Предложение за AWP
- Respected
Предложение за AWP
Предварително се извинявам , ако вече е имало такова предложение , тъй като нямах време да погледна.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Нали знаете Spawn protection-ът , който даден играч при умиране получава преди да мръдне , е аз искам този spawn protection да остане поне 2-3 секунди след започване на движение от дадения играч.
2. В кой сървър искате да стане промяната? AWP
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра? Доста хора включително и аз се промъкваме в противниковата база и започваме да ги избиваме един след друг , при което хората не остават с добро впечатление за сървара , следователно си тръгват и до като се усетиш сървара е пак пуст . Бил съм свидетел на много хора подложени на това мъчение , които почват да псуват яко и се отчайват . Просто мисля , че тази нова придобивка ще бъде от полза на играчите.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Нали знаете Spawn protection-ът , който даден играч при умиране получава преди да мръдне , е аз искам този spawn protection да остане поне 2-3 секунди след започване на движение от дадения играч.
2. В кой сървър искате да стане промяната? AWP
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра? Доста хора включително и аз се промъкваме в противниковата база и започваме да ги избиваме един след друг , при което хората не остават с добро впечатление за сървара , следователно си тръгват и до като се усетиш сървара е пак пуст . Бил съм свидетел на много хора подложени на това мъчение , които почват да псуват яко и се отчайват . Просто мисля , че тази нова придобивка ще бъде от полза на играчите.
Последно промяна от beyond U на 01 Фев 2016, 21:45, променено общо 1 път.
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Предложение за AWP
Аз съм ЗА, много добро предложение, смятам, че ще е добре едни точно 2 секунди играчите да не могат да бъдат убивани! 

- Respected
Аз съм напълно ЗА, като някой почне да ми го прави тва ме изкарва от нерви и ми идва да ги напсувам 

- Напреднал
- Напреднал
- Ник в играта: gennco
- Скайп профил: ЛС в сайта.
- Обратна връзка:
Ти пък си мега слаб така, че млъкpuRple* написа:Аз съм напълно ЗА, като някой почне да ми го прави тва ме изкарва от нерви и ми идва да ги напсувам

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: Achkata
- Обратна връзка:
За, така веднага spawn-атите играчи ще имат някакъв шанс да убият противниковия отбор който е в базата\ близо до базата им.
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:

- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Мисля, че говорите за това? о.о