[Запитване] за Deathrun.

Съгласни ли сте да се махне правилото за FREE?

Да, съгласен/a съм!
11
31%
Не, не съм съгласен/a!
24
69%

Общо гласове: 35

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

[Запитване] за Deathrun.

Мнение от Excione ツ »

Искате ли правилото за freerun да изчезне, ако се случи на негово място отива забрана за прекомерен spam на капани в зависимост от механиката на картата. Гласувайте в анкетата (ще гледам по лога кой е гласувал и кой е писал) и пишете най-вече коментари в темата! Ако искате предложете и средно положение.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [Запитване] за Deathrun.

Мнение от floddy »

Ако се премахне правилото за free, абсолютно никой няма да пуска капани. Почти всички в сървъра искат да им се пусне free и с премахването на правилото, няма да се пускат капани, а ти даже и до спам на тях искаш да се стигне.. Ако може да се измисли някакъв среден вариант, ще е добре, но за момента аз не се сещам. 50/50 съм и засега няма да гласувам.
Последно промяна от floddy на 05 Мар 2016, 00:43, променено общо 2 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Пределно ми е ясно, че искат свобода, а ние сме най-долното племе като им слагаме дори и банове за това, но все ще се намери някой, който да мишкува.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Повечето карти имат блокове за скачане и няма играч който да пуска капани а без капани е скучно и картите се минават много лесно
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Може ли да се намалят рундовете за пускане на /free на 1 или 2 примерно ? 1 рунд без капани, другият с капани, 3-тия пак без капани и т.н ? Ако е възможно това, според мен този вариант е по-добър, отколкото цялостно премахване на правилото.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Вие кажете в крайна сметка, аз просто го въвеждам и това е. Има плюсове, но има и минуси. Целта е повече играчи, това е. Това, че „ще“ се махне правилото не значи, че не може да си пускате капани хаха. Може да се мислят игри, например първия минал free и те така, които не са възможни сега.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Против, харесва ми както си е сега! Не искам да се променя, а да остане както си е.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Excione ツ написа:Вие кажете в крайна сметка, аз просто го въвеждам и това е. Има плюсове, но има и минуси. Целта е повече играчи, това е. Това, че „ще“ се махне правилото не значи, че не може да си пускате капани хаха. Може да се мислят игри, например първия минал free и те така, които не са възможни сега.
Щом целта е повече играчи, тогава премахването на правилото ще ги задържи, понеже почти всички играчи в сървъра искат и някои даже си пускат free. Това с игрите също е добър вариант. Админите в сървъра може да пускат нещо като евенти като в Basebuilder, разбира се с награди, за да има мотивация, но какви ?
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

floddy написа:
Excione ツ написа:Вие кажете в крайна сметка, аз просто го въвеждам и това е. Има плюсове, но има и минуси. Целта е повече играчи, това е. Това, че „ще“ се махне правилото не значи, че не може да си пускате капани хаха. Може да се мислят игри, например първия минал free и те така, които не са възможни сега.
Щом целта е повече играчи, тогава премахването на правилото ще ги задържи, понеже почти всички играчи в сървъра искат и някои даже си пускат free. Това с игрите също е добър вариант. Админите в сървъра може да пускат нещо като евенти като в Basebuilder, разбира се с награди, за да има мотивация, но какви ?
Не е свързано с естеството на темата, но може да се дава USP за един рунд или цветен чат. Аз за това се сещам хд. А по темата съм против, защото АБСОЛЮТНО никой няма да пуска капани и така ще е малко тъпичко минаването на дадена карта. Най-добре е да се върне правилото за когато е трудна картата да не се пускат капани, по избор.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Може да се направи нещо като ранг система и всеки, който спечели състезанието за free, да получава EXP или нещо подобно и да се издига в /top15, ако се направи.
Ако питате мен, според мен това е най-добрата идея, хем е по средата, хем ще угоди и на 2-та типа. Едновременно ще има и няма да има капани, просто ще се редуват всеки рунд. Може да се направи да се включва автоматичен вот за free round, за да е още по-улеснено. Ето и за какво говоря:
floddy написа:Може ли да се намалят рундовете за пускане на /free на 1 или 2 примерно ? 1 рунд без капани, другият с капани, 3-тия пак без капани и т.н ? Ако е възможно това, според мен този вариант е по-добър, отколкото цялостно премахване на правилото.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

Ама спрете да давате право на админите да гласуват , 90% от всички шибани предложения(с извинение) се отхвърлят заради админски вотове. Вие сте админи да помагате на играчите , не да използвате правата за ваша изгода . + ТОВА
"Почти всички в сървъра искат да им се пусне free и с премахването на правилото"
като го искат всички , защо още го има ? Не ви разбирам логиката , а чакайте вие нямате такава забравих :/ :finger:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Тъпотия, ще настане няква невиждана анархия, а и както всички виждат, доста хора са против това и ще има много недоволни - което е минус. Хората ще изпогубят малко по малко интерес и ще се празни драстично. Така е добре, има си команда /free, която се пуска през няколко рунда -> и тези, искащи свобода и тези, дето им харесват капани са угодени и равни.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

Lucky написа:Тъпотия, ще настане няква невиждана анархия, а и както всички виждат, доста хора са против това и ще има много недоволни - което е минус. Хората ще изпогубят малко по малко интерес и ще се празни драстично. Така е добре, има си команда /free, която се пуска през няколко рунда -> и тези, искащи свобода и тези, дето им харесват капани са угодени и равни.
Или просто комадната да се направи да е всеки рунд , както предложих по предната тема. А и м/у другото не вижда кой е против освен админите :О
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sLaughtereD-
Скайп профил: Лс!
Обратна връзка:

Мнение от XaMBuPgeP »

Никои няма да пуска капани
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: TETRIS < flexin. >
Скайп профил: -
Обратна връзка:

Мнение от meoW• »

А па според мене на сървъра му трябва изцяло подновяване, да се добави система за XP, тъй като е екстрем Др-то, на всеки 20-30убивания на Т да ти се дига едно ниво и да имаш избор(или може к да го направите да няма) примерно, като стане 1ниво +5hp, 2-ро ниво usp, 3-то ниво knife skin и т.н. !! Така ще има и слаби играчи, в момента както е направен сървъра, е само за скачачи, имам предвид някой които могат да скачат а новобранци не продпачитат този тип сървър, ако се направят моите предложения, съм абсолютно сигурен, че ще се напълни.. Ще има за какво да се играе, играта ще има цел

Също така могат да се добавят някакъв вид долари, и примерно 1 килл да ти дава 1 долар, и доларите да не се рестартират на карта а да се запазват( но е задължително да бъде по стеам Ид, защото иначе ще ги използват други играчи) и като събереш солен брой долари, да има и магазин, но естествено магазина ще е наистина солен, защото все пак е екстрем, примерно на килл 1 долар, гравити(600) да струва 30долара..

Случвало ми се е много пъти да влиза нов ограч и да пита няма ли гравити, и като отговорим не, и той казва, еми кал да скоча този 240блок, като и 220 не мога( аре замислете се)

Относно това с фрее, съм против, така си е добре.. Няма кво да де прави докато си Т на някой карти, и затова няма смисъл.. Така да си остане..

ПП: Ако харесате предложенията и ги одобрите и ще ги направите, имам още добавки към тези горе..
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Обратна връзка:

Мнение от Season »

Ex като е толкова зор на всички фрий фрий, просто с времето махнете лесните мапове и ако ви се занимава и имате въжможност да направите хнс трейнънг и там слабите да ги учите ,можете сами да си изберете кои да учите смисл ето примерно тедо ти ще си учител и ако някой иска да го научиш нещо съсигурност ще можеш да ме отделиш5 минути да му обясниш и готово ще има учители и слабаци да се учат и остават трудните мапове и 1-2 лесни, а иначе аз съм ПРОТИВ да се направи така..
rd7I6G4.gif
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: miroslavv
Обратна връзка:

Мнение от miroslavv »

Предлагам правилото за free да остане, но да не се банва, ако го няма това правило... анархия добре дошла!
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Значи да си остане правилото, но да се намали примерно през 1/2 рунда да е фрее. Има играчи които оценяват, че мода е чист и не е с респаун и т.н., и че се пускат капани.
meoW• написа:А па според мене на сървъра му трябва изцяло подновяване, да се добави система за XP, тъй като е екстрем Др-то, на всеки 20-30убивания на Т да ти се дига едно ниво и да имаш избор(или може к да го направите да няма) примерно, като стане 1ниво +5hp, 2-ро ниво usp, 3-то ниво knife skin и т.н. !! Така ще има и слаби играчи, в момента както е направен сървъра, е само за скачачи, имам предвид някой които могат да скачат а новобранци не продпачитат този тип сървър, ако се направят моите предложения, съм абсолютно сигурен, че ще се напълни.. Ще има за какво да се играе, играта ще има цел

Също така могат да се добавят някакъв вид долари, и примерно 1 килл да ти дава 1 долар, и доларите да не се рестартират на карта а да се запазват( но е задължително да бъде по стеам Ид, защото иначе ще ги използват други играчи) и като събереш солен брой долари, да има и магазин, но естествено магазина ще е наистина солен, защото все пак е екстрем, примерно на килл 1 долар, гравити(600) да струва 30долара..

Случвало ми се е много пъти да влиза нов ограч и да пита няма ли гравити, и като отговорим не, и той казва, еми кал да скоча този 240блок, като и 220 не мога( аре замислете се)

Относно това с фрее, съм против, така си е добре.. Няма кво да де прави докато си Т на някой карти, и затова няма смисъл.. Така да си остане..

ПП: Ако харесате предложенията и ги одобрите и ще ги направите, имам още добавки към тези горе..
Нашия мод е един от малкото които е чист и без респаун и затова има играчи които го харесват така както е , а не да се мине за няма и 1 мин картата с ауто бхон и гравити. :)

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

По - скоро ако може да се направи в началото на рунда да дава на Т-то вот дали иска рунда да е фрее или не,защото според мен всеки трябва сам да решава дали да пуска капани или не.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Това със доларите и магазините ще стане асъл 4fun. Достатъчно е само една ранг система с exp и нещо като топ 15, за да се вижда кой е най-добър и да има стимул да играят. Другият вариант, който повечето са писали горе, е да може терориста да пуска /free всеки рунд.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”