[ZMBB] Подаръци за Новата година от екипа ни!
- Respected
[ZMBB] Подаръци за Новата година от екипа ни!
Всички, които са в Zombie BaseBuilder сървъра в 21:00 тази вечер - ще получат по 2000 кредита към игралното си име. Възможно е и да измисля нещо допълнително. Не закъснявайте ;)
- Аматьор
- Ник в играта: Flawless ;]
- Скайп профил: support.rotews
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Подаръци за Новата година от екипа ни!
Жалко, че имам някакъв Проблем със CS и след това ме изхвърля, но като влизам в Сървър. Много успехи през новата 2016 Година.

- Respected
Re: Подаръци за Новата година от екипа ни!
Много жалко, точно толкова колкото и опитите ти да ни излъжеш.Да, ти излъга.И не ми отговаряй нищо, не съм ти задал въпрос.Иначе добра оферта.Ако има някой ненапушен, трезвен може и да замаже 2к.DesTroYeR : ) написа:Жалко, че имам някакъв Проблем със CS и след това ме изхвърля, но като влизам в Сървър. Много успехи през новата 2016 Година.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Зарибен
- Ник в играта: Waldy
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [ZMBB] Подаръци за Новата година от екипа ни!
Айде и аз да се включа. От мен трима ще получат по 500 кредита, а един от тях и Код за "Запазен ник".
Весело посрещане на новата 2016 година. Пожелавам ви след празника да ви спират само таксита и да се приберете по живо, по здраво.
Весело посрещане на новата 2016 година. Пожелавам ви след празника да ви спират само таксита и да се приберете по живо, по здраво.

"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
- Respected