Като автор на темата ще започна аз: Значи аз съм от Пловдив и тук в момента главните пътища са изчистени много добре , валя сняг Събота и Неделя и снежната покривка е към 20-25 см. Движението както казах с кола по главните пътища е лесно , но вече за второстепенните и тратоарите е много по зле положението в малките улички не е чистено тратоарите са замръзнали и има много поледици. Според прогнозата за времето повече не се очаква да вали тук , но и не се очакват повишение на темературите т.е ще си мръзнем , ще се пързаляме и в опитите ни да се задържим на крака ще се хващеме за парапети огради и всички наблизко поставени убекти. Другото , което е карайте със зимни гуми задъжлително внимавайте по пътищата , защото много се хлъзга. До колкото разбрах по новините има места в , който има свлачища и разрушени къщи също така и места до , който не може да се стигне та аз не мога да се оплача от положението в Пловив. Но ми е интересно за другите градове. Айдеее вие сте.
Метерологичните условия в България.
Модератор: Развлечения
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
Метерологичните условия в България.
Здравейте мили съфорумници реших да направя тази тема за да може всеки един от вас ( ако иска разбира се ) да разкаже как е времето в момента в неговия град/село да обясни доволен ли е , изчистено ли или да сподели някаква препоръка и каквото там се сети. И така ще си направим една равносметка как е положението към днешна дата в България.
Като автор на темата ще започна аз: Значи аз съм от Пловдив и тук в момента главните пътища са изчистени много добре , валя сняг Събота и Неделя и снежната покривка е към 20-25 см. Движението както казах с кола по главните пътища е лесно , но вече за второстепенните и тратоарите е много по зле положението в малките улички не е чистено тратоарите са замръзнали и има много поледици. Според прогнозата за времето повече не се очаква да вали тук , но и не се очакват повишение на темературите т.е ще си мръзнем , ще се пързаляме и в опитите ни да се задържим на крака ще се хващеме за парапети огради и всички наблизко поставени убекти. Другото , което е карайте със зимни гуми задъжлително внимавайте по пътищата , защото много се хлъзга. До колкото разбрах по новините има места в , който има свлачища и разрушени къщи също така и места до , който не може да се стигне та аз не мога да се оплача от положението в Пловив. Но ми е интересно за другите градове. Айдеее вие сте.
Офтопик:
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Метерологичните условия в България.
София, основните пътища са чисти. Кварталните главни улици са чисти. Подлезите са частитчно изчистени (хлъзгат се стръмните стълби); придвижването е затруднено, градския транспорт се бави, по тротоарите не се върви, има вода+сняг+киша до тротоарите, защото пътищата са криви.
Нито с кола е оферта, нито без кола.
Йорданка Фъндъкова трябва да продава семки по мачовете.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
В североизточния район , по-точно Разградска област, е пълна каша. Метър сняг, пътищата в момента се чистят, придвижването е почти невъзможно, жива кола няма, много силен вятър, има опасност от поледици. - 17 градусови температури , нетърпим студ.
Очаквайте II част.
Очаквайте II част.
- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
С кола пак добре но пешеходец на тротоарите да върви не си е работа ..... по добре си жертвай живота и си върви по пътя :Дkofein написа:София, основните пътища са чисти. Кварталните главни улици са чисти. Подлезите са частитчно изчистени (хлъзгат се стръмните стълби); придвижването е затруднено, градския транспорт се бави, по тротоарите не се върви, има вода+сняг+киша до тротоарите, защото пътищата са криви.

- JailBreak Бунтар
- Ник в играта: Air Jordan ✅
- Скайп профил: Лично Съобщение.
- Обратна връзка:
Аз съм от Раковски (Пловдивско), пътищата са г/д изчистени добре, но е адски студ вън, снеговалежа спря още вчера, има много заледени места, тази сутрин едва се предвижих до магазина, който е на 50 метра от нас.
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
В Силистра пътищата долу-горе са изчистени добре, но има много заледени участъци. Близките 12 часа не е валяло и това е добре.. Снежната покривка е около 30 см .
- Напреднал
- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Като гледам нататък в страната е ужас.
Варна този път се отърва от много сняг , имаме не повече от 5-7 см, но пък вятъра и виелицата е гадна. Излезеш ли без да си екипиран оставаш без уши и пръсти.
Варна този път се отърва от много сняг , имаме не повече от 5-7 см, но пък вятъра и виелицата е гадна. Излезеш ли без да си екипиран оставаш без уши и пръсти.

- Respected
Стамболийски (Пловдив) - пет, шест главни улици са изчистени всичко друго е много зле. По тротоарите има сняг от снегорините, на всяка крачка лед. На повечето улици не могат да се разминат 2 коли. Паднали дървета, жици, стълбове.. Паднах 3 пъти докато стигна до училището, нищо разбира се че е пред нас.
( http://prikachi.com/images/760/8581760f.jpg , http://prikachi.com/images/758/8581758W.jpg ) Завали малко сняг - без ток, без вода. Караме на фотосинтеза. Представете си ако стане нещо по-сериозно.

Офтопик: