Помощ с качване на мод и плугинги

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: WTF ~ Namaste!
Скайп профил: keepcalm_666
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Помощ с качване на мод и плугинги

Мнение от El Pistoler »

Търся някой, който може да работи с програмата FileZilla.. или просто ми дайте пример коя папка и как се качват модовете и плугингите.. Предварително мерси!
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: '

Re: Помощ с качване на мод и плугинги

Мнение от nZero »

Взимаш amxx. файловете и ги слагаш в папката plugin. Ако плъгина има cvar ги слагаш в server/amxx (amxx. по избор)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Обратна връзка:

Мнение от georgii.s »

Filezilla е фтп клиент за да имаш възможност да качваш фаилове трябва съответно на хоста да има фтп сървар със съответните настроики за четене / запис

Прочети малко за FTP / SFTP протоколите втория може примерно под линукс да използваш ssh информацията на профила си за качване на фаилове и т.н

дефакто за да качваш фаилове ти трябва или SSH достап или на съответната конфигурация да има FTP сървър чрез които да се свързваш ако имаш вече процедурата е лесна ИП на хоста порт 21 за фтп 22 за SFTP юзер и пас за фаиловете можеш да намериш достатъчно информация във нета кое къде се слага и т.н
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Birichka <3
Обратна връзка:

Мнение от aHaJLruH »

Влизаш във FileZilla. Пишеш горе в левия ъгъл - Хост, потребител, парола и порт след което се свързваш. Имаш две връзки - от твоя комп. и там където искаш да качиш. Файловете от лявата страна са твойте, а от дясната там където искаш да ги качиш. Можеш да качваш като натиснеш върху файлът от лявата страна или го придърпаш с мишката си ... или поне така го знам аз. Така най-просто мога да ти обясня.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: WTF ~ Namaste!
Скайп профил: keepcalm_666
Обратна връзка:

Мнение от El Pistoler »

aHaJLruH написа:Влизаш във FileZilla. Пишеш горе в левия ъгъл - Хост, потребител, парола и порт след което се свързваш. Имаш две връзки - от твоя комп. и там където искаш да качиш. Файловете от лявата страна са твойте, а от дясната там където искаш да ги качиш. Можеш да качваш като натиснеш върху файлът от лявата страна или го придърпаш с мишката си ... или поне така го знам аз. Така най-просто мога да ти обясня.

А може ли да ми помогнеш?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Birichka <3
Обратна връзка:

Мнение от aHaJLruH »

Не мога да ти го кача аз. Обясних ти това което знам.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”