Оплакване от админ - kofein

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админ - kofein

Мнение от Melachka »

1. Nick на Админа: kofein
2. IP на Админа: Имате го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Гагна ме без абсолютно никаква основателна причина, махна ме от CT, когато бях Simon! Значи, знам, че повечето тука сте си аверчета с него и изобщо няма да ми се обърне внимание, но НАСТОЯВАМ веднага демото да бъде прегледано от някой, който наистина разбира и ще вземе мерки! Има някакъв смс админ в сървъра под ник "nechy da smurkame" или нещо подобно и прави FK, slayvam go и получавам гаг в ПРИСЪСТВИЕТО НА ГЛОБАЛЕН АДМИН kofein, който не взе никакви мерки, дори когато въпросният sms ми каза, че ако още веднъж го slayna щял да ме киква до припадък! Това едно на ръка! Попитах въпросният nechy da smurkame поради каква причина се опита днес без абсолютно никакъв повод да набута админите от екипа ви anonimen и 4:20, а в замяна на това въпросният sms-ер ме гагна и отново в ПРИСЪСТВИЕТО НА ГЛОБАЛЕН АДМИН, който отново не направи абсолютно нищо! Трето - има двама проблемни играчи в сървъра - eдиният е с ник "l" и пише на спиндермански 24/7 и се заяжда с АБСОЛЮТНО всеки играч, а другият е Hrachkata - редовно псува и е банван. Така, kofein не показа еднакъв критерий при наказването и прилагането на наказания над играчи! Hrachkata каза на човека с ник "l" думата "jalkar" и получи гаг за 4 минути и 20 секунди от глобален админ kofein, а онзи l, който непрекъснато пише на спиндермански му тегли една майна с думите "otrepka ebi si maikata smeshka", след това още няколко обидни думи на спиндермански, а гаг за него не последва! Съвсем спокойно попитах не kofein - ПОДЧЕРТАВАМ! Не попитах kofein, а админът darba дали другият не трябва също да е гагнат, а накрая знаете ли какво стана? Човекът, който пише на спиндермански непрестанно и псува наред и се заяжда си пише свободно, а мене kofein ме махна от CT и ме гагна за 3 минути! И това не е всичко - веднага след изтичането на гага ми поисках да разбера причината, поради която съм гагнат, а знаете ли какво последва? Kofein ми каза, че ако не му пиша на psay ще бъда гагнат отново. И какво по-точно е това? Искам и настоявам за подробно обяснение от kofein, както и за наказание на админа поради невършене на задълженията си! Вярно е, че и аз доста пъти не съм прав, но точно този път ще си търся правата и искам админа ако не бъде наказан, то поне да бъде предупреден! Когато аз бях в екипа мене за най-дребното ме понижавахте за "неопределен период от време", а вашите глобални администраторчета, които незнайно как са станали такива, наказват не този, който трябва, а и отделно на това ме заплашва, че ако не му пиша на psay, ще бъда гагнат отново. Нито съм длъжен да му угаждам на кофеина, нито съм длъжен да се съобразявам с неговите прищявки, когато на него и където на него му е удобно да му пиша и ако не стане по неговата - наказание!
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=bf211e0a8c
5. Сървър: SlackServ.com # Jailbreak

ВАЖНО: МОЛЯ КАКТО СЪМ ОПИСАЛ И В ОФТОПИКА СИ ПО-ДОЛУ ЩЕ ВИДИТЕ - МНОГО МОЛЯ ИЗЛИШЕН СПАМ, ИЗЛИШНИ МНЕНИЯ, КОИТО НЕ СА СВЪРЗАНИ ПРЯКО С ТЕМАТА И С НЕСПРАВЕДЛИВИТЕ НАКАЗАНИЯ И НЕВЪРШЕНЕТО НА РАБОТАТА ОТ СТРАНА НА ГЛОБАЛНИЯТ АДМИНИСТРАТОР ДА НЕ СЕ ПИШАТ! ЗНАМ, ЧЕ И АЗ СЪМ ДОПУСКАЛ ГРЕШКИ - ВСЕКИ Е! ОБАЧЕ ТОЧНО В ТАЗИ СИТУАЦИЯ СЪМ ПРАВ И НАСТОЯВАМ ОПЛАКВАНЕТО ДА МИ БЪДЕ ПРЕГЛЕДАНО ПОДРОБНО ОТ НЯКОЙ, КОЙТО НАИСТИНА РАЗБИРА ОТ ТОЯ МОД И ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА АДМИНИТЕ, А НЕ РАЗНИ ПРАЗНИ МНЕНИЯ И ЗАЩИТАВАНИЯ НА kofeina! СЛАГАЙТЕ МИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПИСАНЕТО С ГЛАВНИ БУКВИ, НАСТОЯВАМ, ЗАЩОТО ЕТО СЕГА СГРЕШИХ !

