Предложение за всички сървъри/веригата

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: BulgarianMelon
Скайп профил: iiiiii4328
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за всички сървъри/веригата

Мнение от stef0o0o »

Не знам точно в коя тема да пиша , ако трябва го преместете.
Предлагам създателите на веригата да направят сървъри във csgo поради причиниата, че е много по добър геъмплеят в go и стрелбата със всяко едно оръжие е много по-добра и всичко е по-реално ( до колкото може..) изцяло.Колкото до 1.6 ... играта може да не е забравена от играчите но със сигурност е забравена от девелопърите а именно valve .Нямало е ъпдейт от .. никога има много бъгове и почти нищо не се фиксва.А и мисля , че ще се намерят много играчи в go, защото няма много български сървъри, даже мисля че можеш да ги преброиш на пръсти.1.6 може и да е безплатна (пиратската версия , която предимно се използва), но пък от друга страна и go не е много скъпа а на намаления спада поне на половина.Не разбирам от хостинг.Не знам колко ще е трудно да се хоства и в 1.6 и в go , но ... ако не се получи с go просто ще се спрът сървърите същото се отнася и за 1.6 .Също не знам дали предложението е пускани преди ,но просто реших да пробвам.
НАПРЕД БАРСА!!!
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Neno
Обратна връзка:

Re: Предложение за всички сървъри/веригата

Мнение от Neno »

Ами то хубаво ще се пуснат, ама кой ще даде близо 1000лв. за работна станция за да се пуснат няколко CS GO сървъра ?
Отделно кой ще плаща нета тока, водата, наема?
Офтопик:
(за водата се шегувам)
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: BulgarianMelon
Скайп профил: iiiiii4328
Обратна връзка:

Мнение от stef0o0o »

Е нямам предвид още утре и бам 7 сървъра готови за игра . Може би първо да се пусне hns-то или jb защото такива български сървъри в go няма, не мисля че ще са нужни 1000 лв за работна станция за 1 сървър примерно ,а ако потръгне в последствие да се добавят и други сървъри и така ...Ако ли не , просто се забравя идеята и това е , обаче както казах аз мисля , че ще се намерят доста хора които ще играят.
НАПРЕД БАРСА!!!
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Neno »

Напълно съм съгласен, и да ако е само за 1 сървър ще стигнат и 400лв. за машина, но пак казвам че няма кой да вложи пари в това. Понеже в момента не съм много сигурен в това което ще кажа, но машината на която се движат сегашните платформи, е запълнена за да може да работи нормално. В крайна сметка всички искаме още и още но парите ни възпрепятстват! Те са били и винаги ще бъдат главния фактор за разширение на каквато и да е цел!
Но нека се изкажат и другите колеги защото мога да бъда поправен за нещо относно машината.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Не мисля, че повече от 10 човека тук имат cs:go. Това е cs 1.6 верига сървъри, ако червените решат преустановяване, то няма да е само защото някой го е предложил. Това изисква много ресурси и време, не мисля че някой ще се наеме да спре работещи и играни сървъри на 1.6, за да пусне на GO. А колкото до нови сървъри, то машината едвам за тези стига, без да товари, камоли за други.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: dddd
Обратна връзка:

Мнение от Bewz »

Ами попринцип съм повече в CS:GO, но тук сигурно 10% от потребителите нямат CS:GO, затова няма смисъл да се набутват с пари за сървъри,но ако решат да пуснат поне 1 Casual(Classic).
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Обратна връзка:

Мнение от WHITE SHADOW »

Лично аз не виждам проблем да се пусне един CS:GO сървър (било то multigames или просто casual) на мястото на не толкова игран 1.6 мод (awp maybe) . И доста повече от 10 човека имаме CS:GO :D
Изображение
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: SS Sparrowz~
Скайп профил: khalifaniggaz
Обратна връзка:

Мнение от DirtyTricker »

То хубаво да се пусне CS:GO сървър ама както казаха по-горе и за тва трябват пари ..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Нови сървъри няма да се правят или да се сменя мод , камоли за CS GO. Ако ще се пуска нов сървър ще ви бъде казано. Темата е приключена.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Neno »

Другия вариант е някой да направи дарение за една машинка която да е прилична и да се изпрати за колокация към някоя хост компания и от там вече да се плащат още пари. Разбираш ли вече че става не възможно :)
Ние тези не можем да захраним с СМС-си камоли да вземем още. Съберете около 350лв. и аз ще сложа още 100 и ще вземем машината.
И ще пуснем два сървъра ако искате, въпроса е после кой ще плаща :) ако не идват ресурси от него? Ако идват няма проблем поне да се покрива.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”