Идеи за подарък
Модератор: Развлечения
- Respected
Идеи за подарък
Да е.. знам, че е цс форум ама съм в безизходица. Трябват ми идеи за подарък на абитуриентка като изключим пари - твърде безлично. Гривни, гердани, пръстени не носи следователно без злато и сребро. Имам идея за колаж, обаче пък не ме устройва само колажа... Хубаво ще е да споделите някоя идея, даже ще е хубаво и поне до 100-150 лв. да е.

Офтопик:
- Супер потребител
- Ник в играта: miroslavv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Идеи за подарък
Лично ние с компания подарихме неща, които ще и влязат в употреба, когато стана студента. Направихме и един голям колаж от снимки, които извадихме във фотото за по-хубаво качество. Също така и една кутия, в която пише 100 причина,защо сме и приятели. Надявам се да съм ти помогнал.
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
- Напреднал
- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
Можеш да и купиш 1 вино, уиски или какъвто и да е алкохол и да гравираш 2 чаши с твоето и нейното име, има сайт ама забравих как беше. Ако го намеря ще го дам
http://www.unikalni-podaraci.com/gravir ... glass.html
Взимаш и един МОЕТ и 2 чаши за шампанско и като станете на 40 го пиете
http://www.unikalni-podaraci.com/gravir ... glass.html
Взимаш и един МОЕТ и 2 чаши за шампанско и като станете на 40 го пиете

- Respected
Благодаря Миро, това с причините е добра идея.
Доста близка приятелка ми е, да. Ако ме питате какво харесва... нямам толкова пари.
Purple и такава идея имах - http://www.podaraci.bg/podaraci-povodi/ ... ovodi.html оообаче пак не ми допада много, може би щото ще се изпие и до там.
edit: чашите не са вариант, келява си пада и с двете ръце.
Доста близка приятелка ми е, да. Ако ме питате какво харесва... нямам толкова пари.

Purple и такава идея имах - http://www.podaraci.bg/podaraci-povodi/ ... ovodi.html оообаче пак не ми допада много, може би щото ще се изпие и до там.

Последно промяна от shmatii ^^ ;dd на 06 Фев 2016, 21:39, променено общо 1 път.
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
Купи и една мултифункционална самозадоволяваща играчка с нейното име в/у нея и си готова! 
Пуши ли?

Пуши ли?
Последно промяна от mamuta на 06 Фев 2016, 21:52, променено общо 1 път.
Офтопик:

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Вземи и някоя картина нарисувана от художник,по 100 150лв са,няма да сгрешиш.Аз съм взимал от тва момиче като подарък за 50 годишнина и ми легна 110лв https://www.facebook.com/profile.php?id ... 23&fref=ts

- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Марианке,може да и подариш нещо,което и е любимо.Зависи какво харесва приятелката ти.shmatii ^^ ;dd написа:Да е.. знам, че е цс форум ама съм в безизходица. Трябват ми идеи за подарък на абитуриентка като изключим пари - твърде безлично. Гривни, гердани, пръстени не носи следователно без злато и сребро. Имам идея за колаж, обаче пък не ме устройва само колажа... Хубаво ще е да споделите някоя идея, даже ще е хубаво и поне до 100-150 лв. да е.![]()
Офтопик:
- Respected
Ако е книголюбива,ти предлагам да я питаш,какви жанрове книги чете и й купи няколко!
Последно промяна от Nichky на 06 Фев 2016, 23:31, променено общо 1 път.
- Аматьор
- Ник в играта: Flawless ;]
- Скайп профил: support.rotews
- Обратна връзка:
Можеш да й подариш нещо, като на чинията да пише нейното име, но за тази работа ще трябва да потърсиш художник/художничка за да ти я направи.

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Кутия шоколадови бонбони Линдт/Мерси - 15лв
0.500 Уиски (Примерно бушмилс) - 25лв
Подаръчно пликче - 2лв
Тия двете неща ги консумирате двете, докато се разкарвате с колите из училищата, смеете се и се забавлявате. Общо 42 лева.
Да кажем, че остават 110 лева капитал. С тях е добре да и подариш нещо, което носи символика в себе си. Не е задължително да е скъпо. Цветето Ирис е символ на приятелството, Слонът - също.
Хубаво ще бъде да и подариш нещо трайно, което да запази споменът за момента в себе си. Все пак това е нова страница в живота й и трябва да се запази. Този подарък никой не може да ти го каже, ти познаваш своята приятелка най- добре и само ти можеш да и поднесеш като подарък нещо, което да отговаря на горенаписаните неща. Аз ще ти дам само следната идея-
Купи и един хубав тефтер, в който тя да записва своите мисли и важните моменти от живота си (може би нещо подобно на това) и една хубава химикалка. Започни тефтера с някой любим ваш момент от приятелството Ви, след това запиши някоя своя мисъл. Вземи и хубава бутилка вино, която да оставите да отлежава. Разберете се след 10 години да се видите на точно същата дата, да отворите бутилката и да разгледате тефтерчето заедно.
Подаръците са доста специално нещо, въпреки че в днешно време никой не им обръща толкова много внимание. Всеки си мисли, че колкото по- скъп е даден подарък, толкова повече ще покаже колко значим е човека отсреща. Всеки подарък носи в себе си символика и енергия, затова и за предпочитане са трайните, символни подаръци. Естествено, много зависи от повода и човека. Важно е да се запомни само едно - Скъп приятел, скъп подарък - не съществува. Важно е какъв смисъл носи за теб подаръка и какъв смисъл ще искаш да предадеш чрез него.
Желая ти успех в избора !
0.500 Уиски (Примерно бушмилс) - 25лв
Подаръчно пликче - 2лв
Тия двете неща ги консумирате двете, докато се разкарвате с колите из училищата, смеете се и се забавлявате. Общо 42 лева.
Да кажем, че остават 110 лева капитал. С тях е добре да и подариш нещо, което носи символика в себе си. Не е задължително да е скъпо. Цветето Ирис е символ на приятелството, Слонът - също.
Хубаво ще бъде да и подариш нещо трайно, което да запази споменът за момента в себе си. Все пак това е нова страница в живота й и трябва да се запази. Този подарък никой не може да ти го каже, ти познаваш своята приятелка най- добре и само ти можеш да и поднесеш като подарък нещо, което да отговаря на горенаписаните неща. Аз ще ти дам само следната идея-
Купи и един хубав тефтер, в който тя да записва своите мисли и важните моменти от живота си (може би нещо подобно на това) и една хубава химикалка. Започни тефтера с някой любим ваш момент от приятелството Ви, след това запиши някоя своя мисъл. Вземи и хубава бутилка вино, която да оставите да отлежава. Разберете се след 10 години да се видите на точно същата дата, да отворите бутилката и да разгледате тефтерчето заедно.
Подаръците са доста специално нещо, въпреки че в днешно време никой не им обръща толкова много внимание. Всеки си мисли, че колкото по- скъп е даден подарък, толкова повече ще покаже колко значим е човека отсреща. Всеки подарък носи в себе си символика и енергия, затова и за предпочитане са трайните, символни подаръци. Естествено, много зависи от повода и човека. Важно е да се запомни само едно - Скъп приятел, скъп подарък - не съществува. Важно е какъв смисъл носи за теб подаръка и какъв смисъл ще искаш да предадеш чрез него.
Желая ти успех в избора !
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Вземи и нещо, което ще и напомня за теб всеки път като го види. В добавка, колажът от снимки ще е много подходящ.