ВАЖНО 2: КЪМ ЕXCIONE - знам, че сте си супер гъсти и сте си много големи приятелчета с kofeina и ако не смяташ да защитиш неправдата към мен като най-обикновен играч от сървъра, както и към останалите играчи, а отново ще тръгнеш да използваш сложни думички, на които 100 % не знаеш значенията и ще ме нападнеш - по-добре недей! на 99,9 % съм убеден, че ще го защитиш дори и да не е прав, само защото сте си приятелчета, за това ако не смяташ да се изказваш БЕЗПРИСТРАСТНО и КОМПЕТЕНТНО по случая, по-добре не казвай нищо, моля! Жив и здрав!
Офтопик:
Моля само компетентни да се изказват по случаи и излишни адвокатски прояви от интернет аверчетата му да няма, както и да не ми пишете излишно аз какъв съм, защото точно в тази ситуация не съм сгрешил и не съм направил абсолютно нищо лошо! Моля да не става спам в темата, също и да не се обаждат и изказват неподготвени интернет адвокати! МЕРСИ!!!
Офтопик:
Извинявам се много за грешките, които съм допуснал в писанията си, но писах от телефон
Последно промяна от Melachka на 15 Яну 2016, 00:45, променено общо 1 път.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ kofein

Мнение от kofein »

Тъй.

Помолих няколко пъти да спреш да флуудиш чата, защото (и на демото се вижда), пишеш по дума на ред и нищо не мога да видя, а пък и ми е трудно да хващам логиката между всяка дума, написана на отделен ред.

След като те гагнах те махнах от полицейския отбор, когато ти изтече гага те върнах.

Заради целия спам, който се изливаше в сървъра, въобще и не съм разбрал кога сте се слайвали и киквали с "нечу да смиркаме", защото гледах чата между храчката и лъ-то (отделно нон- стоп ми се пишеше на админ чата).

Гагнах храчката и казах на Дарба (с който си говорим в ТиймСпийк) да гагва той "лъ", за да си поделим малко работата.

Казах ти да ми пишеш на персонал, защото "нечу да смиркаме" също има достъп до админ чата, а и защото всеки, нон-стоп пише в тоя админ чат и е трудно да се следи.

Спри да спамиш.
Спри да се надъхваш.
Играй спокойно и обяснявай спокойно.

И тъй като ти прочетох ЕДИТ-а - не ме намесвай в някакви кръгове, моля. Това, че седим в ТиймСпийк и си говорим, не означава, че сме най- добри приятели.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nechy da CMuPKaMe

Мнение от PolinMihailov04 »

Аз напълно защитавам шефа кофеин!
Наказах те , защото наруши един куп правила на sms админите , които днес прочетох.

6. Забраняват се действия и приказки с цел саморазправа, закани или заплахи към играчите
  ● Наказва се с: Отнемане на права без предупреждение.
9. Забранено е арогантното поведение към други играчи
  ● Наказва се с: Отнемане на права или предупреждение.
10. Забранен е излишният спам в чата докато играете
11. Забранени са обиди, псувни, нападки, заяждане към играчи или админи
14. Забранен е безпричинният Slap/Slay/Kick
  ● Наказва се с: Отнемане на съответен флаг, при по-сериозни нарушения - права.
19. Забранено е оспорване на заповед или действие от член на екипа
  ● Наказва се с: gag, в краен случай ban до 30 мин с порицаваща и поучителна цел.
20. Забранено е използването на amx_chat-овете за обиди/псувни/и спам
  ● Наказва се с: Отнемане на съответен флаг, при по-сериозни нарушения - права.

Тотално ти си готом за системен kick , както ти и обещах. Да аз не съм те kickвал нито един път , ти излезе и го симулира и за свидетели имам двама човека от екипа kofein и Darba и няколко други sms admini като z3r0c00l. в игра ти не спираш да се заяждаш с мен изобщо си го избий от главата ,че ще ти мине номера.
Ти си неразбран и не заслужаваш да играеш ct , защото не следиш командите и оспорваш действията ми!
аз не съм ги набутвал без никакав основателна причина те направиха нарушения и трябва да бъдат наказани за тях. Мразя тотално несправедливоста! ти беше най-големия мишок с извинение ти го казвам откакто почнах да играя лятото и съм те хващал в хиляди нарушения,, които съм ти спестявал страшно се радвам, че сега нямаш права. лично аз исках да им сложа по 30 минути гагове на храчката и Л , но по-добре да им се обясни по човешки.
Благодаря!
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

kofein написа:Тъй.

Помолих няколко пъти да спреш да флуудиш чата, защото (и на демото се вижда), пишеш по дума на ред и нищо не мога да видя, а пък и ми е трудно да хващам логиката между всяка дума, написана на отделен ред.

След като те гагнах те махнах от полицейския отбор, когато ти изтече гага те върнах.

Заради целия спам, който се изливаше в сървъра, въобще и не съм разбрал кога сте се слайвали и киквали с "нечу да смиркаме", защото гледах чата между храчката и лъ-то (отделно нон- стоп ми се пишеше на админ чата).

Гагнах храчката и казах на Дарба (с който си говорим в ТиймСпийк) да гагва той "лъ", за да си поделим малко работата.

Казах ти да ми пишеш на персонал, защото нечу да пием също има достъп до админ чата, а и защото всеки, нон-стоп пише в тоя админ чат и е трудно да се следи.

Спри да спамиш.
Спри да се надъхваш.
Играй спокойно и обяснявай спокойно.

Моля? Ти флууд изобщо знаеш ли какво е? И второ - ти не си казал! Заплаши ме, че ако не ти пиша на psay, то ще бъда гагнат веднага отново! Има разлика между тия две неща! Казването е едно, заплахата е друго! Същото е все едно аз да ти набия един тупаник и така да извъртя нещата и да кажа, че съм ти набил просто шамар. Със сигурност има разлика между шамар и тупаник, както и между казване и заплашване! Отделно на това ти не предприе нищо, когато смс админа ме заплашваше и въобще не се опитвай да минеш с номера, че не си видял, нямало те е, свивал си си масур, бил си при лека мацка в дискотека или на гости при вашите - беше там и видя АБСОЛЮТНО всичко, но не показа еднакъв критерий почти за нищо. Говориш ми за спам, за надъхвации и простотии, мен ме наказваш, а аз изобщо не съм нарушител - ти остави истинските нарушители да си правят каквото искат, а мен ме наказа и то не веднъж - цели 2 пъти, че даже и ме заплаши!

EDIT: NECHY, Нито едно от тия правила не съм нарушил, нито съм заплашил някого, нито съм обиждал, нито съм се разправял с някого, просто цитираш празни неща и правила, може още 1000 да цитираш тука, не знам какво очакваш да ти кажа :D slay-a ти беше правилен! FK-ваш играч, давам му fd - убиваш го! И то не без да искаш, беше си съвсем нарочно. Отделно на това мога да ти кажа, че аз съм един от хората в тоя сървър дето познават правилата на Jailbreak и познават мода до съвършенство, така че точно ти, дето не знам как още не са разбрали кой точно си, имай най-малкото право да ми казваш, че не заслужавам да играя ct или не. Също така до края на демото се вижда как още няколко пъти fk-на играч, мисля че беше Miss Soffi. Тя може да потвърди, че не си наясно с доста неща, сбърка доста неща и колкото и да се мазниш, да си правиш на новак, да се правиш на света вода ненапита, да се правиш, че не разбираш и едва ли не, че си някаква жертва, силно се надявам да те разберат кой си, защото съм убеден, че имаш друг ник. Дано да ти теглят бан за мулти акаунт. Ти този акаунт във форума и този СМС в сървъра си ги направил само за да набутваш хората и да избиваш комплекси по цс-а!
Последно промяна от Melachka на 15 Яну 2016, 01:02, променено общо 2 пъти.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - kofein

Мнение от kofein »

Окей, тъй като Tony Montana е администратор, който е започнал от Jailbreak - нека той да се изкаже.
Пак ти казвам - когато се спами във всички възможни чатове е супер трудно и изнервящо да се следи всичко - аз не съм робот.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nechy da CMuPKaMe

Мнение от PolinMihailov04 »

напълно съзнателно го убих при положение , че 2 писмени предупреждения му направих , удирих го цели 2 пъти предупредително в тялото и го ликвидирах с напълно правилната причина. ти правилата изобщо не ги знаеш и никога не си ги знаел и няма и да ги знаеш. аз повече по темата няма да пита, моля администраторите да пишат в оплакването от мен на този перфектен господин ,че ми писна от деца.
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

PolinMihailov04 написа:напълно съзнателно го убих при положение , че 2 писмени предупреждения му направих , удирих го цели 2 пъти предупредително в тялото и го ликвидирах с напълно правилната причина. ти правилата изобщо не ги знаеш и никога не си ги знаел и няма и да ги знаеш. аз повече по темата няма да пита, моля администраторите да пишат в оплакването от мен на този перфектен господин ,че ми писна от деца.
Господин polinmihailov , точно аз знам абсолютно всички правила на jail-a и точно ти дето се някое детенце комплексирано с ново акаунтче дето злобее по цс-а не можеш да ми спориш, че не разбирам jail-a, че не знам правилата и дори че никога не съм ги знаел - аз когато съм играл Jailbreak силно се съмнявам ти дори цс да си играл, така че ще те помоля да не се изказваш повече по темата, а да се стегнеш и да излезеш да подишаш малко чист въздух, а не да си търсиш на кого да прайш мръсно по няква интернет игричка и да се прайш на отворен и на велик и да се чудиш къде да пуснеш смс-че, къв акаунт да си направиш и какви правила да цитираш и да се правиш на остроумен
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Neno
Обратна връзка:

Мнение от Neno »

Ще ме извинявате ама ще заключа темата за да не стане спам. Ще вземете да си вадите кирливите ризи и ще летят предупреждения. Много назлобени ми изглеждате за ваше добро я заключвам до пристигането на Администратор!
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Големи романи,голям спам и накрая всичкото за нищо.

Мелачке напълно си заслужил предприетите действия към теб.
Предупредиха те да не спамиш и да пишеш всяка дума на отделен ред,но нали ти си спасителя на веригата и ще оправиш всичко. Какъв е Кофеина като ти си там той не е властен нали ? Въпросния Смс потребител с който се заяждаш по незнайни причини,какъв си ти да се занимаваш дали е с мулти акаунт и да казваш кого натопява. Не ми е ясно за какъв се имаш,имаше шанс и беше в екипа,всички видяха какво направи с дадените ти права,ако толкова спазваше правилата и беше читав админ нямаше да те махна лично аз. Това че си дружка с някои Админи съвсем не ти дава правото да ги защитаваш или пък да казваш, на който и да е било в сървъра, че ги натопява. Равен си със всички останали,момчето преценило че е нарушение и се е оплаквал,ти по тази тема нямаш думата. Почваш да се заяждаш сам и най нахално с това арогантно поведение държиш сметка на Глобален Админ как да действа и какво да прави. Да ама не,няма да я бъде твоята като ще играеш тук ще го правиш като другите,ще си седиш кротък и ще следиш за нарушения,а не да се правиш на най големия и да се правиш на този който знаел всички правила и всичко за сървъра. Нищо не знаеш,ако знаеше и беше толкова добър админ както се изразяваш,щеше все още да си част от екипа.
Единствено право имаш за дадения ФД, че уби играча докато имаше ФД. Абсолютно във всичко останало си си виновен самия ти,не търси вината в другите. Спамиш всяка дума на отделен ред,направиха ти забележка,но ти не разбра и си продължаваше. След това те гагнаха и докато си гагнат ползваш amx_psay,за да се обясняваш и да държиш сметка на член на екипа. В сървъра имаше също и помощник админ,който прави доклади и като цяло аз и другите колеги винаги даваме шанс на помощник админите да си направят докладите и да докажат че заслужават дадените им права. Ако продължаваш с тва темпо просто ти го казвам чисто и ясно няма да обръщам особено внимание на оплакванията ти. Съжалявам преди време че те защитавах пред всички и вярвах че ще се поправиш някой ден. Този ден явно няма да е скоро или се вземи в ръце и преосмисли действията и държанието си,или просто ще се наказваме по този начин както е предприел колегата Кофеин към теб. С това приключвам темата.

Само да спомена в случай че прочете и другия СМС Админ:
Ти също нямаш право да държиш сметка за нищо на никой,нарушава ли правило наказваш по своя воля. Абсолютно забранено ти е да заплашваш който и да е било потребител/играч в сървъра с някакви накзани - гаг,слей,слап,кик и прочие. Нарушава ли СМС админ правилата или да злоупотребява с тях има си теми и ги докладваш там. Наказание се предприема само от Глобален Админ или Администратор.

Престанете да се правите на големите и отворените батковци с някакви измислени права в една игра.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Мелачката е абсолютно в пълното си право да се оплаче, ако иска и за атмосферата в сървъра. Напълно е в правото си да критикува всеки един, но трябва да има обосновка и аргументи, които да потвърждават думите му. Стига сте го заривали с лопатата, да не я обърне срещу вас.
Имам само една забележка към теб спри да си придаваш важност и не си мисли, че щом kofeinа ми е познат ще го защитавам дори и да е в грешка. Ще го псувам до последно, а ако ми дадете причина за това ще е уникално. Направо ме заболя главата, докато ти изчета романа човече, но ти май си го наследил от мен, доста истини намерих и да ще се постарая лично аз да изкореня простотията из сървърите, из хората и...
ВСИЧКО!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Neno
Обратна връзка:

Мнение от Neno »

След мнението на Мusti, става ясно че каквито и да е наказания към който и да е, няма да се предприемат.
Темата остава заключена!
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”