[Dust2 Arena] 3 Предложения
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Dust2 Arena] 3 Предложения
№1
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се премахне таймера, който отброява кога ще гръмне бомбата, движейки се по екрана.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - В момента е много дразнещо и разсейващо.
№2
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се направи mp_roundtime 2. Сегашното време е прекалено много, имайки предвид, че времето се маха, когато се заложи бомбата и че терористите са с преимущество.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - По-равностойна игра.
№3
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави Slaylosers и /mute плъгин.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - По-бърза, по-качествена и по-спокойна игра.[/b]
EDIT: Добавена е анкета за Slaylosers плъгина. (Самоубива Т, които не са заложили бомбата до изтичане на roundtime-a. Самоубива CT, които не са в периметъра на бомбата когато гръмне).
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се премахне таймера, който отброява кога ще гръмне бомбата, движейки се по екрана.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - В момента е много дразнещо и разсейващо.
№2
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се направи mp_roundtime 2. Сегашното време е прекалено много, имайки предвид, че времето се маха, когато се заложи бомбата и че терористите са с преимущество.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - По-равностойна игра.
№3
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави Slaylosers и /mute плъгин.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - По-бърза, по-качествена и по-спокойна игра.[/b]
EDIT: Добавена е анкета за Slaylosers плъгина. (Самоубива Т, които не са заложили бомбата до изтичане на roundtime-a. Самоубива CT, които не са в периметъра на бомбата когато гръмне).
Последно промяна от DemoLitioN на 21 Мар 2016, 18:26, променено общо 1 път.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Re: [Dust2 Arena] 3 Предложения
Аз съм за , за всичките ти предложения
+ да се направи отново airaccelerate 100 .
+ да се направи отново airaccelerate 100 .
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Обратна връзка:
За всичките съм ЗА. Само това Slaylosers не мисля, че е толкова наложително.

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
И аз съм ЗА относно първото и второто,причините ти си изброил,а относно третото съм против,лично мен много ме нерви тоя плъгин,някой път се налага да се скриеш с цел да си запазиш оръжието за следващия рунд.
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
Аз също съм За, демо е казал абсолютно всичко относно предложенията. Може да се направи да е отново 100аа, защото има някои трикове, за да не те хване awp-то на 100аа. 

- Respected
- Обратна връзка:
Да хубаво е от време на време да запазваш оръжието си. Проблемът идва, че играчите го правят постоянно, за нарочно не ходят, не толкова заради самото оръжие, а да не им се развали stats-a. Аз също първият път когато се слагаше бях против, но видях ползите от него и за това сега го предлагам.r1odayftw написа:И аз съм ЗА относно първото и второто,причините ти си изброил,а относно третото съм против,лично мен много ме нерви тоя плъгин,някой път се налага да се скриеш с цел да си запазиш оръжието за следващия рунд.
Сенека
Сенека
- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Ами аз на Гошко пиша от 1 месец какво точно да направи с дъст2-то, а той ме игнорира...
Съгласен съм за всичко, освен за slayloosers плъгина, на този етап най- много да загубим играчи.
Съгласен съм за всичко, освен за slayloosers плъгина, на този етап най- много да загубим играчи.
- Активен
- Ник в играта: LAWLIET
- Скайп профил: LawlietBG
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Кви са тия глупости slaylosers, за това съм 100% против, за останалите съм за.....
- Активен
- Ник в играта: LAWLIET
- Скайп профил: LawlietBG
- Обратна връзка:
Slay Losers е много важен плъгин, тъй като той стимулира играчите да си вършат отборната работа.

