Предложение за JB, TOP 15

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: DaPk0
Скайп профил: /-/-/-/-/
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за JB, TOP 15

Мнение от dulak »

Аз предлагам да се направи топ 15 в ЖБ-то за наи-добрите бунтари с наи-много килове и т.н. може и за първите 3ма играчи титли златни,сребърни и бронзови ето и снимки https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q= ... 2119452433 Малко е от друг форум но не го приемаите за реклама искам да помогна с нещо и съм го зел от онзи форум за пример :laught:
Последно промяна от Neno на 28 Яну 2016, 23:56, променено общо 1 път.
Причина: Темата е преместена и заглавието е обосновано от мен!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Re: TOP 15

Мнение от Andr0 »

ПРОТИВ ! Никакъв смисъл няма . всеки знае кои са бунтарите , а и така хептен ще гледат да бунтят , ще мрът в началото на раунда и ще има да кибичат и ще лефтят :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

Аз съм Против, мисля че няма смисъл да получават златрн, сребърен или бронзови титли, мисля че ще е добре който е в топ 15 за килове общо като цт и т на първо, второ и трето място да печелят следователно първия- смс админ, втория - смс вип, третия- смс запазен ник, но това е факт, че някои от екипа ще направят много килове и ще заемат тези места.

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

shenzo:D написа:Аз съм Против, мисля че няма смисъл да получават златрн, сребърен или бронзови титли, мисля че ще е добре който е в топ 15 за килове общо като цт и т на първо, второ и трето място да печелят следователно първия- смс админ, втория - смс вип, третия- смс запазен ник, но това е факт, че някои от екипа ще направят много килове и ще заемат тези места.
И ти ли ще ги даваш тия смс ? Нали веригата трябва да се издържа,не може постоянно да раздаваме безплатни кодове.По темата също съм против,просто не виждам смисъл от дадения плъгин,пък и както каза Иво ще тръгнат да бунтят много,масово ще умрат и ще лефнат щото едва ли ще им се чака 10-15 минутен рунд.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Драги. Всеки знае кои са бунтарите в сървъра. Ако аз,или DJSwear, влизаме масово в сървъра,само ние ще ги обираме тия награди. Аз и без екстри мога да бунтя,камоли с тях.
Против.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: johnny
Обратна връзка:

Мнение от johnny »

Naskoy ;] написа:Драги. Всеки знае кои са бунтарите в сървъра. Ако аз,или DJSwear, влизаме масово в сървъра,само ние ще ги обираме тия награди. Аз и без екстри мога да бунтя,камоли с тях.
Против.
Къде си ти е, играч ;дд, между другото темата не трябва ли да е тук --> http://www.slackserv.com/forum/viewforum.php?f=14, а относно предложението е безсмислено да се добавя подобна статистика специално за този мод тъй като с нищо няма да помогне, а по-скоро обратното.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: Предложение за JB, TOP 15

Мнение от JukeCity »

Предложението се отхвърля.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”