Въпрос свързан с новото правило

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Въпрос свързан с новото правило

Мнение от WHITE SHADOW »

Ще може ли да се обясни веднъж завинаги защо аджеба се добави това правило Изображение след като когато попитахте най-важните а именно Играчите За или Против него са повече от 90 процента от редовните се аргументираха кратко точно и ясно че не им се харесва. И въпреки всичко това вие действахте на своя глава и го добавихте на пук на всички ? Ако е било планирано защо изобщо се пусна тази тема за мнения ? http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 80&t=21154
Очаквам ясен отговор и желая темата да не се заключва докато не го получа.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Re: Въпрос свързан с новото правило

Мнение от Andr0 »

Те попитаха играчите , но това не значеше , че няма да го добавят ! Даже се радвам , че го добавиха.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от Season »

Не виждам какъв е проблема , я почни да говориш на този така наречен "спиндермански език" на ваще или на учителката ти по български или директора и ако не ти кажат нищо окей, тва че си свикнал да си "спиндерман" не е причина да се правят проблеми .. :)

ЕДИТ: Какво толкова , ти не разбра ли , че ще е в тест период и може да се махне ?
ЕДИТ 2 : Дано видиш и този едит , дали само в интернет се ползва . знам много хора , които не го ползват само в интернет и няма да ти навреди да се пообразоваш малко , пък има милярди сайтове , в които може да го позлваш , това сигурно е единствения в който се забранява , всичко си има първи път ! :D
Последно промяна от Season на 20 Яну 2016, 18:11, променено общо 1 път.
rd7I6G4.gif
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Обратна връзка:

Мнение от WHITE SHADOW »

Season написа:Не виждам какъв е проблема , я почни да говориш на този така наречен "спиндермански език" на ваще или на учителката ти по български или директора и ако не ти кажат нищо окей, тва че си свикнал да си "спиндерман" не е причина да се правят проблеми .. :)

ЕДИТ: Какво толкова , ти не разбра ли , че ще е в тест период и може да се махне ?
Никой от вас ли не разбра че това лигавене се използва само в интернет ? НИКОЙ навън не говори така.
Изображение
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Искахме пробно да пуснем вота до потребителите, за да видим какво мислят и те. И познайте какво се случи. Това което им бях обяснил преди да се пусне запитването. Абсолютно всеки писал в темата Против е точно от тези потребители, които постоянно пишат на ''Спиндермански'' език. Правилото ще остане в сила и само да вметна дори и без това правило,лично аз винаги съм гагвал за това нещо от както съм член в екипа. Това означава от 2 години още като бях Помощник админ като прекалят предупреждавам веднъж и ако продължават си ги гагвам.
Вие като не ви изнася винаги търсите причина да заобиколите нещо и непременно го търсите в правилата. Има си нещо наречено "По преценка на админа" , ако не знаете какво означава мога да ви кажа. Не всичко е описано в правилата,винаги може да се намери пролука за нещо и после да се оправдава че го нямало в правилата. За това е добавено и това нещо, всеки админ си има собствена преценка за дадена ситуация и лична преценка как да действа. Правилото си остава и да ви харесва и да не харесва.
Да вметна и това че вие се подигравате със собствения си език. Да не кажа че думите които се използват с малки промени на други езици означават обиди,псувни,макар и рядко нещо добро. Какви българи сте след като не спазвате моралните ценности на своя език,а после тръгвате някои да спорите за някакви други дреболии и расизъм,и други неща след като вие не можете да си уважавате езика и да го цените.
Варете когато сте на даскало пишете в някакво писмено изпитване на този език да видим каква оценка ще ви поставят.
Темата се заключва и всяка подобна тема за това правило заминава в коша. Мисля че ясно ви писах причините и се обосновах добре за тях.
Лек ден на всички ви.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”