- Напреднал
- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: MESA
- Обратна връзка:
Изобщо не съм съгласен с теб. Давам ти един пример: Играеш си CT(при CT-8,T-8) купил си AWP с последните пари и изведнъж всички от отбора мъртви и ти оставаш 1 срещу 8. Имаш ли шанс да вземеш играта?LAWLIET написа:Slay Losers е много важен плъгин, тъй като той стимулира играчите да си вършат отборната работа.
40 секунди C4 не е толкова много време ако има хора в сървъра.
Друг пример: Цъкаш си и бомбата се залага. Бягаш от А до Б(там е заложена) и убиваш противниците остават към 7-8 секунди, но нямаш кит и какво правиш тръгваш да бягаш за запазиш оръжието и какво става изведнъж екпслодираш...
Аз съм твърдо против този плъгин.
Precision beats power and timing beats speed.
Офтопик:
- Respected
- Обратна връзка:
И аз това им говоря, но уви! Не мислят въобще, сигурен съм, че няма да се хареса на играчите, от както някой ма******* e сложил тая глупост е 0/24..krasimiretov написа:Изобщо не съм съгласен с теб. Давам ти един пример: Играеш си CT(при CT-8,T-8) купил си AWP с последните пари и изведнъж всички от отбора мъртви и ти оставаш 1 срещу 8. Имаш ли шанс да вземеш играта?LAWLIET написа:Slay Losers е много важен плъгин, тъй като той стимулира играчите да си вършат отборната работа.
Друг пример: Цъкаш си и бомбата се залага. Бягаш от А до Б(там е заложена) и убиваш противниците остават към 7-8 секунди, но нямаш кит и какво правиш тръгваш да бягаш за запазиш оръжието и какво става изведнъж екпслодираш...
- Напреднал
- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
krasimiretov написа:Изобщо не съм съгласен с теб. Давам ти един пример: Играеш си CT(при CT-8,T-8) купил си AWP с последните пари и изведнъж всички от отбора мъртви и ти оставаш 1 срещу 8. Имаш ли шанс да вземеш играта?LAWLIET написа:Slay Losers е много важен плъгин, тъй като той стимулира играчите да си вършат отборната работа.
Ама кой ходи да пази оръжие в масака и то в 1.6 .. стига глупости. Полезно е , защото има много такива които се катаят и не ходят да дефюзват примерно .. Както и да е , всеки да си даде вота според него си. Пък по-главните да решат.
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
ц4 таимера няма да го махна тъпо е да не знаеш кога да избягаш ;) slay losers е добавен по ваше желание семиклип го върнах защото само се бутат играчите и се псуват после за рунда ще го направя на 2 мин
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
- Обратна връзка:
И кой го иска тва глупавото slaylosers? 2-3ма БРАВО!georgii.s написа:ц4 таимера няма да го махна тъпо е да не знаеш кога да избягаш ;) slay losers е добавен по ваше желание семиклип го върнах защото само се бутат играчите и се псуват после за рунда ще го направя на 2 мин
- Respected
Адаш , земи го махни , всички играят със звук , могат да се ориентират по тиктакането на таймера , нали се забързва със всяка изминала секундаgeorgii.s написа:ц4 таимера няма да го махна тъпо е да не знаеш кога да избягаш ;)

"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Respected
- Обратна връзка:
Ти си малоумно същество! От толкова много възможности, как може да избереш най-курвенския? Първо никой не го иска този таймер в сегашния вариант. Второ можеше просто да го сложиш да изписва на hud-a без да мърда, вместо да обикаля по екрана. Трето можеше да го сложиш на мястото на roundtime, когато се заложи бомбата и спре да отчита, да почва да отброява c4timer-a. Четвърто можеше изобщо да го няма, защото така играчите се стимулират да използват sound и стават по-добри. Най-хубавото е, че всички искат да се махне и са единодушни, но то седи заради теб "умнико". До тук с лиричното ми отклонение за теб.georgii.s написа:ц4 таимера няма да го махна тъпо е да не знаеш кога да избягаш ;) slay losers е добавен по ваше желание семиклип го върнах защото само се бутат играчите и се псуват после за рунда ще го направя на 2 мин
По темата: Slaylosers-a е сложен на 36 май. mp_roundtime e 2 минути, за което браво.
Най-доброто, което ми направи впечатление е, че патроните влизат много по-добре, даже за момент помислих, че съм объркал сървъра. След това видях, че платформата е сменена с по-стара, за което браво. Не знам от това ли е или че сайта е преместен на друг хостинг, но със сигурност има положителна промяна!
EDIT: Добавям анкета за Slaylosers-a да видим наистина колко е важно мнението на играчите!
Сенека
Сенека
- Respected
- Обратна връзка:
1. Да се оправи forcecamera-та, в момента се вижда и другия отбор.
2. Semiclip-а да се направи да може да се duck-ва.
3. Демо рекордера да записва само под едно име независимо от nick-а.
4. По възможност да се върне другата платформа при нея патроните влизаха по-добре.
5. Вижда са как от другия отбор говорят по микрофона.
6. Да се сложат AFK Kicker нагласен на 15 секунди и AFK Bomb Transfer нагласен на 5 или 10 секунди максимално.
7. ДА СЕ ПРЕМАХНЕ МЕСТЕЩИЯТ СЕ C4 Timer!!!!!!!!!
2. Semiclip-а да се направи да може да се duck-ва.
3. Демо рекордера да записва само под едно име независимо от nick-а.
4. По възможност да се върне другата платформа при нея патроните влизаха по-добре.
5. Вижда са как от другия отбор говорят по микрофона.
6. Да се сложат AFK Kicker нагласен на 15 секунди и AFK Bomb Transfer нагласен на 5 или 10 секунди максимално.
7. ДА СЕ ПРЕМАХНЕ МЕСТЕЩИЯТ СЕ C4 Timer!!!!!!!!!
Сенека
Сенека