[BHOP] Добавяне на статистики - ОБЕЩАНО !
- Активен
[BHOP] Добавяне на статистики - ОБЕЩАНО !
Предлагам да се направи top15 , който да класира играчите спрямо колко рекорда имат в pro и в noob топовете .
Разсяснение : Всеки мап си има отделен топ15 Pro/Noob. Целта е да се направи отделна статистика , която подрежда играчите в 2 категории Pro и Noob , като в тези топове се събират точки спрямо колко рекорда имате. Например на goldbhop си 1-ви в про топа => получаваш 15 точки и 1 про рекорд. Ако си на 15 получаваш 1 точка и 1 про рекорд. В класацията се нареждате , спрямо колко точки имате като това зависи колко добри са ви рекордите.
Смятам ,че това ще се хареса на играчите и ще ги мотивра да правят повече рекорди. #Peace.
Разсяснение : Всеки мап си има отделен топ15 Pro/Noob. Целта е да се направи отделна статистика , която подрежда играчите в 2 категории Pro и Noob , като в тези топове се събират точки спрямо колко рекорда имате. Например на goldbhop си 1-ви в про топа => получаваш 15 точки и 1 про рекорд. Ако си на 15 получаваш 1 точка и 1 про рекорд. В класацията се нареждате , спрямо колко точки имате като това зависи колко добри са ви рекордите.
Смятам ,че това ще се хареса на играчите и ще ги мотивра да правят повече рекорди. #Peace.

- Respected
Re: Предложение за Bhop100aa
Брато, вземи влез в този сървър 
И това го има. /top15 напиши просто и ще ти изкара двете статистики.

- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Първо има си топ нооб и про,ако не си забелязал и второ какво смяташ да правиш с тези точки семки ли смяташ да си зимаш с тях,ще стоят само за красота..
- Активен
Ако си играл в Ankh(не е реклама),може би знаеш че там има глобална статистика на рекордите. Като напишеш /top15 ти излиза за съответния мап , както и за глобалната статистика в която пише колко общо рекорда имаш в про или в нооб топа и те нарежда в класация , спрямо това къде в топ-а на маповете се намират рекордите ти :/Excione ツ написа:Брато, вземи влез в този сървър

- Respected
Един вид първата част я има, искаш просто да знаеш номерацията ти един вид на колко карти си първенец?
- Активен
В момента има top15 , но той е само за дадената карта.Целта е да се направи глобален топ , в който сумира общия ти брой рекорди и спрямо на кое място в топа си , ти дава някакви точки , които се събират и те поставя в 1 обща класация при останалите играчи 

- Respected
Трудоемка ще е тази проверка да бъдем честни. Веригата функционираща ли е и имаш ли разрешение от поддръжниците на сървърите да предлагаш тяхна изработка за друга конкурентна верига?
- Активен
Веригата още работи , почти съм сигурен че системата е купена.+Това ако вие си я напишете , не виждам къде е проблема дори и да съществува такаваExcione ツ написа:Трудоемка ще е тази проверка да бъдем честни. Веригата функционираща ли е и имаш ли разрешение от поддръжниците на сървърите да предлагаш тяхна изработка за друга конкурентна верига?

- Respected
Малко или много тук се уважава чуждия труд. Без разрешение от тях и съгласие с потребителите ни няма как да се осъществи тази екстра. Ти си предлагащия и можеш да развиеш нещата.
- Активен
Stats by +ScorpioN+. Plugin by nucLeaR Visit: http://www.KZPL.pl / http://www.Kreedz.pl / CsMODS.pl , слабо ме съмнява да е тяхна

Офтопик:

- Respected
При публичната публикация един вид автора на системата се съгласява тя да бъде свободно използвана в Интернет общността. За modването ѝ се изискват специални „морални“ мерки. Лягам, утре можем да продължим.
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Алоо на спам го обърнахте,знам че е по темата ама има си лс-та за тази работа,ако обичайте гласувайте съд За или Против.
- Напреднал
- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Аз съм За харесва ми идеята , да си знам , чв тедо ще е в нуб 15
rd7I6G4.gif
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
ЗА, допада ми предложението.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
ще ви добавя статистиката в сайта да се гледате
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Зарибен
- Ник в играта: Waldy
- Обратна връзка:
Това е пълна глупост... С една дума кой съм аз... Да се правите на велики, да ви се вдигне виртуалното самочувствие ? Я не се излагайте... Има толкова много неща за оправяне вземете оправете тях вместо да се занимавате с тези ненужни глупости. 

"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Аз съм съгласен, нещо като HLStatsX (или там каквото беше), само че за скачане. И, Гошо, как вървят нещата ?
- Напреднал
- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: DaZzLe
- Обратна връзка:
По-добре да си се направи статистика във форум ., а в сървърът да си остане така.
yung god
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Re: Предложение за Bhop100aa - ОБЕЩАНО
georgii.s написа:ще ви добавя статистиката в сайта да се гледате
ОБЕЩАНО !