Предложение за JB Сървъра
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за JB Сървъра
В JailBreak на някои карти преобладава бунтът . Играчите гледат да бунтят , биват убивани и висят мъртви. Предложението ми е да се увеличи HP-то на simona и надзирателите (CT отборът) за да се намали бунтът . Така ще се играят повече игри , хората няма да гледат да бунтят само и симона ще има възможност хем да се защитава, а и да дава повече игри , дори когато няма кой да го пази.
Примерно HP-то да е 200.
Примерно HP-то да е 200.
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Аматьор
- Ник в играта: m10
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Re: Предложение за JB Сървъра
За!златомира написа:Аз съм За! Но 200 HP е много. Предлагам да е примерно 180 или 150 HP.
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Против. Който знае как да се пази няма да мре и да чака после. 200 hp е много, направи си сметка колко хитове иска, за да умре CT-то.
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Там е работата.. защо трябва да мре ? 1 хубав рунд не може да се проведе... Кажи ми как ще се защитиш ти , ако твоите са мъртви , а ти си сам срещу 5 Т-та да речем ? Ти ще умреш , ако те нападнат. Прекалено е голям бунтът..LM ^^ написа:Против. Който знае как да се пази няма да мре и да чака после. 200 hp е много, направи си сметка колко хитове иска, за да умре CT-то.
- Respected
- Ник в играта: Miss Soffi
- Обратна връзка:
Аз съм за,ако кръвта е между 110 и 150,като може примерно кръвта на полицаите 110/115,а на саймъна 120/130 ;д

- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Против! Имало е такива предложения и съм се изказвала - за мен е глупост. Направо да направим Саймън да е 1000 НР и да играе сам, защо са му полицаи?
I'll see you soon then..

- Активен
- Ник в играта: LAWLIET
- Скайп профил: LawlietBG
- Обратна връзка:
Аз съм тотално против увеличаването на HP..
Когато са 5-6 човека затворници нямат шанс да убият саймона.
Може да се направи в зависимост от затворниците да се покачва кръвта на СТ, това според мен е по-рационално решение...
Или пък просто да се махнат маповете на които много се "бунти".
Когато са 5-6 човека затворници нямат шанс да убият саймона.
Може да се направи в зависимост от затворниците да се покачва кръвта на СТ, това според мен е по-рационално решение...
Или пък просто да се махнат маповете на които много се "бунти".

- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Нали това е целта на мода?!? Не, всички харесват игрите. Има хора, които целят само и единствено да бунтят. И не смятам, че това ще бъде честно спрямо тях. Да не е приятно, да те убиват докато си CT, но така силите са изравнени и не смятам, че трябва да се пипа. Против.

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Може на 120 само Simon, човека предлага, вие му скачате всички. Я са кротнете.
На мен лично често ми се е случвало, преди да стана админ, да ме мятат с рибоци, а админите да мятат със себе си опитни играчи.
Понякога наистина се налага да играеш сам, защото админа като цяло е капризен, и вместо свестни играчи да ти мята някакви от мезозойската.
Та мисълта ми тука е, че може само леко да се вдигне HP. Чак 200 не.
Колкото до LAWLIET , азе точно съм бунтил бая пъти и мога си направя сметката, кога идва момента. В края на краищата, какъвто и мап да играем, щом ще има желание, ще има и бунт.
И понеже вече много маймуни станаха админи там, ще кажа , че си имате ВИП меню, и не виждам смисъла да се оплаквате, че не можете да убиете Симон. Демек, оборудваните са само от T Team.
На мен лично често ми се е случвало, преди да стана админ, да ме мятат с рибоци, а админите да мятат със себе си опитни играчи.
Понякога наистина се налага да играеш сам, защото админа като цяло е капризен, и вместо свестни играчи да ти мята някакви от мезозойската.
Та мисълта ми тука е, че може само леко да се вдигне HP. Чак 200 не.
Колкото до LAWLIET , азе точно съм бунтил бая пъти и мога си направя сметката, кога идва момента. В края на краищата, какъвто и мап да играем, щом ще има желание, ще има и бунт.
И понеже вече много маймуни станаха админи там, ще кажа , че си имате ВИП меню, и не виждам смисъла да се оплаквате, че не можете да убиете Симон. Демек, оборудваните са само от T Team.
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Обратна връзка:
Против! Спай, не всички имат вип меню, а и не всички, които го имат, искат да го използват. Освен това ако човекът може да се справи като полицай, не му е нужна допълнителна кръв! Ако пък не може да се справя добре, ще се научи.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Глобален Модератор
Еми и аз съм Против,дори и нов играч да си все ще има кой да го пази , а пък ако няма все ще се намери някой който да го прехвърлим към полицайте!
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Ками написа:Против! Спай, не всички имат вип меню, а и не всички, които го имат, искат да го използват. Освен това ако човекът може да се справи като полицай, не му е нужна допълнителна кръв! Ако пък не може да се справя добре, ще се научи.
Аз не казвам, че имат всички, а повечето. Ако обърнеш внимание, всички които са писали преди мен, имат права в този сървър (Освен LAWLIET, може би и n0thing1)
monster написа:Еми и аз съм Против,дори и нов играч да си все ще има кой да го пази , а пък ако няма все ще се намери някой който да го прехвърлим към полицайте!
Направо си личи, че мятате добри. Мене само с "прота" ме мятахте

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Смятам да дам ЗА мисля, че ще е добре, но пък може хпто от 200 да се намали на 150.
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Аз съм против, за мен това е излишно и безсмислено. Харесва ми така, както си е в момента.
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Разбихте се с предлагането Саймън да е на повече кръв, вече започвам да се замислям. Нищо не пречи да опитаме, ще увелича кръвта на всички Вип/Админ СТ-та с 15, а на Саймън (независимо от правата) с 25 кръв.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.