Оплакване от Администратор! Musti

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nechy da CMuPKaMe
Вашият пол е: Мъж

Оплакване от Администратор! Musti

Мнение от PolinMihailov04 »

Последна промяна Musti на 02 Фев 2016, 16:52, променена общо 1 път
Причина: Отнемане на флаг ''е'' (слай,слап),при следващи по сериозни нарушения остава без права.

Човек, разбирам че съм ти супер антипатичен до такава степен, че да ме блокираш от скайп, а и ти ме отхвърли зареди скайпа хубавец, защото не ти вървя по гайдата, както другите админи, но да ме наказваш за нещо, за което не съм виновен не си познал.
Изгледал си като хитрец 30mb Демо, но моето не понечи да го видиш, което е 80mb. На него се вижда как играя през цялата карта. Ако си беше направил труда щеше да забележиш, че не аз съм за наказване, а Сървър Админ DamnY0U и SMS Admin FOX, но човек не вижда по-далеко от носа си.
Любезно те моля да прегледаш и моето Демо, след което да прочетеш тази http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 78&t=16950 тема. И да се осведомиш много добре, че аз не съм длъжен да наказвам никой и за нищо, но го правя на добри начела, защото има хора, които уважават приноса ми тук. Аз може да си кибича по картата и изобщо, да не ми пука за играчите, мога и да изпразня сървъра, ако искам без да си ползвам правата, но аз правя обратното, помагам ви. Заповядай Демото - http://dox.bg/files/dw?a=f9721dc850
През цялото време твоя Сървър Админ DamnY0U ли какъв е се заяжда, откакто му направих забележка, да не пише глупости на allchat-a. Вярно бяхме малко, но като сме 30 човека и като почне да ми пише по дума наред (защо умрях, защо еди си кво) става зверски спам и за това добавяте плъгини, които пречат на играта. Натяква, че действам малоумно и че съм малоумник. Натяква, че тя е измислила правилата на половина, което е супер интересно. Умишлено се заяжда като се разигра една ситуация, която наподобяваше slay-а, но аз и обясних въпреки перфектните и познания по JailBreak, че играча е присъствал на първа команда и че той в момента е беглец, а тя е послушен затворник. Както и да е 10 минути поне четох как обсъждат с другите от глутницата въпросната случка и никой не се замисли да ме попита (защо), а продължиха да си лаят. Не обръщаха внимание на играчите, че аз откъде на къде трябва да им върша работата? Те да ме плюят аз да помагам и да обяснявам.
Играча FOX го предупредих няколко пъти, но не усети накъде бия. Мисли си, че като е с глутницата от админи ще му е по-лесно на дупето, когато пусне кандидатура. Обижда ме, какво ли не прави, ама айде стига, бе братче. Аз да не съм длъжен да се занимавам сам със всичко, че накрая и да си маха гаговете.
Много ясно се вижда в игра как се наговарят да еб*т буквално майката на всичко. Не идвайте, че да видим... какво ще се случи хаха. Ще се случи това, което заслужите.
Разигра се сценка с играча Spinderman, та убих ли го, че е избягал? Не, не го убих, даже го възнаградих, за да видят ревльовците от преди малко как трябва да се постъпва. Винаги проявявам разбиране, когато виждам и разбирателство от другата страна.
Пределно ми е ясно, че изобщо няма да си направите труда да прочетете темата и ще шарнете веднага един минус, защото сте научени така и това е по-лесния начин.
Лично към теб Musti искам да ти кажа да отговаряш на ранга си Администратор и да не се занимаваш с детинщини. Не вярвам да си им на години, че и на акъла. Ако не можеш да се справяш с този сървър ми остави на по-опитните от теб. Много добре знаеш, че си писахме и те надуших, че понятие си нямаш от Jailbreak. Водиш се по едни написани правила, които не са правилата на играта. За да се научиш да реагираш адекватно във всяка една ситуация ти трябва много опит. Най-лесно ще го натрупаш, ако смениш името и играеш като SMS админ, барем надушиш, какво ми е на мен сега.
Много ще се радвам в темата да пишат хора, които не са коне с капаци, както ви нарече колегата ви iv00, за което му свалям шапка. Това е човек, който има глава на раменете си, за да мисли с нея. Също така бих се радвал, ако коментират 4:20, kofein, LM^^, Excione, dqvola18, JukeCity, Sasho, Spy - но да е безпристрастен. Това са хората, които крепят този сървър, останалите по-добре си играйте с джойстика и трепете патките. Айде с здраве ви.
Сега ще ми е интересно да видя коментари от сорта на заяждаш се. На оплакването от 4:20 преди написах разстройства, а смисъла на понятието е проблеми. Ежедневни проблеми, които вие имате и ги пренасяте пред потребителите. Искате веригата ви да се развива, искате да има играчи и преходи, ами оправете си сървърите, оправете си екипа, оправете си правилата, вкарайте задължителни правила и граници на наказанията, а не да ми отговаря Musti, че админа наказва по негова преценка, защото в открит текст ще му кажа, че аз като SMS Админ също имам преценка и действам спрямо тази преценка. Пускам оплаквания и правите предупреждения на екипа, а на мен директно ми режете от бута и ядете вълчета. Текста стана супер дълъг и мога да пиша още и още, но основното послание може да го разберете в първите ми изречения. В останалите аз просто разяснявам как стоят нещата. За да има промяна е нужна най-вече не строга, а справедлива ръка, която ти не мисля, че ще имаш някогаш.
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Администратор! Musti

Мнение от златомира »

Така... прочетох ти целия роман и мисля, че ти грешиш в повечето работи. А за твоите слейове са НАПЪЛНО НЕПРАВОМЕРНИ. Ти ги слейна, защото бавят играта. И как я бавят!?!?!?!?! Като се опитват да бунтят, защото все пак са избягали, а ти ги слейваш????? Това какво е? Лично питах за това със твоя слей и те ми казаха, че НЕ ТРЯБВА да се слейва за това...... А за моя "ungag" добре.. gaga си го заслужавах, но и ти прибърза, защо не предупреди поне? Аз тъкмо бях на вълна от ядове и ти сам наливаше масло в огъня. Ако искат да ми махат флага или да ми лепнат предупреждение, заслужавам си го. И в какво е виновен Мусти в тази ситуация, че не мога да разбера? Той само си върши работата. И закво намесваш и моите кандидатури в това? Какво общо имат ми обясни? Айде чакам ти отговора на тези въпроси.... Със здраве ;)
Аватар
Баннат
Баннат

Аз за себе си съм прав не знам, дали го знаеш. Неправомерно е дума, която отсъства от речника ти и не можеш да я разбереш на тази крехка възраст. Предприел съм това действие на база ситуация. Ситуацията изискваше използването на SMS правата ми, за да не кибича 10 минути в сериала (Бягство от затвора). Нужно е доста да си разговаряла с мен, за да знаеш моето мислене и преценката ми за бавене.
Администраторе ето ти нов въпрос. Разшифровай ми (бавене) и го опиши в правилата, а не да ми развиват теории, че в тунел, ако не вдигаш въстание бавиш играта. Обясни на всички невръстни мозъци, че и на мен покрай тях, какво е това нещо (бавене), за да мога да отговоря на скъпия ти потребител най-точно. Преминавам към другата част от въпросите ти. Аз като надзирател имам правото да убия всеки един затворник, който не е присъствал на първа команда. В правилата не пише как трябва да го убия. Имам правото да го убия. Аз решавам по какъв начин, ако се задълбочим сериозно. Като играч бих го убил с куршум в краката, тялото или главата, а като SMS Admin бих го убил със slay. Ти умишлено им сътрудничиш и ги съветваш да ми се качват на главата, но няма как да стане. Аз мисля няколко хода пред вас. Много се радвам, че се съгласяваш с мен, че трябва да те накажат за (ungag-a), доста правилна себе-оценка имаш. Мен изобщо не ме вълнува, че твоят ден е кофти, че майка ти те е събудила и те е пратила до магазина. Ти влизаш в сървъра, за да се забавляваш и да релаксираш, а не да ми влошаваш деня, то да беше само на мен щеше да е добре. Както каза веднъж Spy веднъж предупреждавам, а после директно наказвам, хаха. Можеш да го попиташ лично него, защо съм процедирал директно. Няколко пъти ти пишех причините, даже ги цитирах, защото ти се правеше, че не ги виждаше, но не ми бърка особено. Даже и обяснение не ти дължа, но искам просто да има разбирателство между всички. Веднъж ще ти дам обяснение и ще си кажеш (Ехе, то този човек е добър, защо да не се сприятеля с него). Намесвам Musti, защото той е човека, който се води по лични емоции. Точно като теб, разбира се. Сигурно и той е събуден сутринта и му е казано: Бягай да измиеш чиниите. Ти попита, защо не съм те предупредил втория път, а аз го питам, защо не ме е предупредил, въпреки че изобщо и това не заслужавам. Ако прочетеш отново първото ми мнение и това ще откриеш, че има много сходства. Можеш съвсем спокойно да ми зададеш следващата партида от въпроси. Този път съм на разположение, за да ви отговарям на всички. Благодаря за вниманието.
®
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Е, това че съм малка не значи, че абсолютно нищо не разбирам :). Но все пак и аз си имам вина за тези неща. Но нямаше нужда да намесваш всеки който не ти харесва. И аз искам да се разбирам с всеки, но просто се опитвам, но много често не се получава, защото никой не мисли като другия.И щом като мислиш, че можеш да правиш каквото си искаш като си Админ и Симон е, не си познал приятел. Тези права са ти дадени не да правиш каквото искаш, а да се докажеш пред Сървър Админите и всички други, както и да им помагаш. И за това с тунела можеш да го слейнеш ако са останали само двамат живи от Т ако не излезе. Но за тези твой два слей-а нямаше нужда от тях.. Можеше да дадеш поне бокс, аз щях да ги намеря и да ги убия или ти. Не да ги слейваш веднага. И за това, че ги карам да ти се качват на главата, не, не ги карам. Те и без това нямаше да дойдат, за да те бунтят, то ги слей-на, нали? Те искаха да те избунтят, ти като не искаш да умреш и ги слей-на. Това ми е големия въпрос, защо забога ги слей-на, не го заслужаваха?
Аватар
Баннат
Баннат

Психиката на човек се изгражда в пубертета. Колкото и да се мислиш за здравомислеща, докато не навършиш 17-18 години си дете и си подвластна на всичко, което се върти около теб. Ти си зависима от родители, закон и т.н. Ако искаш да се разбираш с всеки трябва да спреш да обвиняваш напразно преди да си задала въпроса (защо). Спокойно този въпрос не е знак за държане на сметка, както мислят повече и все едно играча им бърка в г*за с него. Аз се старая да мисля от ваша гледна точна, но вие не се стараете да мислите от моя и тук става чупката в разговора. Правата не са ми даденост, както на Сървър Админите, за да ги приемам за такава. Аз нямам, какво да доказвам пред деца, че да се старая да им правя добро впечатление. Ако някой Администратор ми напише на лично: Абе ей, я дай данни да ти добавим права. Няма да го отсвиря, но ще му е напълно ясно, че това е моята игра и моите правила. Тези тунели, пролуки, капчуци не са описани в правилата и са по преценка на админа, каква дилема само. Нямаше да има нужда, ако беше написала: Хей, приятели. Елата, за да се забавляваме и да играем на игри, Нечу е добър човек и няма да ви убие. Такива ситуации, че е имало варианти не и пред мен. Решил съм така, направил съм така и имам нещо, което да застане зад думите ми. Не ми беше проблем и да изчакам две минути, но да бяха написали - не знаем пътя, загубихме се, идваме.
®
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Обратна връзка:

