[ Кандидат админ ]Zombie basebilder LenuRioS a.k.a. VoJDa

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Gosho1
Скайп профил: vadjip3
Вашият пол е: Мъж

[ Кандидат админ ]Zombie basebilder LenuRioS a.k.a. VoJDa

Мнение от Gosho1 »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder(
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам много повече от 30 часа, а и също така имах 400+ часа преди да рестартирате статистиката.
3. Напишете Вашето име! - Gosho
4. Напишете Вашия ник! - LenuRioS a.k.a. VoJDa
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.com # basebuilder
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да се върна в екипа, защото има хора, на които имам да се доказвам и да се реванширам изключително много. Според мен абсолютно всеки човек заслужава втори шанс, не смятам, че съм по-различен от останалите. Отделно на това този път гарантирам на 110 %, че издънки от моя страна няма да има, ще съм много по-сериозен и по-отговорен, а и отделно на това смятам, че мога да поддържам перфектен ред в сървъра, както и да насърчавам малките, младите и неопитните играчи да се справят по-добре, както и да узнаят и разучат тънкостите на този мод, който не е за всеки. Мога да докажа и да се реванширам на всеки един от вас, който подведох преди, стига да получа възможността отново да съм админ. Сами ще се убедите, че ще се справям много по-добре от преди, стига да имам шанса отново да покажа възможностите си. Както описах по-горе имам да се реванширам на някои хора, надявам се да получа втори шанс, защото всеки заслужава такъв и всеки допуска грешки. Силно се надявам да получа този втори шанс, който много искам и да съм отново в екипа и да опровергая напълно тези, които не вярват или пък не са вярвали никога в мен, както и да се реванширам на тези, които вярваха преди в мен и ме защитаваха до последно, преди да ми свалят правата. Смятам, че мога да се справя, стига отново да ми дадете шанс. ;)
7. Задължително Skype за връзка: - vadjip3
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Re: [ Кандидат админ ]Zombie basebilder LenuRioS a.k.a. VoJD

Мнение от ThoR »

Първо взимаш ника на стар админ.
Второ 6-та точка е взета от друга кандидатура.
Не съм сигурен това дали е мулти акаунт,но си измисли свой ник и изобщо не копирвай от кандидатурите на другите хора.

EDIT:Написал си кандидатурата в грешен раздел.
Последно промяна от JukeCity на 16 Фев 2016, 18:23, променено общо 1 път.
Причина: Чудесно.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: [ Кандидат админ ]Zombie basebilder LenuRioS a.k.a. VoJD

Мнение от JukeCity »

ОТХВЪРЛЕН+БАН ЗА МУЛТИ!

Изображение