете са ви подредени от най-ниска до най-висока цена.

Вие разполагате с 500 точки.
Можете да изберете скин до 500 точки, като цъкнете на него. Тогава той се измества от дясно:

След като натиснете на Withdraw Items ще ви излезе прозорец, в който трябва да дадете своя "trade link". Ако не знаете от къде да го намерите може да цъкнете нa "find my trade url". Взимате го и го поставяте в полето. Слагате тик на Remember trade URL и след това цъкате

*ВАЖНО* Възможно е да ви излезе това на снимката. Причината е, че много потребители ползват в момента сайта и trade bot-a който ползвате е зает и трябва да изчакате няколко минути да се освободи.

Офертата ви за trade с bot от сайта ще бъде приета.

Натискате accept the trade offer от тук на татък си знаете

Лично се сдобих със скин от там. Ако не вярвате - пробвайте и ще се уверите

Дано съм ви помогнал. Ще се радвам да разбера в мненията дали сте се сдобили с нов скин

*ВАЖНО* Темата е писана лично от мен! Забранявам разпространяването на информацията без мое знание. Ако ще я качвате в друг сайт/форум се свържете с мен на лично.