2. В кой сървър искате да стане промяната? BaseBuilder
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра! - Надявам се с тази функция да почнат да влизат повече играчи в сървъра + ще има и смси за запазен ник.
1. Какво искате да бъде премахнато? Забранено е да строите повече от пет (5) слоя тунел „layer“, ако при Вас ИМА друг оцеляващ. Ако при вас дойде трети играч сте длъжни да премахнете два слоя т.е. да оставите три (3).
2. В кой сървър искате да стане промяната? -----
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! - Как да го кажа по мило и аз не зная.....най-смотаното правило от всички!
1. Какво искате да бъде премахнато? 3.1) Когато сте построили няколко слоя тунел, който е познат под т.нар. „layer“ и малко преди да ви минат тунела влезе друго зомби, блокиращо играча, който е на път да Ви достигне - ТРЯБВА да обърнете щетата към новодошлия до напускането на постройката доброволно или принудително.
2. В кой сървър искате да стане промяната? -----
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! Ами драги ми администратори то в това е смисъла на "layer"да могат играчите да се защитават
1. Какво искате да бъде премахнато?Забранено е зомбитата и оцеляващите да си сътрудничат, като това включва издаването на паднали или скрили се играчи от Вашия отбор.
2. В кой сървър искате да стане промяната? ------
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! - Е на това правило най-много се смях"при положени че не съм напушен". Аз например ако видя че някой от CT на земята веднага ще го издам.... това е едно зомби повече,+ 7 кредит
1. Какво искате да бъде премахнато? 10) Забранено е да се stuck върху или под картата, защото това ви прави недостижим.
2. В кой сървър искате да стане промяната?-------
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! - Излишно правило

1. Какво искате да бъде променено правилото ? Забранeно е да използвате antidote повече от веднъж на рунд, както и употребата му малко преди края на рунда с цел да сте оцеляващ.
2. В кой сървър искате да стане промяната? --------
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! - Искам правилото да бъде променено на "Забранено е да използвате antidote малко преди края на рунда"
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? 22)Забранено e на играчите да излизат от игра, когато са последно ZM/CT ,защото води до проваляне на рунда и рестартиране на картата.
2. В кой сървър искате да стане промяната? ----
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Ама вие наитина ли сте добави и такова правило ? Тоест аз ако съм последно ZM/CT нямам право да излиза макар и да ме търсят ? Той ако излизе 95 после отново ще влезе а това нещо се счита за retry.....
1. Какво искате да бъде добавено? SMS кредит
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! толкова пъти вече е предлагоно и всеки път работи се .... ала бала ....
1. Какво искате да бъде премахнато? Искам от сървъра да бъде премахнато това чудо което излиза на екрана с какво е посволено и какво е забранено
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Доста е досадно ти влизаш да играеш а това чудо ти пречи.По добре добавете един /rules
1. Какво искате да бъде премахнато? Всички карти който не са играни да бъдат премахнати
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Защо са ви карти в който не влизат играчи ?
ПП: Видях нещо в сървъра и се надявам да не е истина та така....ако решите да спирате сървъра по добре помислете за AWP-то защото този сървър и господ не знае от кога не е виждал 5 смса от админ/вип.
Щях да пиша и картите който трябва да премахнете но мисля че сте забелязали на кой карти се празни сървъра