Оплакване от несправедлив бан
- Новак
- Ник в играта: random nick ;]
- Скайп профил: plamen1234525
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от несправедлив бан
1. Вашият ник: random nick ;]
2. Сървър: Deathrun
3. Ник на админа: [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin bunny.
4. Вашето IP: 46.40.86.36
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата) [AMXBans] Reason : ' qki strafes : ) '
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) - http://dox.bg/files/dw?a=c56274d6f2
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!) - N/A
2. Сървър: Deathrun
3. Ник на админа: [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin bunny.
4. Вашето IP: 46.40.86.36
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата) [AMXBans] Reason : ' qki strafes : ) '
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) - http://dox.bg/files/dw?a=c56274d6f2
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!) - N/A
Последно промяна от vankata199 на 10 Фев 2016, 21:34, променено общо 2 пъти.
Причина: За мен хак на демото има
Причина: За мен хак на демото има
- Напреднал
- Ник в играта: rollin' with my BMW
- Скайп профил: --------
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от несправедлив бан
Няма хак на демото!
Последно промяна от Excione ツ на 10 Фев 2016, 21:06, променено общо 1 път.
Причина: Мнението няма да се вземе под внимание. Описвай, защо си на това становище и давай за следващия път подходящи размисли и страсти.
Причина: Мнението няма да се вземе под внимание. Описвай, защо си на това становище и давай за следващия път подходящи размисли и страсти.
- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
Хака на демото е явен тези стрейфове както съм написал са точно стабилизирани погледнете гайна погледнете прето и вижте стата на пръв поглед всичко е окей но в игра се чувства някой който е малко по добър с този вид мод знае за какво говоря
- Новак
- Обратна връзка:
По-добре кажи на някой "играч" да ми погледне демото... Играя от много време Hide'N'Seek правя такива стрейфове откакто съм се научил да играя. Това, че вие не можете да различите хак от обикновен играч не съм виновен аз, постоянно мога да си сменям ИП-то, но не ми се занимава да го правя защото не съм хакерvankata199 написа:Хака на демото е явен тези стрейфове както съм написал са точно стабилизирани погледнете гайна погледнете прето и вижте стата на пръв поглед всичко е окей но в игра се чувства някой който е малко по добър с този вид мод знае за какво говоря

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Аз на демото не виждам никакъв хак , бьни , та той статс не прави дори , не знам кво си видял ама този не играе с хак , човекът е чист . Мислех , че точно ти няма да си объркал..
ПП : Той 250 не знам дали ще може да скочи.. та за strafe стабилизатор ми говориш
ПП 2 : Та той няма нито един еднакъв стрейф.
ПП 3 : наистина това не е демото , на което си получил бан !! Сега като каза бъни , той даже не е в игра , за да те банне !! Представи демото на което получаваш бан! И r1o .. и ти като стар хнс маняк къде го видя този хак.. А как е получен банът , нека екип банове или някой зелен / червен каже , защото датата на демото си е 10.02 и наистина може и да е това демото, ако е банат от сайта..
ПП 4 : Сигурен съм , че и Excione „ ако гледа демото , ще каже , че няма хак. Стига да не се влияе от други мнения.
ПП 5 : Не можете да ме убедите , че този б-хоп , където го прави е неква "програмка" , защото той е дък бхоп .. и кое муе хакерското не знам ..
ПП : Той 250 не знам дали ще може да скочи.. та за strafe стабилизатор ми говориш

ПП 2 : Та той няма нито един еднакъв стрейф.
ПП 3 : наистина това не е демото , на което си получил бан !! Сега като каза бъни , той даже не е в игра , за да те банне !! Представи демото на което получаваш бан! И r1o .. и ти като стар хнс маняк къде го видя този хак.. А как е получен банът , нека екип банове или някой зелен / червен каже , защото датата на демото си е 10.02 и наистина може и да е това демото, ако е банат от сайта..
ПП 4 : Сигурен съм , че и Excione „ ако гледа демото , ще каже , че няма хак. Стига да не се влияе от други мнения.
ПП 5 : Не можете да ме убедите , че този б-хоп , където го прави е неква "програмка" , защото той е дък бхоп .. и кое муе хакерското не знам ..
Последно промяна от Andr0 на 11 Фев 2016, 12:38, променено общо 7 пъти.
- Новак
- Обратна връзка:
Как грешно или изрязано демо бе??Това ми е последното влизане във сървъра питай rollin и други които бяха вътре и след 20 минути се пробвах да вляза бях бан не си измисляй. Това демо е от преди 1 час преди да бъда баннат. Къде ги видя тия 10 часа не знам.
- Напреднал
- Ник в играта: rollin' with my BMW
- Скайп профил: --------
- Обратна връзка:
Колко и да е смешно, това което каза Andro, че не може да скочи 250 jump е вярно. Доколкото демото, всеки един стрейф е различен, синка е малък, админ е в други сървъри и те са jump (няма да правя реклама) Както той каза, не е проблем да си ресне рутера и да си смени ИП, но според мен няма стабилизатор на демото! Аз също щях да отпера бан, на coldzone защото минах на bhop целия мап, което говори лошо за въпросния админ, който няма да спомена!
Хак на демото няма, вие си правете изводите
Не се познавам с него и не го защитавам, защото ми е приятел
Хак на демото няма, вие си правете изводите

Не се познавам с него и не го защитавам, защото ми е приятел
Последно промяна от vankata199 на 11 Фев 2016, 05:12, променено общо 1 път.
Причина: Ти като негов приятел ще помоля да спреш да коментираш или използвай редактирай ДЕМОТО Е ГРЕШНО мен ме няма на тоя мап ...
Причина: Ти като негов приятел ще помоля да спреш да коментираш или използвай редактирай ДЕМОТО Е ГРЕШНО мен ме няма на тоя мап ...
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
random nick ;] - премахни бана
Причина: qki strafes
Баннат на: 10 February 2016
Админ сложил бана: bunny Изтича след: Никога
Добавен в: SlackServ.com # Deathrun (deathrun_challenge_b1) Изтича на: Никога
Сложен ти е в deathrun , ти даваш демо на HNS ...
Я сега дай демото от deathruna
Причина: qki strafes

Админ сложил бана: bunny Изтича след: Никога
Добавен в: SlackServ.com # Deathrun (deathrun_challenge_b1) Изтича на: Никога
Сложен ти е в deathrun , ти даваш демо на HNS ...

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка: