Оплакване от админ - iv0
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от админ - iv0
1. Nick на Админа: iv0
2. IP на Админа: имате го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Сървъра беше пълен, бяхме в изолатора на jail_andaman и убиха мен и още едно момче, защото колегите ни затворници ни бъгнаха. Командата на Simon беше last duck mre ot mqsto, а аз си бях от място, просто когато клекнах някой ме бъгна нарочно и ми се качи на главата, а след това като се изправих беше под мен. Саймън каза, че ще сме FD, но аз и другото момче поискахме revive. Лично попитах Simon дали позволява да ни съживят мен и другия човек и той позволи. Съживяват ни, а iv0 ме чака пред килиите и ме уби и то съвсем умишлено. Не мисля, че след като Simon лично е позволил аз да бъда съживен и да дойда да си довърша рунда, то админа има и най-малкото право да ме убива и да не ми позволява да го направя. Попитах го и му поисках обяснение защо бях убит, а той ми каза, че няма да получа нито fd, нито revive, защото не съм бил от място, той каза, цитирам: "Ти стана и тръгна", а аз изобщо не съм тръгвал на никъде, съвсем точно си изпълних командата, на демото се вижда, че никъде не съм тръгвал да ходя. Поисках revive отново, а той ми вика: "ai stiga reva we, she te gagna" , е то хубаво ще ме гагваш, ама поне да ми беше дал ясно и точно обяснение защо ме уби повторно, а и на всичкото отгоре Simon даде съгласието си да бъда съживен.
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=a2814e08ca
5. Сървър: SlackServ.com # Jailbreak
2. IP на Админа: имате го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Сървъра беше пълен, бяхме в изолатора на jail_andaman и убиха мен и още едно момче, защото колегите ни затворници ни бъгнаха. Командата на Simon беше last duck mre ot mqsto, а аз си бях от място, просто когато клекнах някой ме бъгна нарочно и ми се качи на главата, а след това като се изправих беше под мен. Саймън каза, че ще сме FD, но аз и другото момче поискахме revive. Лично попитах Simon дали позволява да ни съживят мен и другия човек и той позволи. Съживяват ни, а iv0 ме чака пред килиите и ме уби и то съвсем умишлено. Не мисля, че след като Simon лично е позволил аз да бъда съживен и да дойда да си довърша рунда, то админа има и най-малкото право да ме убива и да не ми позволява да го направя. Попитах го и му поисках обяснение защо бях убит, а той ми каза, че няма да получа нито fd, нито revive, защото не съм бил от място, той каза, цитирам: "Ти стана и тръгна", а аз изобщо не съм тръгвал на никъде, съвсем точно си изпълних командата, на демото се вижда, че никъде не съм тръгвал да ходя. Поисках revive отново, а той ми вика: "ai stiga reva we, she te gagna" , е то хубаво ще ме гагваш, ама поне да ми беше дал ясно и точно обяснение защо ме уби повторно, а и на всичкото отгоре Simon даде съгласието си да бъда съживен.
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=a2814e08ca
5. Сървър: SlackServ.com # Jailbreak
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ - iv0
Кво по точно обяснение да ти давам бе нагляр? Каза ли ти се да спреш да спамиш и да пишеш на 1 ред. Нервичките ми изпили. Видях много точно как мръдна от мястото си и го направи умишлено! Глави млави, не на мен тия. А това че си СМС админче и саймън ти се води по акъла щото да не го слайнеш не значи че си прав!
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Много Добър
- Обратна връзка:
първо изобщо не съм го направил умишлено, второ, Simon също е SMS админ и трето, ако изгледаш демото ще видиш много добре, че ме бъгнаха. Главното е, че Simon позволява да ме съживят, а ти ме убиваш и не ми позволяваш да си довърша рунда и отделно на това искам да кажа, че ако аз ти бях направил същото, каквото ти на мен, щеше да ме махнеш веднага от CT, обаче нали понеже си ти и си сървър админ, дай сега да лъжем и да си измисляме, станал съм, тръгнал съм, всякакви простотии, че чак и нагляр ще ме наричаш. И кое ми е наглото? Че ме убиват по погрешка? Че поисках revive, когато ми се полага и след като Simon ми е разрешил, а ти ме чакаш пред килиите и ме убиваш? Не смятам, че е нагло да ти покажа къде си в грешка и да си търся правотоiv00 написа:Кво по точно обяснение да ти давам бе нагляр? Каза ли ти се да спреш да спамиш и да пишеш на 1 ред. Нервичките ми изпили. Видях много точно как мръдна от мястото си и го направи умишлено! Глави млави, не на мен тия. А това че си СМС админче и саймън ти се води по акъла щото да не го слайнеш не значи че си прав!

- Глобален Модератор
И за едно фд пускаш оплакване :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
Последно промяна от Excione ツ на 16 Яну 2016, 00:20, променено общо 2 пъти.
Причина: +1 warn.
Причина: +1 warn.
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
Принципно Simon не решава дали да те съживят. Защото трябва да е СА.(Не съм гледал демото и ако симон е СА моля да ме извините). Хората с достъп до командата решават дали да съживиш или не.
Последно промяна от Excione ツ на 16 Яну 2016, 00:20, променено общо 1 път.
Причина: Laming
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Спамна админ чата и Spy /който не беше симон/ го съживи, защото не беше видял ситуацията, а блендера си го бива в убеждаването.BaDaZz написа:Принципно Simon не решава дали да те съживят. Защото трябва да е СА.(Не съм гледал демото и ако симон е СА моля да ме извините). Хората с достъп до командата решават дали да съживиш или не.

Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Много Добър
- Обратна връзка:
monster написа:И за едно фд пускаш оплакване![]()
![]()
![]()
![]()
В правото си съм да пусна оплакване срещу админ, който смятам, че не е прав. По тая логика твоята дай да не се оплакваме и да чакаме да ни баннат или пък нещо друго по-сериозно и чак тогава да се оплакваме? Отделно на това, щом смятам, че е само за eдно fd, okay. Тогава защо когато теб те fk-нат си искаш fd-то? Ами не си го искай, играй си така и нека не ти пука и ако искат да те убиват по 150 пъти на мап, ти fd-то не си го искай, нали не си за едно fd ;)
- Зарибен
- Ник в играта: Waldy
- Обратна връзка:
За пореден път пиша по някаква малоумна тема.. Това сме ние българите, гледаме постоянно да очерним другия. За едно FD ми пускаш оплакване ? Прекалено дълго седите зомбирани пред компютрите, че почнахте вече да се чудите как да привличате внимание. Смешни сте.

Да не ти събори къщата, да не би да ти открадне парите,телефона, портфейла или пък самоличността ?

да чакаме да ни баннат или пък нещо друго по-сериозно
Да не ти събори къщата, да не би да ти открадне парите,телефона, портфейла или пък самоличността ?
Последно промяна от Excione ツ на 16 Яну 2016, 00:22, променено общо 1 път.
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
- Много Добър
- Обратна връзка:
Не ме познаваш, че да казваш колко стоя пред компа и колко съм зомбиран, по тази ваша логика и админите не трябва да получават fd, когато ги fk-нат, просто защото "не са за едно фд" , а отделно на това и по-горе съм писал, че имам право да се оплача от всичко и всеки, щом съм наказан, убит или каквото и да е неправомерно.Waldy написа:За пореден път пиша по някаква малоумна тема.. Това сме ние българите, гледаме постоянно да очерним другия. За едно FD ми пускаш оплакване ? Прекалено дълго седите зомбирани пред компютрите, че почнахте вече да се чудите как да привличате внимание. Смешни сте.![]()
- Зарибен
- Обратна връзка:
Melachka написа:Waldy написа:За пореден път пиша по някаква малоумна тема.. Това сме ние българите, гледаме постоянно да очерним другия. За едно FD ми пускаш оплакване ? Прекалено дълго седите зомбирани пред компютрите, че почнахте вече да се чудите как да привличате внимание. Смешни сте.![]()
Не ме познаваш, че да казваш колко стоя пред компа и колко съм зомбиран, по тази ваша логика и админите не трябва да получават fd, когато ги fk-нат, просто защото "не са за едно фд" , а отделно на това и по-горе съм писал, че имам право да се оплача от всичко и всеки, щом съм наказан, убит или каквото и да е неправомерно.
Това твоето е вече детска работа. В момента те е яд, че не е станало на твоето и макар да не си прав и т.н. ти пак ще стискаш близалката за дръжката и ще се оплакваш.

