Помощ с качване на мод и плугинги
- Новак
- Ник в играта: WTF ~ Namaste!
- Скайп профил: keepcalm_666
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Помощ с качване на мод и плугинги
Търся някой, който може да работи с програмата FileZilla.. или просто ми дайте пример коя папка и как се качват модовете и плугингите.. Предварително мерси!
- Баннат
- Ник в играта: '
Re: Помощ с качване на мод и плугинги
Взимаш amxx. файловете и ги слагаш в папката plugin. Ако плъгина има cvar ги слагаш в server/amxx (amxx. по избор)
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Filezilla е фтп клиент за да имаш възможност да качваш фаилове трябва съответно на хоста да има фтп сървар със съответните настроики за четене / запис
Прочети малко за FTP / SFTP протоколите втория може примерно под линукс да използваш ssh информацията на профила си за качване на фаилове и т.н
дефакто за да качваш фаилове ти трябва или SSH достап или на съответната конфигурация да има FTP сървър чрез които да се свързваш ако имаш вече процедурата е лесна ИП на хоста порт 21 за фтп 22 за SFTP юзер и пас за фаиловете можеш да намериш достатъчно информация във нета кое къде се слага и т.н
Прочети малко за FTP / SFTP протоколите втория може примерно под линукс да използваш ssh информацията на профила си за качване на фаилове и т.н
дефакто за да качваш фаилове ти трябва или SSH достап или на съответната конфигурация да има FTP сървър чрез които да се свързваш ако имаш вече процедурата е лесна ИП на хоста порт 21 за фтп 22 за SFTP юзер и пас за фаиловете можеш да намериш достатъчно информация във нета кое къде се слага и т.н
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Обратна връзка:
Влизаш във FileZilla. Пишеш горе в левия ъгъл - Хост, потребител, парола и порт след което се свързваш. Имаш две връзки - от твоя комп. и там където искаш да качиш. Файловете от лявата страна са твойте, а от дясната там където искаш да ги качиш. Можеш да качваш като натиснеш върху файлът от лявата страна или го придърпаш с мишката си ... или поне така го знам аз. Така най-просто мога да ти обясня.

- Новак
- Ник в играта: WTF ~ Namaste!
- Скайп профил: keepcalm_666
- Обратна връзка:
aHaJLruH написа:Влизаш във FileZilla. Пишеш горе в левия ъгъл - Хост, потребител, парола и порт след което се свързваш. Имаш две връзки - от твоя комп. и там където искаш да качиш. Файловете от лявата страна са твойте, а от дясната там където искаш да ги качиш. Можеш да качваш като натиснеш върху файлът от лявата страна или го придърпаш с мишката си ... или поне така го знам аз. Така най-просто мога да ти обясня.
А може ли да ми помогнеш?
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Обратна връзка: