1. Nick на Админа: Excione
2. IP на Админа: Вие си го имате
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Значи, видях, че този глобален администратор ми е сложил предупреждение към SMS правата ми с причина ,,своеволия и разпри с teammenu-to" . И как така своеволия, разпри? Къде ги виждаш тия своеволия по-точно и поради каква причина ми е сложено предупреждението? Играч от сървъра с ник nechy da smurkame се оплакал от мене, че съм злоупотребявал със своето teammenu. Ами, хайде някой, който разбира стабилно от Jailbreak да прегледа демото и да ми каже къде по дяволите злоупотребявам, защото аз лично не виждам, демото е едва едва 4MB и е пределно ясно, че детенцето, което пуска оплаквания всеки ден по 100 пъти от абсолютно всеки, се е опитало да ме набута. Ситуацията е такава, че първоначално dqvola18 е гледал демото и не ми е сложил нищо и не ме е наказал и е писал отдолу следното: ,,Гледах демото 5 пъти и не видях нищо такова", а изведнъж се появява Excione и ми слага предупреждение към СМС правата с Reason - своеволия и разпри. Та ти изобщо знаеш ли значението на тези две думички? Знаеш ли какво означава своеволия, разпра? Спешно те съветвам, ако обичаш да спреш да използваш такива сложни думички, на които не знаеш значението, защото само се излагаш. Не че своеволия и разпри са сложни думички, но явно за теб са. Спазвам стриктно правилата в Jailbreak сървъра и не съм си заслужил предупреждението, което си ми сложил с абсолютно нищо, така че желая да ми се премахне! Става въпрос за това - http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 81#p279034 все още не мога да разбера какви разпри и какви своеволия, след като това демо е 4MB и от него не се вижда абсолютно нищо, а и аз единственото, което съм направил, е да следвам правилата. Нито съм си позволявал своеволия, нито разпри с teammenu-to, само аз ли не мога да разбера защо имам предупреждение или Excione е видял нещо друго?
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=67c1c8af6a
5. Сървър: SlackServ.com # Jailbreak
Оплакване от Глобален Администратор - Excione
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Баннат
Re: Оплакване от Глобален Администратор Excione
Значи лично аз гледах демото обаче съм забравил да ти добавя Предупреждението, което е сложено от колегата. Оплакалия се мята СТ и след него другия Смс потребител Edi$ се мята СТ. На демото ясно се вижда че оплакалия се е пръв,а ти по твоя преценка и вероятно стари заяждания,може и да не си видял не знам вече с точност,мяташ него отново Т, като оставяш последния който се е метнал СТ да си играе като такъв. Не сме виновни ние след като ти не си видял ситуацията или пък си го направил нарочно. За тва нещо дори може да ти се вземе флага.
Напълно справедливо е предупреждението ти.
Напълно справедливо е предупреждението ти.