Модератор: Развлечения
Приятно ми е и на мен. Като се замисля, мисля че името ми е славянско, но в древната Римска митология е имало бог на виното които се е казвал Силенshenzo:D написа:Здравей. Аз се казвам Жулиян на 14 години от София. Приятно ми е, играли сме заедно и имам впечатление от теб. Знаеш ли какво ти е името по народност? Моето признавам е френско, въпреки че не съм французин
И на мен ми е приятно. Мнението ми за теб е че добре се справяш в затвора, но от време на време много се лигавиш и много спамиш за безсмислени теми.Стефан написа:Здравей казвам се Стефан на 14 от с.Дрангово,приятно ми е. Мнение за мен?
Приятно ми е ИвеIwchet написа:Здраавей. Аз съм Ивана на кратко Ива. На почти 15 от гр. Лом. Приятно ми е :з
Имаш ли някакво хоби освен да цъкаш cs?
Най-често задавания въпрос: Мнение за мен или как се справям в сървърите или форума?
Здравей FOXзлатомира написа:Абе хора той не е на горещия стол, какви са тези мнения? Това не мога да си обясня....
ПТ. Здравей, аз съм Златомира на 12 почти 13 съм от град Стамболийски. Приятно ми е.![]()
Мислиш ли да работиш някъде?
Кога ти е Рожденния ден?
Как започна да играеш цс?
От кого разбра за веригата?
Лека вечер
Приятно ми е. За теб, добре се справяш в игра има комуникация и трябва да продължиш да се развивашHiMyNameIsWut написа:Да не остана и аз по-назад, Наско съм, Софиянец.. Мнение за мен?
Здравей Горе вдясно и на мен ми е приятно макар да те виждам за първи път. Не съм те виждал да играеш с мен не те знам. Ама има един гоян мотян пич Darba, той е голямо лице. Много добър по география, ВиК инсталации и обича да яде. Даже и сега ядеDarba написа:Здравей zerocool_555 , аз съм от горе вдясно - приятно ми е , мнение?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта