[Jailbreak] Предложение за правило/ ВИП опция

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: konq69
Скайп профил: Поверително.
Вашият пол е: Жена

[Jailbreak] Предложение за правило/ ВИП опция

Мнение от konq69 »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Предлагам да се добави правило, което забранява на надзирателите да се самоубиват умишлено по време на freeday и примерно да се наказва със предупреждение/transfer по преценка на админ.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Бил съм свидетел на много такива случки и лично за мен това е обезсмисляне на играта. То щом е така нека всички полицаи да напишат kill в конзолата и затворниците да са прецакани. Има затворници, които нямат намерение да бунтят, а просто да разгледат мапа и т.н. Разбира се има и такива, които искат да спечелят някой JB пак. В двата случая затворниците нямат какво да направят по въпроса.

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Предлагам да се Замени/Премахне godmode опцията на VIP/админ. Може да се върне "Test your luck" и да е достъпна само за VIP/админ, може да се добави noclip/gravity, които да са със кратко времетраене или да се направи така, че докато си в режим godmode да не си способен да атакуваш. Това са предложения служещи само и единствено за пример. Който разполага със предложения да се чувства свободен да ги сподели.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Може би сте забелязали, че вече желанието за CT е спаднало драстично и това се дължи, като цяло на VIP shop-a, но най-голяма заслуга има точно тази опция (разбира се тези, които не са наясно със мода искат винаги да са CT, но не се тревожете и тяхното желание ще се изгуби). Като цяло активността в сървъра е спаднала изключително много, не казвам, че се дължи само на тази опция, вярно Ви е донесла СМС-си, но е изгонила двойно толкова играчи.
Офтопик:
Пределно ми е ясно, че редовните използвачи на тази опция няма да помислят за доброто на сървъра, а за личната си изгода.
Последно промяна от monster на 18 Юли 2016, 15:27, променено общо 2 пъти.
Причина: Закачам, за да не я забравя ! ГЛАСУВАЙТЕ !
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Iznogoud
Скайп профил: feedme369
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [Jailbreak] Предложение за правило/ ВИП опция

Мнение от iSpoxxy »

Метни го Т за да му стане Тъпо
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

По първото съм абсолютно ЗА, неприятно е, особено когато е пълен сървъра и надзирателите са 5 или повече на брой и да си пуснат киселината/лавата в изолаторчето и да се мятат там, за да не бъдат убити и рунда да приключи по-бързо. Абсолютна глупост и тъпотия.

По второто едно много голямо ПРОТИВ от мен, godmode не трябва да се премахва, нито да се заменя по простата причина, че много хора си го харесват и си го ползват редовно, включително и аз. Godmode не трябва да се пипа или премахва в абсолютно никакъв случай! Против съм също така и test your luck да се връща, дори и само за смс потребителите по простата причина, че отново ще има яко злоупотреби и няма да се получава качествена игра. Иначе съм ЗА да се добави към vip shop-a gravity опция, но съм против да се добавя no clip. Ми то така no clip примерно ако е 5-6 секунди, аз ще си го взема и директно през стените ще мина и отивам в гънчето. Не е честно изобщо!

Равносметката според мен: Godmode не трябва да се премахва в абсолютно никакъв случай, а no clip не трябва да се добавя в абсолютно никакъв случай! Единствено може да се добави правилото, което е описано от кончето, както и gravity за определено време (4-5 секунди) към vip shop-a на смс потребителите. Това за самоубийствата на надзирателите го коментирах, абсолютно ЗА съм и искам да бъде добавено такова правило.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: DVG
Обратна връзка:

Мнение от RaPToR # »

Против и за двете.Щом си е свободен ден, може да се самоубиват.За премахване на GODMODE съм на мнението на Melachka.
Noclip ако се добави ще е още по-зле.Да свърши времето и да се заклещиш в стената.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Обратна връзка:

Мнение от WHITE SHADOW »

1. За , обезсмисля се денят когато се самоубиват. Пък и не е спортсменско. :^)
2. За съм да се направи по време на godmode да не можеш да атакуваш. Причината е проста - полицаят няма никакъв шанс да се защити. Не виждам голям смисъл в добавянето на gravity,няма полза от него. Според мен godmode може да се замени със double damage за определен период от време (4-7секунди).
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

За първото съм ЗА, ако се направи така ще е добре. За второто с godmode съм Против, причината е, че си го ползват често, а и е намално на 2.5 sec. За ноклипа съм Против, Иво е обяснил по горе. Не знайно кой върна test your luck това по-добре да не беше се връщало.

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: CorC
Скайп профил: ShrekIsToOpForMe
Обратна връзка:

Мнение от CorCSv »

За първото съм ЗА, защото това наистина ще е от полза. За второто съм Против, защото ще прекаляват.
Изображение
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

По първото съм ЗА.Това винаги ме е дразнело някой да се самоубие и пример за това е Shenzo :D.
По второто съм тотално ПРОТИВ защото повечето играчи си харесват GodMode и за тях може да се каже че е незаменим :D.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

1. ЗА, няма смисъл, то за какво е рунда тогава. И аз мразя да ми отнемат от почивката. :D
2. ЗА, това че вие не можете да бунтите без Godmode или VIP Shop, не означава че трябва да седи. Може да се замени Godmode примерно със "Revive" , може да струва примерно 70 пака. Вие искате да откажете CT-то, стегнете се и погледнете, че от другия ъгъл не е никак приятно, докато пишеш (мале то и такива не останаха) , ползват VIP Shop.

Съжалявам ама аз лично не мога да си представя да бунтите без тия глезотии. Double Jump, /hats , Deagle 1 bullet, Teleport са ви баш достатъчни.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Ще се добави правилото, а GodMode няма да се премахва.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”