[JailBreak] Предложение за HNS Day и Catch The T Day
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[JailBreak] Предложение за HNS Day и Catch The T Day
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Да се направи така че надзирателите да бъдат stuck-нати (да стоят на едно място без изобщо да мърдат), когато се пусне hns day или catch the t day. Преди го имаше, не знам защо е махнато, но искам да се добави. Знам за правилото, че когато ще има day, то предварително трябва да бъде написано от Simon какъв ще е day-a и всички трябва да стоят в гън руума, обаче при пълен сървър и при наличието на поне 5-6 надзиратели е много трудно да ги накараш всичките да стоят в gun rooma - не слушат, бавят се нещата, налага се да се спами да се връщат и става мазало... а така директно като започне рунда Simon пише ,,Hns Day sled time", пуска 5-секунден time и като пусне hns или catch the t day, то всичките надзиратели ще са stuck-нати и няма къде да си ходят из картата, докато не изтече времето за криене.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - По-добра игра : PPPPPPPPPPP
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - По-добра игра : PPPPPPPPPPP
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Re: [JailBreak] Предложение за HNS Day и Catch The T Day
И аз съм За. Преди го имаше и беше по-добре, но незнайно кой ли го махна това, не знам, но ще е хубаво да се върне.
- Напреднал
- Ник в играта: CorC
- Скайп профил: ShrekIsToOpForMe
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
При положение, че са заслепени за мен е безсмислено, против.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Много Добър
- Обратна връзка:
И кое е безсмисленото? Какво от това, че са заслепени, като съм CT дори и да съм заслепен директно натискам W и си ходя напред-назад из мапа и преча на затворниците, блъскат се в мене, аз се блъскам в тях...HuliganaKuncho написа:При положение, че са заслепени за мен е безсмислено, против.

- Аматьор
- Ник в играта: Krassimir
- Обратна връзка:
Има си правила, които трябват да се спазват. Ако някой надзирател не спази правилото да се мести T. Винаги има админ с флаг за transferteam, така че не е страшно. Против.
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
Според мен по-удачно би било да телепортва/revive всички цт в гънруума при пускането на hns/catch day.

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
И за мен е малко безмислено. Не е сървър от 100 човека че да кажеш че става блъсканица. Дори правилото за КТ в гън руума при тия дни ми идва пресилено. Пък като не искате да се разбягват преди да пуснете деня-веднага след като вземето саймън пускате дей. Кво се притеснявате че няма таймер. Нали самия ден си има.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
То ще е много хубаво да се направи, но докато или ако това чудо стане, ти като админ, си в пълното си право да ги командориш. Трябва да ги предупреждаваш, пък ако видиш, че някой е извън гън-а ---> slay и revive.
Иначе по предложенийцето съм За. : )
Иначе по предложенийцето съм За. : )
I'll see you soon then..

- Respected
Вземи смени цвета на тоз текст , едвам го прочетох , нищо се не вижда
. По темата съм ЗА , това ще улесни доста работата на админите и Симона.

"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Respected
Я, я, демек ако искам да пусна авп ден трябва да напиша ''awp day sled time'' и да стоя в гъна през тва време ?
Божеее и после защо не играя вече тоя мод
По предложението съм ЗА, дори когато нe виждаш, пак можеш да стигнеш до място на което да пречиш на Т.

По предложението съм ЗА, дори когато нe виждаш, пак можеш да стигнеш до място на което да пречиш на Т.

- Respected
Нямам нищо повече за допълване.HuliganaKuncho написа:При положение, че са заслепени за мен е безсмислено, против.
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Всъщност има доста голямо значение дали ще са заслепени в гъна или посредата на картата. (;Excione ツ написа:Нямам нищо повече за допълване.HuliganaKuncho написа:При положение, че са заслепени за мен е безсмислено, против.
I'll see you soon then..

- Много Добър
- Обратна връзка:
Само за хнс и кетч дните стоим в гъна, на останалите дни, свързани със стрелба като awp, sparta, granade и т.н. можеш д се придвижиш с колегите си надзиратели до където решиш. Просто на хнс и кетч сме в гън руума, защото когато сме извън него пречим на затворниците като се блъскаме в тях докато се крият или бягат.puRple* написа:Я, я, демек ако искам да пусна авп ден трябва да напиша ''awp day sled time'' и да стоя в гъна през тва време ?![]()
- Respected