Последно промяна от JukeCity на 16 Яну 2016, 00:21, променено общо 1 път.
Причина: Излишен коментар
- Много Добър
- Обратна връзка:
Waldy написа:Melachka написа:Waldy написа:За пореден път пиша по някаква малоумна тема.. Това сме ние българите, гледаме постоянно да очерним другия. За едно FD ми пускаш оплакване ? Прекалено дълго седите зомбирани пред компютрите, че почнахте вече да се чудите как да привличате внимание. Смешни сте.![]()
Не ме познаваш, че да казваш колко стоя пред компа и колко съм зомбиран, по тази ваша логика и админите не трябва да получават fd, когато ги fk-нат, просто защото "не са за едно фд" , а отделно на това и по-горе съм писал, че имам право да се оплача от всичко и всеки, щом съм наказан, убит или каквото и да е неправомерно.
Това твоето е вече детска работа. В момента те е яд, че не е станало на твоето и макар да не си прав и т.н. ти пак ще стискаш близалката за дръжката и ще се оплакваш.![]()
И от къде си сигурен, че не съм прав, без дори да играеш този мод (или поне аз не съм те виждал), без дори да си бил в сървъра, без дори да си видял, без дори да си гледал демото?

Последно промяна от JukeCity на 16 Яну 2016, 00:22, променено общо 1 път.
- Зарибен
- Обратна връзка:
Беше образно казано. Няма значение. Да спориш с човек на който това му е живота файда йок. Спирам да пиша да не става спам.
Последно промяна от JukeCity на 16 Яну 2016, 00:21, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Заключвам темата, че ще се избиете. Темата ще остане заключена докато не пише Администратор или Глобален Администратор.
И моля ВИ спрете да пишете глупости по оплакванията, дори без да гледате демото пишете глупости за да се намирате на приказка!
И моля ВИ спрете да пишете глупости по оплакванията, дори без да гледате демото пишете глупости за да се намирате на приказка!
Последно промяна от Excione ツ на 16 Яну 2016, 00:45, променено общо 1 път.
Причина: Браво!
Причина: Браво!
- Respected
От сега казвам не ми пука кой на колко предупреждения се намира и с какъв ранг е. Натрупа ли 3 предупреждения се деактивира за 30 дни и губи всякакви правомощия във форума.
По оплакването: Играча - удари, изправи се и скочи - и е бил stuck по естествен път. Нямало е да бъдеш убит, ако не си мърдал, защото с мърдането ти наруши местоположението си. Ако не беше шавал щеше буквално да ги зашиеш с това оплакване, но и трябва да се мисли. Момчето може да пусне тема, ако иска и за това, че му е свършила тоалетната хартия, за това спрете да го вините. Реве на хората, че се оплакват от Админи за най-малкото, но и той не остава по-назад. Интересно ми е до какво развитие ще стигне тази поредна драма. Темата се заключва, защото реално няма какви наказания да наложа на iv0, просто е твърдоглав и е прав.
По оплакването: Играча - удари, изправи се и скочи - и е бил stuck по естествен път. Нямало е да бъдеш убит, ако не си мърдал, защото с мърдането ти наруши местоположението си. Ако не беше шавал щеше буквално да ги зашиеш с това оплакване, но и трябва да се мисли. Момчето може да пусне тема, ако иска и за това, че му е свършила тоалетната хартия, за това спрете да го вините. Реве на хората, че се оплакват от Админи за най-малкото, но и той не остава по-назад. Интересно ми е до какво развитие ще стигне тази поредна драма. Темата се заключва, защото реално няма какви наказания да наложа на iv0, просто е твърдоглав и е прав.
Последно промяна от dqvola18 на 24 Яну 2016, 19:14, променено общо 1 път.
Причина: Туй няма да стане :)
Причина: Туй няма да стане :)
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Да допълня колегата - оплакването не засяга админските права, т.е. трябва да пуснеш оплакването си в темата "Оплакване от играчи".
Също така, това, което видях от демото -
Личи си, че не искаше да избунтиш. Поне не и в онзи момент.
Сам си си виновен (както каза Excione) за бъга.
Беше убит само един от двамата reviveнати играчи (защо?).
Нервното кликане по мишката накрая на демото беше най- забавно. Чудеше се какво да направиш или какво ? Доста ми е интересно да разбера за тази твоя агресия:)
ВАЖНО - Относно revive
След като Simon е разрешил да бъдат revive-нати играчи, то значи те трябва да бъдат revive-нати (освен ако така не се нарушава някое от правилата на сървъра).
Също така, това, което видях от демото -
Личи си, че не искаше да избунтиш. Поне не и в онзи момент.
Сам си си виновен (както каза Excione) за бъга.
Беше убит само един от двамата reviveнати играчи (защо?).
Нервното кликане по мишката накрая на демото беше най- забавно. Чудеше се какво да направиш или какво ? Доста ми е интересно да разбера за тази твоя агресия:)
ВАЖНО - Относно revive
След като Simon е разрешил да бъдат revive-нати играчи, то значи те трябва да бъдат revive-нати (освен ако така не се нарушава някое от правилата на сървъра).