[HNS] Добавяне на карти

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[HNS] Добавяне на карти

Мнение от Melachka »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде добавена следната карта - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/551/ , интересна, голяма и забавна, смятам, че ще се хареса на доста от играчите. Преди се играеше много.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - SlackServ.com # HideNSeek 100aa
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - По-голямо разнообразие, в този сървър доста се повтарят някои карти и със сигурност на някои от играчите е започнало да им омръзват. Това е стар мап, който много се играеше и харесваше преди, мисля, че и сега е така.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде добавена тази карта - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1218/ , много стар, много голям, много интересен, а и същевременно много игран и харесван мап от много хора. Преди го имаше и се играеше доста често, аз самия съм го играл много, бих желал да го има и сега.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - По-голямо разнообразие и интерес от страна на играчите. Смятам, че картата ще им допадне!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде сложена следната карта - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2003/ ; много хубав и много голям мап, има няколко хубави c21 мапа, които са сложени в маплистата, желая и смятам, че този също няма да е в излишък и ще се играе. Както казах картата е хубава, интересна, а и има доста LJ-та.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - SlackServ.com # HideNseek 100aa
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Още един интересен c21 мап към маплистата на сървъра, който ще се играе с интерес и удоволствие.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде добавен този мап - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1948/ ; интересен и достатъчно голям мап, за доста хора е, има си стабилно lj-ta, както и пространство и места за правене на трикове, стига да има хора, които да ги могат. Това е много интересен, както и стар мап, класика, беше игран страшно много преди, искам да бъде добавен и сега.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Още един интересен мап като този ще е в полза на сървъра, както описах по-горе мапа е страхотен лично според мен, преди се играеше много, картата е класика.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Желая да бъде добавена тази карта - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1947/ , това също е една от много старите, но и същевременно много играните бивши карти на сървъра. С радост бих играл отново на нея, а и със сигурност не само аз. Това беше много игран и много харесван мап преди време, нямам си и ни най-малка представа защо беше махнат.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Както описах по-горе, това е много интересен и стар мап, достатъчно голям, става за доста хора, а и има места, където могат да се правят много трикове, стига да бъде проявена достатъчна креативност. Вярно е, че lj-tata са оскъдни, но в маплистата има доста такива мапове, не виждам защо този да не бъде добавен?
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде добавена и картата hnsbg_nightlife - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1950/ , преди се играеше много, това е мап с достатъчно LJ-та, голям и интересен, подходящ за трикове и добра, разнообразна игра между играчите.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Нова карта, на която ще е интересно и забавно да се разцъква. :victory:
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде сложена тази карта - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2514/ , това е големичък мап, на който има едновременно места за стабилни и яки трикчета, както и блокове, лесни и трудни. Смятам, че ще е интересно да се играе на него.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Това е много интересен мап, на който лично аз съм играл с голямо удоволствие преди, а и със сигурност не само аз, а и още много хора, ще се радвам да бъде добавен!
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Да бъде добавена тази карта - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1984/ , много голяма и интересна, смятам, че с удоволствие ще се играе на нея, това е стара картичка, на която преди сме се скъсвали от игра, надявам се и сега да е така, ако бъде добавена разбира се.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - SlackServ.com # HideNseek 100aa
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Още един интересен и голям мап към маплистата не е в излишък, а и смятам, че ще се хареса на едно 60-65 % на играчите.
П.П. Много бих желал да гласувате за картите не само по снимките, а след цялостно разглеждане на картите! Снимките не показват абсолютно нищо, съвсем различно е, когато се играе на картата. Моля, настоявам първо да гледате и проверявате картите, а не моментално да пишете против, само защото снимките не ви харесват и не илюстрират достатъчно добре мапа или нещо подобно!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Re: Предложение за добавяне на няколко нови карти в HNS 100a

Мнение от Andr0 »

Тези карти ги имаше , но ги махнаха преди доста време ! Против за c21 - мапа , за другите съм съгласен , но едва ли ще се добавят.
Този сървър има нужда от разнообразие....
Последно промяна от Andr0 на 24 Яну 2016, 23:09, променено общо 1 път.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Andr0 написа:Тези карти ги имаше , но ги махнаха преди доста време ! Против за c21 - мапа , за другите съм съгласен , но едва ли ще ги добавя.
Ти ли ги добавяш? :hmm: :hmm: Иначе си прав, че сървъра има нужда от разнообразие, именно за това предложих всички тези карти - защото са достатъчно интересни и компактни, имат хем места и пространство за трикове, хем lj-ta. Иначе прощавай, обаче не съм съгласен за c21 картата - точно тя е една от най-добрите, които съм предложил поне според мен. Има предостатъчно блокове, големичка е, а и се харесва на доста от играчите по принцип, но все пак всеки си има мнение. :victory:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от Season »

Хм, доста интересни карти най-вече тази третата , аз съм ЗА да се добавят , защото ще принесе по разнообразна, нова и интересна игра и няма да се играя само newtown remake и rooftops.. дано ги одобрят . :)
rd7I6G4.gif
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Аз съм ПРОТИВ за всички карти освен втората! Всички ги е имало в сървъра и са махнати, защото не се играят и сървъра остава празен. И c21 карти в сървъра НЕ трябва да се добавят
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

Melachka написа:
Andr0 написа:Тези карти ги имаше , но ги махнаха преди доста време ! Против за c21 - мапа , за другите съм съгласен , но едва ли ще ги добавя.
Ти ли ги добавяш? :hmm: :hmm: Иначе си прав, че сървъра има нужда от разнообразие, именно за това предложих всички тези карти - защото са достатъчно интересни и компактни, имат хем места и пространство за трикове, хем lj-ta. Иначе прощавай, обаче не съм съгласен за c21 картата - точно тя е една от най-добрите, които съм предложил поне според мен. Има предостатъчно блокове, големичка е, а и се харесва на доста от играчите по принцип, но все пак всеки си има мнение. :victory:
Кажи ми на c21_gurka къде има трикс ? 250 блок можеш ли и кое е интересното на този мап , ръна и кампа по блоковете ли ? Дано да не ти одобрят предложението :)
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от UppercuT_x »

Абе те първо трябва да оправят самия сървър пък после да слагат мапове... ножа си седи не fix-нат, както и frosta. Иначе съм съгласен за всички мапове без c21 мапа(много lj-та и новаците ще искат друг мап след като по-добрите кемпят) и hnsro_arenastrike(твърде голям е и се кемпи яко на 2та кашона след синия контейнер, също така ако някой се boost-не няма хващане).
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Мнения? Момчето е отделило доста време, за да напише това предложение.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Изказал съм си мнението играя от многооо време в сървъра и всичките карти ги е имало. Няма нужда от тях. Да се добавят тези от списъка дето направих.
Трябва да се добавят карти но определено не от такъв тип
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: [HNS] Добавяне на карти

Мнение от JukeCity »

За съм, нека се добавят повече карти- по-голямо разнообразие, а не само едни и същи!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Искам само да ви светна, че няма предложена карта, която да не е била в сървъра. Масово играчите не харесват hnsbg карти и сървъра е най-празен на тях. Най-добре е в сървъра да има карти с по-малки блокове и повече места за трикове.
c21_gurka беше добавена след смяната на мода, не е лоша картата, но е много рънерска, даже има места на които трябва да чакаш за да отидеш на тях.
А втората карта е добавена в сървъра
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: LAWLIET
Скайп профил: LawlietBG
Обратна връзка:

Мнение от LAWLIET »

Очеизбодно е, че няма други мнения.