Предложение за Jailbreak.

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за Jailbreak.

Мнение от Season »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави на саймън менюто да е на български език, вместо да ти пише примерно give red glow и примертно горещ картоф не хот потато.... да го пише на български , хайде хора българи сме все пак :)
2. В кой сървър искате да стане промяната? JB
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!- Ще е по-добре за самия сървър за мен , защото както казах ние СМЕ българи..

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави меню примерно като напишеш /commandmenu да ти излизат всички команди, ако накой неги знае и може да се добави като цъкнеш там 1 в менюто да има командите, които ще напиша малко по-нататък и да може по лесно ползване за новите.. , тоест главно фз в килия , хот потато , дък след мен и там още 2-3 команди .
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Ще помогне на новаците!

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави така наречените "жокери" прим като напишеш /jokersmenu и там да ти излизат помощни неща за саймъна , примерно , добре е горещия картоф да е в изолатор , ако има 4 играча е хубаво да даваш игри и тем подобни , мога да дам хиляди идеи
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!- Ще е много по-лесно за новите :) :D
rd7I6G4.gif
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: KineZz1.^
Скайп профил: KineZz1.^

Re: Предложение за Jailbreak.

Мнение от KineZz1.^ »

1-Против толкова ли не знаеш какво означава give red/blue/green....Glow

2-За това съм за който не знае команди там да си натиска...

3-Това не ми харесва жокери..Много ще стане :bgflag:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

А бе Като цяло съм против . Таман като е на английски , децата ще научат 2-3 думи :) Малко полза и от ЦС да има :) А за commandmenu-то се говореше , беше предложено но не знам кво стана.. а за жокерите... ПРОТИВ, тук не играят деца под 6 го възраст , че да не могат да разсъждават :)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: DaZzLe
Обратна връзка:

Мнение от DaZzLe »

Аз сам на мнението на Андро . Против !
yung god
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Аз съм за само за второто нещо. Ще е добре да се добави командменю. За другите съм против,просто няма смисъл.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

1 - Съгласен, но ако е с латински букви

2 - Съгласен, но ако Аз и Excione изготвим менюто (С вашите идеи за това кои команди да бъдат вкарани) !

3 - Против ! Всеки има право да провежда каквато и да е игра, където и да е - стига да се спазват правилата на сървъра !
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

1. Съгласна съм (все пак хора от чужбина не могат да влизат)... А ако остане на английски, то поне да се оправи всичко (граматиката) от сорта на Sb killed sb with sth....
2. Против. Как така някой ако не знае командите? Те не са строго определени. Всеки сам си ги измисля.
3. Против. Всеки може сам да прецени как, кога, и каква игра да дава на останалите играчи. Ако има въпроси, има админи. По-удачно ще е да се направи опцията /pravila или /rules.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

За първото и второто предложение съм За само че ще е добре както каза кофейн с латински букви да се изписва а и за менюто с командите съм напълно съгласен. Само за третото съм Против мисля че това е излишно да се добавя (лично мое мнение)

Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

1. Против, абсолютно излишно!
2. ЗА с малко колебание, но имам желание командменюто да бъде с напълно точни и правилни команди, да бъдат направени от хора, които разбират перфектно мода и го познават до съвършенство!
3. Против, това е адската простотия. :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

1. Против. От кел файда ни е тва.
2. Против. Ако искате и пухена възглавничка да ви сложим, всеки тук се е научил по този начин, с писане и грешки.
3. Против. Каква е файдата от тея жокери, кат 60% даже и повече , знаят какво да правят при определен брой затворници.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Обратна връзка:

Мнение от Season »

М явно за 1вото има повече зата , за 2рото има главно за , а 3тото го отвеяхме , тъ какво ще стане , въпроса ми е към Kuncho и да добавя че 2рото е за новобранци , защо всичко да е сложно , помагам на незнаещите..
rd7I6G4.gif
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

Първото според мен ще е най-добре да се осъществи.. Това с командите... Доста от играчите ще започнат да използват това меню (защото ще им е по-лесно) и командите в сървъра ще бъдат еднотипни... А това със жокерите, както казаха по-горе не е нужно.. Всички тези неща ще се научат, стига да се има желанието.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

1. Не сте неграмотни, почти всички учат анлийски език, а и да не знаете, лесно може да научите 10 думи, при положение, че се прилагат почти всеки рунд. Против.
2. Има си специални менюта с команфи, които се слагат в папката цстрайк. Ако се сложи това, много от рундовете ще бъдат еднотипни с еднакви команди. Няма да може да се прецени кой наистина може да командва, а не само да пуска команда след команда.
3. Всеки да си командва, както иска. Ако играе няколко дена в затвора ще се приспособи и ще се научи. Не трябва всичко да е на готово. Против.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

1. Против. Едва ли има сложни думи, които да не могат да бъдат тълкувани правилно от саймъна. Предпочитам да е така, отколкото на български с английски букви.

2. Против, ако се вкара едно меню, то командите от него ще бъдат научени за нула време и играта ще стане безинтересна. Ако на някого толкова му се иска да има меню, ще попита или в сървъра, или във форума за такова.

3. Против, всеки саймън си води играта по начин, най-удобен за себе си.

п.с. Season-e изчакай повече хора да се изкажат, недей брой За-та до десетото мнение и да вадиш изводи.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Не знам колко често посещаваш сървъра след като никога не съм те виждал в ЖБ.
1. Против. От доста време менюто си е така и мисля че няма нищо сложно в него. Играчите са свикнали на това и могат да командват с това меню.
2. Против. Всеки е свободен да си направи свое собствено меню с команди,с които да ръководи играта. Няма нужда да се добавят допълнителни и ненужни неща.
3. Против. Няма нужда от жокери и подобни неща. нещата не са чак толкова сложни. Всеки може да се научи бързо като има желание и според това да си ръководи играта.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Naskoy ;] написа:1. Против. От кел файда ни е тва.
2. Против. Ако искате и пухена възглавничка да ви сложим, всеки тук се е научил по този начин, с писане и грешки.
3. Против. Каква е файдата от тея жокери, кат 60% даже и повече , знаят какво да правят при определен брой затворници.
Против,Наско е изредил причините.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: konq69
Скайп профил: Поверително.

Мнение от konq69 »

1. Против - това са елементарни думи, които почти всеки знае, а ако ще се прави на български поне да е на кирилица.
2. Против - като свикнат с това commandmenu, като се наложи да напишат команда, която я няма ще се объркат и ще напишат някоя глупост.
3. Против - всеки може да прецени как да си води играта, като е симон.

Вярно, че играчите правят грешки от първият път, но това е нормално. Това са елементарни неща, които се учат за 2-3 дни.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

По първото нищо няма да се прави, ненужно е. Вече всяко дете над 10 годинки, знае елементарни думи на английски. Възлагам на кофеина да направи меню с команди и да ми го изпрати, за да го вкарам в сървъра с команда. Последното е напълно ненужно.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”