Това е тема, в която ще в давам линкове от който може да си взимате key за игри в Steam.
Трябва да се изпълняват няколко стъпки, като да си логнете със steam акаунта си, да влезете в групата им в steam, да изгледате някое видео и т.н.
П.П ако темата е в грешен раздел да бъде преместена, спестете си коментара от типа "Благодаря/Мерси"
Ето ви линка за играта: Forsaken Uprising - Непроверена връзка
Непроверена връзка
Steam Giveaway
Модератор: Развлечения
- Баннат
- Ник в играта: '
- Вашият пол е: Мъж
- Respected
Re: Steam Giveaway
Това дето съм подчертал, нещо не ми харесва.Да се логвам в някакви непознати сайтове, за мен лично това е потенциална заплаха.В 99% от статиите за безопасно сърфирне в интернет, и т.н. е упоменато да не се дават пароли и всякакви други данни по сайтове.Просто хората да си знаят едно на ум, докато се надяват да получат нещо на аванта.nZero написа:Това е тема, в която ще в давам линкове от който може да си взимате key за игри в Steam.
Трябва да се изпълняват няколко стъпки, като да си логнете със steam акаунта си, да влезете в групата им в steam, да изгледате някое видео и т.н.
П.П ако темата е в грешен раздел да бъде преместена, спестете си коментара от типа "Благодаря/Мерси"
Ето ви линка за играта: Forsaken Uprising
http://www.digitalhomicide.ninja/#!giveaways/tell7
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Steam Giveaway
Някой с виртуална машина да провери линковете. Темата ще бъде заключена, докато линковете не се проверят.
Нищо лично към nZero !
Нищо лично към nZero !