Предложение за JailBreak

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за JailBreak

Мнение от Andr0 »

1)Ето го и едното ми предложение :

Примерно следната команда: "Sled time igraem na vaprosi , koito otgovori purvi pravilno pecheli 2 packa." - няма от място / фреезе и всички започват да се разхождат. Предложението ми е , при такава команда , дори и без да е уточнено , да си имаме от място , без да се шава из мапът.. става анархия при новобранците и се чудят кво става, а докато им се обясни , рундът е загубен

Друг вид команда за football: "SLed time go , zagubilite umirat , do 1 gol igraete" - Вкарва си автогол и ми вика аз вкарах гол , ние печелим. КАДЕ сте виждали във футболът ако някой си вкара автогол , да се отчита за него ?! , няма да изреждам "автогол е гол за противниковият отбор и тем подобни.." или пък не си написал "otklon mre / izleze ot igrishteto mre" и оня си хваща топката и почва да се разхожда из мапа... такива дребни работи ..

Друг вид команда - комбо - днес дадоха "sled time combo , winera hitva 2 t da umrat" и айде стана анархията и поредният загубен рунд , всички обикалят мапа. При тази команда , да си имаме от място , в смисъл където си бил , правиш си комбото и си оставаш там където си бил... защо да е задължително да се уточнява ...

При команда Hot potato - пак същата работа , няма да изброявам. ПРИ тази команда , да се знае , без да се уточнява , играта се играе само в помещението в което сме, не да ми излизате от изолатора и отново да казвате "ne si kazal samo v izolatora" :X

ПП : Друго - Имате команда - "Freeze na stenata , koqto markiram" , давате си тайм , всичко е Окей, след това пишеш "Varna Maina i Konq69 elate s men i freeze na markiranata poziciq" И алей хоп , другите викат , ние нямаме команда и започват да си шават отново из мапа.. При такива ситуации , не са им зададени команди , това да означава , че си имат старата команда , без да се пояснява.

Edit

ПП2: Както видях в коментарите , при "Last duck mre" - трябва да си оставаме на място , не да почват да ми се разхождат из мапа .. И тва "shto me ubi , az ne sam ducknal" - влезе от 2-3 месеца и кой го измисли , не знам , ама е пълна глупост... Щом не си клекнал - не си изпълнил командата --“ значи умираш !

2) В чата да излиза този линк към правилата за сървърът в зелено : http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 12&t=21612
Примерно :
Правилата за сървърът можете да ги прочетете тук : http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 12&t=21612
Последно промяна от Andr0 на 04 Мар 2016, 17:05, променено общо 10 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Re: Предложение за JailBreak

Мнение от shenzo:D »

Аз съм За,, но примерно ако дойде нов играч, как може да узнае за това, защото той отначало може така да пише, а другите да се разхождат навсякъде?

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

Нали за това сме ние админите. Да обясняваме и да създаваме ред. Почти винаги има админи в сървъра.
ПП : Ако се одобри , до една седмица всичко ще е ток - жица
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: FBI
Скайп профил: stilqnka00
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Stilqna »

Андро добро предложение и аз съм ЗА,понеже наистина настъпва пълна анархия а колкото за новите има си форум има и админи.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Значи на мен предложението ми допада и съм на твоето мнение, само че:
2/ Автогол е гол за противника, не играй по свирката на троллващите играчи, няма нужда да се пояснява.
5/ След като си дал команда на всички и след това на 2ма играчи, всеки си изоълнява зададената за него команда (неизвиканите си изпълняват предишната, а извиканите - новата)
И по двете предложения съм За, само да не става голям спам с второто.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Birichka <3
Обратна връзка:

Мнение от aHaJLruH »

Не виждам какъв е проблемът на първия пример да се напише "+ot mqsto" или нещо подобно. Няма смисъл според мен да се въвежда това след зададена команда да си остава старото местоположение ... все пак трябва да има някаква пролука в командите за да се използва за бунтене. При положение, че СИМОН е добър и знае как да си дава командите може и да не се открие никакъв шанс за бунт. Относно това за футбола, то в правилата на самият спорт си е казано - автогол е точка за противниковия отбор и съответно, ако си вкараш автогол ти губиш. При последната ситуация където викаш двама играчи - ти си задал директно команда към тях, а не към другите. Демек на останалите играчи не им е дадена нова команда и за тях си остава старата. Предложението е един вариант да се улесни работата на новите играчи които искат да се научат на мода. Няма лошо в това, обаче тези неща се научават да се избягват с практика. За второто предложение дето е за чата съм напълно съгласен.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Обратна връзка:

Мнение от WHITE SHADOW »

Аз като здравомислещ човек не виждам защо трябва да се казва за всяка команда +ot mqsto при положение че не е зададено ново такова. Щом не ви е казано къде да сте значи си оставате на старата позиция . След combo поне аз разбирам че трябва да замръзнете на мястото на което е започнато то. При футбола се подразбира че автогол=загуба. Също така според мен не трябва да се казва след last duck umira че koito ne izpylnqva umira защото по правилата който не изпълнява умира. Не знам кой ви го е набил точно това в главата . Също така при last duck umira мястото остава а не да скачате наляво надясно . Всички тези изводи са по пътя на логиката и всеки здравомислещ индивид би трябвало да ме разбере.
Anyways, За съм за всички твои предложения.
Изображение
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Z3roC00L
Скайп профил: zeroc00l_555
Обратна връзка:

Мнение от zerocool_555 »

Андро подкрепям те на 100% за това което си написал, защото е правилно. Но тъй като си падам реалист, ще ти обясня защо не може да стане това. Една от причините е че вече всеки втори играч дори и малко започва да се прави на интересен и проявява своеволия по време на time или команда. Към това добави и че надзирателите не са това което бяха преди, сега милосърдието от тяхна страна е на MAX. И се получава ситуация която е пагубна за Simon, защото на всяка команда той трябва да напише 3-4 реда команда, че да се уточни ТОЧНО и ЯСНО кой какво да прави и къде да стои. Тези проблеми които си изредил са една част от всички останали които изникнаха с времето докато веригата се развиваше. Те няма как да се решат по простата причина че, ако се напише правило "При команда Last duck mre - Затворниците трябва да останат на местата си и само да изпълнят движение клякане(Ctrl), в противен случай който тръгне да обикаля трябва да се УБИЕ" Тогава гледаш масов kill и 10 човека ти пишат "frageer, spri s free kila". И накрая се стига до оплакване ... за нищо. Решението което според мен до този етап е правилно, е на всяка команда да се уточняват нещата и когато надзирател забележи явно нарушение, да действа и да убива затворници, не да гледа, да ги хитне малко и да ги пожали. Да ще станеш фрагер, но нали това е целта (Да се спазват командите).

П.С. Преди време (преди 4 години), нямаше никакъв проблем с командите и с това да убиеш някой които не е спазил командата. Нямаше думата frager или такива своеволия от затворниците. Тогава на команда Fz v izo, всеки отиваше в изолатора и не мърда (ама като се каже не мърда, означава че мишката не се пипаше изобщо), ако се забележеше нещо от полицай, веднага биваш убиван...

За завършек на кратката история на Jailbreak, не може да се добавят нови правила които ти ги искаш. Защото тогава всеки един тепърва трябва да научи новостите от правилата и ще има буферно време от около 1-2 месеца, където сървъра ще е мазало (ама мазало по-голямо от сегашното).
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

Темата ферментира вече .. отказвам се от предложението , не мисля , че може да се получи след като видях , че никой не чете правилата ,а си влизат направо в сървъра .. една такава голяма промяна едва ли ще сполучи. -----> Кош. :lock:
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”