Оплакване от админ 4:20.

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: bambam
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админ 4:20.

Мнение от bambam »

1. Nick на Админа:4:20
2. IP на Админа:
3. Причина, поради която искате да бъде наказан:Причината е slay почти всеки път когато , поискам FD и не ми се дава .Всеки път ми казва едно и също ,че аз лъжа без да е видяла .Ще ви покажа в доказателството единия от многото пъти в който , тя ме игнорира като поискам FD и когато го получих ,отнесох slay.Извинявам се ,че до сега не качвах демота ,защото не си знаех паролата и когато избера да ми изпрати паролата на email-a , просто не получавах нищо в абв-то си.Предишните случай няма да ви ги разказвам ,защото нямам доказателство ,но вече мога да влизам и при всяко едно такова некоректно отношение ,ще съобщавам тук .Благодаря.
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=cf63687b1d
5. Сървър:Jailbreak[SS]
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ 4:20.

Мнение от Lucky »

Нали те съживих и ти дадох фд след това? Направих го, какво се оплакваш? Какво да направя аз, че съм ти изгубила доверие и трябв да съм сигурна, че ФД-то, което получаваш е заслужено? Все псуваш и приказваш разни неща, лъжеш терористите и си лъгал, че трябва да ти се даде фд (може и да е било на шега), но не е било заслужено. Та.. получи фд, даже пандата ти го удължи, но ти реши да си изпълняваш..
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от bambam »

Никога не съм получавал FD без да съм го заслужил ! Заради твойте предсказания ,не съм получавал FD и неможе всеки път да вземаш отношение без да си видяла. Имаше една ситуация когато един CT ме уби без никаква причина написах ,защо ме уби и тоя каза ,че съм го атакувал пък аз не съм ! Винаги когато съм нарушил правилата и бъда наказан не тръгвам да се оправдавам и да правя дискусии .
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nechy da CMuPKaMe

Мнение от PolinMihailov04 »

С риск за предупреждение ще помоля, да не ми го слагате разбира се. Вижте и моите доклади и вземете някакви мерки много ми се даха нещо тоя админ. Прай се на много оборотен нещо ,че и ще ми заповядва. Арогантен е ,когато го попитат хората, защо е направил тва и онофа все едно у гъза му бърникаме. Оправете си админите
Последно промяна от Musti на 17 Яну 2016, 18:21, променено общо 1 път.
Причина: Мнението не е свързано с естеството на темата.Следващия път +1 предупреждение! Без да гледаш доказателствата недей да пишеш по оплакванията.
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: TroLL-x
Скайп профил: after.math4

Мнение от TroLL-x »

PolinMihailov04 Аз лично бях там и видях какво стана 4;20 попита 100 пъти кои го фкна имаше и фреедай а за тебе полинмихаилов ти почна да се дразниш с нея (:
Аватар
NmL
Баннат
Баннат

Ник в играта: Miss Goffi

Мнение от NmL »

PolinMihailov04 написа:С риск за предупреждение ще помоля, да не ми го слагате разбира се. Вижте и моите доклади и вземете някакви мерки много ми се даха нещо тоя админ. Прай се на много оборотен нещо ,че и ще ми заповядва. Арогантен е ,когато го попитат хората, защо е направил тва и онофа все едно у гъза му бърникаме. Оправете си админите

Ти не си абсолютно никой,че да държиш сметка на админа.Не ти е длъжна да ти дава обяснение не си никой.

А до темата мога да потвърдя,че ти ПОЧТИ всеки път се опитваш да излъжеш,че са те убили неправомерно.
Последно промяна от Musti на 17 Яну 2016, 18:21, променено общо 1 път.
Причина: Мнението не е свързано с естеството на темата.Следващия път +1 предупреждение! Без да гледаш доказателствата недей да пишеш по оплакванията.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от bambam »

На демото се вижда, как искам ФД и 4:20 казва ЛЪЖЕШ .Пандичката ми даде ФД-то и 4:20 ме слай и тогава почна да пита кой ме ФК-на уточнявайте се ,когато защитавате !!!
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Bambam е един от играчите, които редовно изобщо, ама изобщо не четат командите или ако ги четат, то е съвсем несъсредоточено, не изпълняват точно командата, убиват ги и вместо да потърсят в себе си грешката и да прочетат отново командата в конзолата, започват да реват, да спамят и дори да псуват. Аз лично съм гагвал bambam преди, когато бях помощник админ още, правете си сметката.
Отделно към тоя POLINMIHAILOV ли е какъв е, ти си абсолютно никой, че да разпитваш и да искаш обяснение на абсолютно всеки админ, правиш го с цел заяждане. Същото е и с мен - докладвал си ме без причина, искаш просто да се заядеш. Оплакал си се, че съм те махнал без причина от CT и сега искаш да ми махат флага :D - еми, човече, много ясно се вижда на демото как няма абсолютно никакво място в отбора на надзирателите, а ти се мяташ нарочно, за да дразниш. Махнах те от CT и дори Spy, който е помощник админ ти каза, че не е трябвало да се мяташ CT и ти каза да не се правиш на чатнат и, че ако не те бях махнал аз, то той щеше да го направи. Не те разбирам какво е това твое желание да правиш мръсно на абсолютно всички, защо просто не си играеш за удоволствие? Обаче по всичко изглежда си някаква шматка, която си няма личен живот и 24/7 стоиш пред мониторчето и избиваш комплекси, няма да се учудя и ако си с наднормено тегло даже :sarcastic: :sarcastic:
Последно промяна от Musti на 17 Яну 2016, 18:20, променено общо 2 пъти.
Причина: Не тук е мястото за обяснения. Както и мнението ти не е свързано с естеството на темата.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от bambam »

Кога съм лъгал ,че са ме убили неправомерно ДОКАЖИ недей да защитаваш без покритие !!! Никога не съм получавал ФД ,без да съм го заслужил .Отностно защитниците дръжте се адекватно по-темата не да търсите причина да онивините Админа ,който и той е човек греши и трябва да си поеме последствията както аз и всички останали така ,че спрете с вашите защити поради лични причини или интереси !
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от bambam »

Мелачка на всеки се случва да не разбере командата , така че млък точно на тебе обяснения няма да давам ,който даже не е изгледал и демото . Недей да казваш кой да си прави сметката и кой не , ти ли си ШЕФА ТУКА ? Лично Мелачката ме е гагвал НАЙ-ПРАВЕДНИЯ съдник на СС така ,че правете си сметката !
Последно промяна от Musti на 17 Яну 2016, 18:18, променено общо 1 път.
Причина: 9. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!Следващия път +1 предупреждение.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Админа е в правото си да пита за какво и защо искаш ФД. При положение че масово спамят,възможно е да е изпуснал нещо. В крайна сметка тя като те пита кой те Фк- на ти не и отговаряш,добре че Панда каза. След като ти не отговаряш на зададения въпрос не може да имаш претенции за абсолютно нищо. И след като се разбра всичко ти си получи така желания ФД. Няма какво да се каже повече по темата.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”