Благодаря предварително

аз имам предвид да не излизам на пълно само така да погледна форума за малко и пак да влезна в игра но като ще влизам не искаExcione ツ написа:Можеш да killваш процеса ръчно. Ctrl + Alt + Delite / десен бутон на toolbar-a и диспечер на задачите.
Преди си вървеше супер,но от 2-ва дена това го прави. Компа ми е нов и не всеки път го прави на в повечето случаи се получава,ако илезна 20 пъти поне 2-3 няма да го стори а другите ще забиваLAWLIET написа:А този проблем се получава защото CS-a ти забива (става Not Responding) когато го минимизраш.. Най-вероятно е проблема от твоята машина, а не от CS-а.
Да с windows8 съм,но не чакам никакви 10 мин при мен не става с нищо освен рес на компаAndr0 написа:Нееее и аз го имам този проблем , от windows-a e , виж дарбата може и да може да ти го оправи , трябва да чакаш 10тина минути за да влезеш нали ? и аз сам така... сwindows8 си нали ? От него е проблема.
Едва ли ще е от това защотото това го прави от 2-ва дена само но ако не стане нищо ще гопреинсталирам на windows 7,но ще изчакам и други мненияAndr0 написа:Повярвай ми , когато мине време влиза, съветът ми е да си преинсталираш windows-a na 7ца
Изчакай 10-15 мин и ще видиш , че ще влезе.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта