Оплакване от админ - iv0

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админ - iv0

Мнение от Melachka »

1. Nick на Админа: iv0
2. IP на Админа: имате го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Сървъра беше пълен, бяхме в изолатора на jail_andaman и убиха мен и още едно момче, защото колегите ни затворници ни бъгнаха. Командата на Simon беше last duck mre ot mqsto, а аз си бях от място, просто когато клекнах някой ме бъгна нарочно и ми се качи на главата, а след това като се изправих беше под мен. Саймън каза, че ще сме FD, но аз и другото момче поискахме revive. Лично попитах Simon дали позволява да ни съживят мен и другия човек и той позволи. Съживяват ни, а iv0 ме чака пред килиите и ме уби и то съвсем умишлено. Не мисля, че след като Simon лично е позволил аз да бъда съживен и да дойда да си довърша рунда, то админа има и най-малкото право да ме убива и да не ми позволява да го направя. Попитах го и му поисках обяснение защо бях убит, а той ми каза, че няма да получа нито fd, нито revive, защото не съм бил от място, той каза, цитирам: "Ти стана и тръгна", а аз изобщо не съм тръгвал на никъде, съвсем точно си изпълних командата, на демото се вижда, че никъде не съм тръгвал да ходя. Поисках revive отново, а той ми вика: "ai stiga reva we, she te gagna" , е то хубаво ще ме гагваш, ама поне да ми беше дал ясно и точно обяснение защо ме уби повторно, а и на всичкото отгоре Simon даде съгласието си да бъда съживен.
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=a2814e08ca
5. Сървър: SlackServ.com # Jailbreak
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - iv0

Мнение от iv00 »

Кво по точно обяснение да ти давам бе нагляр? Каза ли ти се да спреш да спамиш и да пишеш на 1 ред. Нервичките ми изпили. Видях много точно как мръдна от мястото си и го направи умишлено! Глави млави, не на мен тия. А това че си СМС админче и саймън ти се води по акъла щото да не го слайнеш не значи че си прав!
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

iv00 написа:Кво по точно обяснение да ти давам бе нагляр? Каза ли ти се да спреш да спамиш и да пишеш на 1 ред. Нервичките ми изпили. Видях много точно как мръдна от мястото си и го направи умишлено! Глави млави, не на мен тия. А това че си СМС админче и саймън ти се води по акъла щото да не го слайнеш не значи че си прав!
първо изобщо не съм го направил умишлено, второ, Simon също е SMS админ и трето, ако изгледаш демото ще видиш много добре, че ме бъгнаха. Главното е, че Simon позволява да ме съживят, а ти ме убиваш и не ми позволяваш да си довърша рунда и отделно на това искам да кажа, че ако аз ти бях направил същото, каквото ти на мен, щеше да ме махнеш веднага от CT, обаче нали понеже си ти и си сървър админ, дай сега да лъжем и да си измисляме, станал съм, тръгнал съм, всякакви простотии, че чак и нагляр ще ме наричаш. И кое ми е наглото? Че ме убиват по погрешка? Че поисках revive, когато ми се полага и след като Simon ми е разрешил, а ти ме чакаш пред килиите и ме убиваш? Не смятам, че е нагло да ти покажа къде си в грешка и да си търся правото :victory:
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

И за едно фд пускаш оплакване :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
Последно промяна от Excione ツ на 16 Яну 2016, 00:20, променено общо 2 пъти.
Причина: +1 warn.
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Принципно Simon не решава дали да те съживят. Защото трябва да е СА.(Не съм гледал демото и ако симон е СА моля да ме извините). Хората с достъп до командата решават дали да съживиш или не.
Последно промяна от Excione ツ на 16 Яну 2016, 00:20, променено общо 1 път.
Причина: Laming
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

BaDaZz написа:Принципно Simon не решава дали да те съживят. Защото трябва да е СА.(Не съм гледал демото и ако симон е СА моля да ме извините). Хората с достъп до командата решават дали да съживиш или не.
Спамна админ чата и Spy /който не беше симон/ го съживи, защото не беше видял ситуацията, а блендера си го бива в убеждаването. :mnms:
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

monster написа:И за едно фд пускаш оплакване :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:

В правото си съм да пусна оплакване срещу админ, който смятам, че не е прав. По тая логика твоята дай да не се оплакваме и да чакаме да ни баннат или пък нещо друго по-сериозно и чак тогава да се оплакваме? Отделно на това, щом смятам, че е само за eдно fd, okay. Тогава защо когато теб те fk-нат си искаш fd-то? Ами не си го искай, играй си така и нека не ти пука и ако искат да те убиват по 150 пъти на мап, ти fd-то не си го искай, нали не си за едно fd ;)
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Waldy
Обратна връзка:

Мнение от Waldy »

За пореден път пиша по някаква малоумна тема.. Това сме ние българите, гледаме постоянно да очерним другия. За едно FD ми пускаш оплакване ? Прекалено дълго седите зомбирани пред компютрите, че почнахте вече да се чудите как да привличате внимание. Смешни сте. :lmao: :mnms:
да чакаме да ни баннат или пък нещо друго по-сериозно

Да не ти събори къщата, да не би да ти открадне парите,телефона, портфейла или пък самоличността ?
Последно промяна от Excione ツ на 16 Яну 2016, 00:22, променено общо 1 път.
Причина: Laming
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Waldy написа:За пореден път пиша по някаква малоумна тема.. Това сме ние българите, гледаме постоянно да очерним другия. За едно FD ми пускаш оплакване ? Прекалено дълго седите зомбирани пред компютрите, че почнахте вече да се чудите как да привличате внимание. Смешни сте. :lmao: :mnms:
Не ме познаваш, че да казваш колко стоя пред компа и колко съм зомбиран, по тази ваша логика и админите не трябва да получават fd, когато ги fk-нат, просто защото "не са за едно фд" , а отделно на това и по-горе съм писал, че имам право да се оплача от всичко и всеки, щом съм наказан, убит или каквото и да е неправомерно.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от Waldy »

Melachka написа:
Waldy написа:За пореден път пиша по някаква малоумна тема.. Това сме ние българите, гледаме постоянно да очерним другия. За едно FD ми пускаш оплакване ? Прекалено дълго седите зомбирани пред компютрите, че почнахте вече да се чудите как да привличате внимание. Смешни сте. :lmao: :mnms:

Не ме познаваш, че да казваш колко стоя пред компа и колко съм зомбиран, по тази ваша логика и админите не трябва да получават fd, когато ги fk-нат, просто защото "не са за едно фд" , а отделно на това и по-горе съм писал, че имам право да се оплача от всичко и всеки, щом съм наказан, убит или каквото и да е неправомерно.

Това твоето е вече детска работа. В момента те е яд, че не е станало на твоето и макар да не си прав и т.н. ти пак ще стискаш близалката за дръжката и ще се оплакваш. :mnms: :mnms:
Последно промяна от JukeCity на 16 Яну 2016, 00:21, променено общо 1 път.
Причина: Излишен коментар
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Waldy написа:
Melachka написа:

Това твоето е вече детска работа. В момента те е яд, че не е станало на твоето и макар да не си прав и т.н. ти пак ще стискаш близалката за дръжката и ще се оплакваш. :mnms: :mnms:

И от къде си сигурен, че не съм прав, без дори да играеш този мод (или поне аз не съм те виждал), без дори да си бил в сървъра, без дори да си видял, без дори да си гледал демото? :D :D
Последно промяна от JukeCity на 16 Яну 2016, 00:22, променено общо 1 път.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от Waldy »

Беше образно казано. Няма значение. Да спориш с човек на който това му е живота файда йок. Спирам да пиша да не става спам.
Последно промяна от JukeCity на 16 Яну 2016, 00:21, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Заключвам темата, че ще се избиете. Темата ще остане заключена докато не пише Администратор или Глобален Администратор.

И моля ВИ спрете да пишете глупости по оплакванията, дори без да гледате демото пишете глупости за да се намирате на приказка!
Последно промяна от Excione ツ на 16 Яну 2016, 00:45, променено общо 1 път.
Причина: Браво!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

От сега казвам не ми пука кой на колко предупреждения се намира и с какъв ранг е. Натрупа ли 3 предупреждения се деактивира за 30 дни и губи всякакви правомощия във форума.
По оплакването: Играча - удари, изправи се и скочи - и е бил stuck по естествен път. Нямало е да бъдеш убит, ако не си мърдал, защото с мърдането ти наруши местоположението си. Ако не беше шавал щеше буквално да ги зашиеш с това оплакване, но и трябва да се мисли. Момчето може да пусне тема, ако иска и за това, че му е свършила тоалетната хартия, за това спрете да го вините. Реве на хората, че се оплакват от Админи за най-малкото, но и той не остава по-назад. Интересно ми е до какво развитие ще стигне тази поредна драма. Темата се заключва, защото реално няма какви наказания да наложа на iv0, просто е твърдоглав и е прав.
Последно промяна от dqvola18 на 24 Яну 2016, 19:14, променено общо 1 път.
Причина: Туй няма да стане :)
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Да допълня колегата - оплакването не засяга админските права, т.е. трябва да пуснеш оплакването си в темата "Оплакване от играчи".

Също така, това, което видях от демото -

Личи си, че не искаше да избунтиш. Поне не и в онзи момент.
Сам си си виновен (както каза Excione) за бъга.
Беше убит само един от двамата reviveнати играчи (защо?).
Нервното кликане по мишката накрая на демото беше най- забавно. Чудеше се какво да направиш или какво ? Доста ми е интересно да разбера за тази твоя агресия:)

ВАЖНО - Относно revive

След като Simon е разрешил да бъдат revive-нати играчи, то значи те трябва да бъдат revive-нати (освен ако така не се нарушава някое от правилата на сървъра).
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”