Мнение от Season »

Абе това да не е чат. Пич ти ме говори кой е дете и кой не , може всички да сме деца но имаме някъв разум докато ти и това нямаш нищо лично. Админа правилно си ти е махнал флага и като смс админ не си длъжен да вкарваш ред в сървъра така че сам си си го направил.
rd7I6G4.gif
Аватар
Баннат
Баннат

Ако искаш да си умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш,
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!
Потребителя ми задава въпроси и аз съм напълно съгласен да отговарям, че и на още се радвам. По този начин ще разбере, че аз съм правия в случая и може да подхване от ентусиазма ми за търсене на справедливост. Това е оплакване от Администратор, а не циганска сергия, на която да ми се пазарите и да плюете. Коментара ти ще бъде докладван, ако не го свържеш със случката или не ми зададеш конкретен въпрос, на който да ти отговоря пред всички.
®
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Обратна връзка:

Мнение от Season »

Давай... Дап не е циганска сергия , не го превръщай в такава. И аз ти казвам, че правилно ти е свален флага и пак ти го казвам , не искам отговор, Чао.
Последно промяна от Musti на 02 Фев 2016, 18:31, променено общо 1 път.
Причина: Спам! Следващия път +1 Предупреждение!
rd7I6G4.gif
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Те не са длъжни да идват, може да е команда дадена от Саймън, но те ще я изпълнят ако искат. А ти нямаш право да ги слейнеш. Може да не искаш да се доказваш пред тях, но поне се опитвай да им помагаш, може да имаш права, но не злоупотребявай с тях. Това, че ги имаш не ти дава право да ги слейнеш, защото не са дошли или изпълнявали командата. Ако беше така бунт щеше ли да има или нещо от сорта? За всеки неизпълнил да му лепнем слей или направо бан? Дори и да не им бях казала да не дойдат те едва ли щяха да дойдат. Щом са избягали си има причина да бягат, а това не е бавене, а опит за бунт. Дай да спрем да спамим, че обърнахме темата на чат, ако искаш на лично или в скайп. ;)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Значи поне да се беше аргументирал... И знам, че ме мразиш ама то ти кой админ не мразиш де.
Аз ще ти обясня нещо понеже ти явно не го разбираш мода..
28. Забранено е издаването на затворници, които притежават оръжие или някъде са се скрили!

Наказва се с : Slay; Gag

39. Забранява се слап/слай на CT освен в случаите когато CT се крие или бави играта!

3.Има право да бъде убиван всеки който не се е подчинил на зададената от simon команда. [Отнася се към надзирателите]

16.Надзирателите имат право да убият всеки затворник, който възпрепятства изпълнението на дадена команда от Simon

17.Надзирателите имат право да убият всеки затворник, който не е присъствал на първа команда

15.Надзирателите имат право да убият всеки затворник,който е напуснал очертанията на килията си преди да бъдат отворени вратите от Саймън.(тунели , дупки, бъг през стената).
Ще го едитна от таблета.
Едит.
По правила няма никъде писано, че се слейва за бавене. Но ще ти обесня.
Имаш 4 варианта.
Първите 3 са лесни.
Първи даваш бокс и казваш на този при теб, че ако се бие ще му дадеш 2 комбота за това. По тоя начин той може да се съгласи и като ги търси да ги убиеш понеже не били на първа команда.
Втори. Чакаш да те бунтят и ги убиваш.
Трети. Ако си напълно сигурен, че те са в тунел и не излизат т.е. бавят умишлено може да ги слейниш.

Четвърти както ти си знаеш със слай. Но разликата е, че тук ти не знаеш дали са в тунел или не.

Ако един играч е беглец и има един играч при теб той не бави, ако си проверил тунелите и си сигурен, че не е в тях, а някъде по мапа. Слейва се единствено ако са в тунел и не излизат, в твоя случей ти не ди направи и зора да провериш, а чакаше на готово. А при вториа случей видя, че избяга и не го слейна понеже не бил на първа команда, но ако беше в тунел трябваше.

Колкото до това не всеяка дума казана от админ е заяждане както ти опреди моето. :)
Толкова по темата от мен. Мусти е прегледал моето демо, не само на ФОХ.
Последно промяна от DamnY0U на 02 Фев 2016, 18:51, променено общо 2 пъти.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Значи този въпрос ми го задаваш отново, но леко променен. Прочети всичко до този момент и ще ти се изясни, ако не стане от третия път, опитай още няколко. В училище все едно да отговориш на учителката по БЕЛ, че не си успяла да запомниш нищо от книгата. Ще я четеш, докато запомниш и си в състояние да и направиш преразказ. Аз им помагам, както виждаш. Правя им забележки, когато не са прави, но го приемат като държане на сметка и едва ли не пак го употребявам им бърникам в г*за. Прегледай Демото от моята гледна точка, ако трябва го гледай два пъти забавено, ако мислиш, че ти е прекалено бързо и вкарай логика в това, което съм написал. На това с идването пак съм ти отговорил и има два примера в Демото. Как играч идва и го възнаграждавам и как играч се крие и вдига въстание, но е в правото си този път. Аз съм крайно против скайп или личните съобщения, защото човек кляка там, колкото да не се занимава. А тук пред всички се бори с зъби и нокти до последно.

Правило - 28 - Издавайки ги, трябва да я gag, намирайки ви трябва да я slay.
Правило - 39 - Интересно, че си го намерила, но е за CT, а трябва да се направи и за T.
Правило - 3 - Убиван, но как? :D
Правило - 16 - Това е например ти играеш и мяташ flash/smoke по този начин пречиш на хората и надзирател има право да те убие.
Правило - 17 - Изобщо не знам за кой път ще го пиша.
Правило - 15 - Правилата са взаимно закачени, което е най-голямата грешка. И пак неправилно е написано.
Не те мразя, нито пък мразя някой. Мразя е силна дума, която не може да се изпитва виртуално. Можеш да влизаш в часовете по философия и да зададеш въпрос на учителя си, какво е реалността и с какво се различава от виртуалната реалност. Тук не се явяваш като специалист, а като объркано яренце, което чака ножлето.
®
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Първо искам да ти се извиня и да ти се отблагодаря за милите думички, които си писал по мой адрес. Да си знаеш, че и аз много те обичам.

Значи ще пиша само това мнение и не искам никакъв отговор да ми даваш за моето мнение.
Флага ти е напълно справедливо свален по следните причини:
Ти си СМС Админ в случая и никой не те кара да си използваш правата по какъвто и да е било начин. Предполагам използването на правата ти дава ясна представа, че при нарушения си носиш отговорност за това,и че може да си наказан.
В случая ти си Саймън и искаш да протече нормална игра. В правилата ясно си пише че който не присъства на първа команда си свободен да го убиеш като това убиване на 100 % съм убеден че не включва да ползваш СМС правата си и да ги слейнеш.
Ще си докажа и тезата:
Аз играя и съм Саймън, задавам команда всички да са в изолатора на задна стена. Отивам и гледам затворниците, които са в изолатора. Следя всички внимателно и разглеждам никовете. От тия затворници да кажем липсват 5 ма. Отварям Таб-а и гледам играчите и забелязвам кои ги няма. Нали имам права дай да ги слейна още в началото, защото не са присъствали на 1 ва команда.
Имаш право да ги убиваш не да слейваш и то когато ги забележиш някъде по мапа. В случая ти нито виждаш къде са и какво правят нито нищо. Единствения вариант е да беше дал команда БОКС, за да може този който е до теб да ги намери и да се бият. Ти не го правиш, въпросните играчи също не са в тунел, за да кажеш че чакат за Ласт. По останалите неща не смятам да ти пиша повече. Отговарям на това за какво ти е взет флага. И леко допълнение към горното, че ако нямаше тия СМС Права ми е интересно какво щеше да кажеш. Имаш права, за да ги използваш за благоприятна игра,а не по този начин да речем да изгониш играчите ако са някви нови. Нямаш права, нямаш слей, щеш не щеш трябваше да чакаш да те избунтят или да им зададеш команда която да следват. Айде полека какви ги дрънкаш, че повече не ми се занимава с такива работи. Ти си 2 рия случай като Мелачката, който твърди че знае правилата перфектно на не знам си колко % , и сиг предполагам за това пропускате все нещо или си търсите някаква дупка, за да ги увъртате нещата във ваша полза.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

PolinMihailov04 написа:Значи този въпрос ми го задаваш отново, но леко променен. Прочети всичко до този момент и ще ти се изясни, ако не стане от третия път, опитай още няколко. В училище все едно да отговориш на учителката по БЕЛ, че не си успяла да запомниш нищо от книгата. Ще я четеш, докато запомниш и си в състояние да и направиш преразказ. Аз им помагам, както виждаш. Правя им забележки, когато не са прави, но го приемат като държане на сметка и едва ли не пак го употребявам им бърникам в г*за. Прегледай Демото от моята гледна точка, ако трябва го гледай два пъти забавено, ако мислиш, че ти е прекалено бързо и вкарай логика в това, което съм написал. На това с идването пак съм ти отговорил и има два примера в Демото. Как играч идва и го възнаграждавам и как играч се крие и вдига въстание, но е в правото си този път. Аз съм крайно против скайп или личните съобщения, защото човек кляка там, колкото да не се занимава. А тук пред всички се бори с зъби и нокти до последно.

Правило - 28 - Издавайки ги, трябва да я gag, намирайки ви трябва да я slay.
Правило - 39 - Интересно, че си го намерила, но е за CT, а трябва да се направи и за T.
Правило - 3 - Убиван, но как? :D
Правило - 16 - Това е например ти играеш и мяташ flash/smoke по този начин пречиш на хората и надзирател има право да те убие.
Правило - 17 - Изобщо не знам за кой път ще го пиша.
Правило - 15 - Правилата са взаимно закачени, което е най-голямата грешка. И пак неправилно е написано.
Не те мразя, нито пък мразя някой. Мразя е силна дума, която не може да се изпитва виртуално. Можеш да влизаш в часовете по философия и да зададеш въпрос на учителя си, какво е реалността и с какво се различава от виртуалната реалност. Тук не се явяваш като специалист, а като объркано яренце, което чака ножлето.
Не ми изчака едита. Виж го и пак помисли :)

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

Ти си слайнал играч , защото се крие. Ти нямаш право да го слайваш. Съответно са те наказали! Кво спориш? Всичко е ясно и го има на демо ! Ти си нарушил правилата ! Спри да се правиш на компетентен ! Не разбра ли , че никога не си прав и как винаги се опитваш да кажеш на черното - бяло не знам.
Аватар
Баннат
Баннат

Не ме обичай на този ден, че ще кажат, че сме обърнали резбите. И аз владея сарказма не се тревожи.
Аз съм SMS Admin аз използвам правата, когато и за каквото си поискам. В случая аз съм прав за развилата се ситуация и си отстоявам решенията да използвам тези SMS Admin права. Убиването със slay беше голяма доза сарказъм, но не го разбра.
Тезата ти изобщо не отговаря на случилото се и се съветвам силно да прегледаш Демото, а не да съдиш по това мъничко късче на FOX. Все едно да те убия в d2 през вратите на qrd и ти да не усетиш, че ти се е видяло дулото и да ме разкараш от сървъра.
Един единствен играч е изпълнявал командите, изобщо не знам къде блееш в облаците. Престанете с тези примери за box, защото аз не съм длъжен да го пусна, а още повече не е длъжен и затворника, който е изпълнявал до този момент командите да върши черната работа. Той има правото да ме отреже, а аз съм никой, за да го карам да ги търси, че да ги убивам, командвам и още, каквото се сетиш. Какъв тунел. Ти знаеш ли, какво е това нещо тунел? Аз на картата не знам да има тунели, просто има дупка в задната стена на една от килиите, от която може да избягат хората. FOX е последен затворник и чака за последен оцелял, а сега се върви в началото на това изречение. Опиши в правилата (как) имам право да ги убия, а не си измисляй на момента как е трябвало да бъдеш. Защото и аз мога да ти кажа как е трябвало да се развива веригата, но е свършен факт, а моето не е. Аз ако нямах тези права щях да задам въпрос за живота на FOX, да я убия и да напиша /servers хаха. Сарказъмчо. Имам права, за да си правя кефа, но моя кеф е да има справедливост и стриктност. Нямаш фирма, че при изпращането на SMS да подписвам, че можеш да правиш промени по договора. Сарказъм. Изобщо не ме сравнявай с това момче, защото няма нищо общо с мен и моето мислене, както и с моите случки. Тук можеш да ме контраатакуваш, че и аз нямам право да поставям всички ви под общ знаменател хаха. Аз НЕ знам правилата, аз играя от 2 часа JailBreak, аз знам само 1% от командите. Дупки ще се търсят, докато не се затрият.
®
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Можеш да пишеш и 100 страници още. Флага ти няма да бъде върнат.
Не заключвам темата единствено, защото има хора, които нямат права да пишат в заключени теми. Надявам се да спреш да пишеш след всеки какво и що било.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Да, напълно уважавам решението ти, да не заключиш темата, защото не е приключена. Аз съм хамелеон. Бях lapence, след това Melachka, утре ще съм друга личност от веригата в очите ви, но нищо няма да се промени. На мен не ми е проблем и 200 страници да пиша още, както каза. Аз ще продължа да излагам информация, че съм прав и че трябва да ми се върне. Ще спра да пиша, когато видя един, който да разсъждава трезвено. Та, за да избегна тактическо предупреждение казвам: Невинен съм, Администратора е сбъркал! Настоявам да ми се върне flag-a иначе ще викна полицията, че slackserv не е регистрирана фирма и въпреки това работи с нерегистрирани sms услуги. Конспирация! Пропаганда!
Офтопик:
Заека пак се е напушил и се еб*а* с хор'та!
Последно промяна от PolinMihailov04 на 02 Фев 2016, 19:14, променено общо 1 път.
®
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Щом можеш и мислиш, че можеш да правиш каквото си поискаш с правата ще си понасяш последиците за твойте своеволия. Надявам се вече да сме се разбрали за това. И аз все още мисля слей-овете за неправилни, за теб не знам. И се научи да приемаш наказанията и последиците от своите постъпки. Не да се втурваш да се оплакваш за щяло и нещяло
Аватар
Баннат
Баннат

Не се оплаквам за щяло и нещяло и отново водим същия разговор, но в променен вариант. Аз си мисля, че имам де жавю.
Аз с теб няма, какво и как да се разбирам. Не ти си човека, който ми е свалил флага и не си ти човека, който е описал действието си с това, че аз не разбирам правилата. Хаха. Последица за правилно нещо няма, има само резултати, а това са резултатите от едни неразбрани хора, които не мислят. Администраторе не си прав! Върни ми флага и ми сложи предупреждение, за да ти е чиста съвестта! Хаха!
Хайде Администраторе, ако ми беше прегледал Демото щеше да махнеш (c) на FOX, но отново ми доказваш, че действията ти са безпочвени. Корумпирана глава! Корупция, корупция! Бесене! :D
®
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Е защо на мен? Вярно прибързах, като си махнах гага, но и ти не беше прав да ме гагваш. Все пак в сървъра имаше 1-2 Сървър Админа и те можеше и да ме гагнат, но не го направиха. И все пак ти си заслужаваш махнатия флаг. Това сигурно ти е втория махнат. И плс млъкни с тази корупция, че ще ти я направя на корупцийки.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”