Адвокатска кантора - 'kofein-2016'
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Адвокатска кантора - 'kofein-2016'
Здравейте,
от днес отварям собствена адвокатска кантора за правни консултации.
Всеки, който иска да се консултира относно правила или философски възгледи може да зададе въпрос под формата на коментар в тази тема.
Също така набирам екип- моля да се кандидатирате в коментарите по- долу !
Правни консултации - САМО ТУК
от днес отварям собствена адвокатска кантора за правни консултации.
Всеки, който иска да се консултира относно правила или философски възгледи може да зададе въпрос под формата на коментар в тази тема.
Също така набирам екип- моля да се кандидатирате в коментарите по- долу !
Правни консултации - САМО ТУК
- Баннат
- Respected
Re: Адвокатска кантора - 'kofein-2016'
Защо смъртното наказание не е позволено в Република България?
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Айде и аз се кандитирам да видим какво ще излезе от тази кантора 

- Respected
И аз се кандидатирам,а по въпроса на Тедо,мисля,че Хартата на правата на ЕС забранява смъртната присъда като средство за наказание,а отделно е и против човешките закони,представи си,че убият невинен човек,а връщане назад-няма!
- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
Ааа аз пък на тебе ще ти дам друг пример... Смъртно наказание трябва да има и причината е не може ти да убиеш човек е да те осъдят за 5/10/15 години....след изтичането на присъдата човешкия живот няма да се върне + че ако действа по бързата процедура + самопризнания още по рано а и за добро поведение абе направо 3 години.Nichky написа:И аз се кандидатирам,а по въпроса на Тедо,мисля,че Хартата на правата на ЕС забранява смъртната присъда като средство за наказание,а отделно е и против човешките закони,представи си,че убият невинен човек,а връщане назад-няма!
Какво ще кажеш за "далаверите" в ДАИ и според тебе 16 или повече от 16 ?

- Аматьор
- Ник в играта: rakiqta ubiec
- Скайп профил: Не
- Обратна връзка:
Затова ,Око за око ,зъб за зъб,skobata написа:Ааа аз пък на тебе ще ти дам друг пример... Смъртно наказание трябва да има и причината е не може ти да убиеш човек е да те осъдят за 5/10/15 години....след изтичането на присъдата човешкия живот няма да се върне + че ако действа по бързата процедура + самопризнания още по рано а и за добро поведение абе направо 3 години.Nichky написа:И аз се кандидатирам,а по въпроса на Тедо,мисля,че Хартата на правата на ЕС забранява смъртната присъда като средство за наказание,а отделно е и против човешките закони,представи си,че убият невинен човек,а връщане назад-няма!

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
- Активен
- Ник в играта: LAWLIET
- Скайп профил: LawlietBG
- Обратна връзка:
Защото му трябват пари!!1Genata написа:Защо кофейна взима подкупи?

- Глобален Модератор
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
На тебе що ти трябва да дишашmonster написа:А защо му трябват пари за наркотици?

I'll see you soon then..

- Respected
skobata написа:Ааа аз пък на тебе ще ти дам друг пример... Смъртно наказание трябва да има и причината е не може ти да убиеш човек е да те осъдят за 5/10/15 години....след изтичането на присъдата човешкия живот няма да се върне + че ако действа по бързата процедура + самопризнания още по рано а и за добро поведение абе направо 3 години.Nichky написа:И аз се кандидатирам,а по въпроса на Тедо,мисля,че Хартата на правата на ЕС забранява смъртната присъда като средство за наказание,а отделно е и против човешките закони,представи си,че убият невинен човек,а връщане назад-няма!
Скоба,не че разбирам много,но от това,което съм научил,мисля,че наказанието е с порицателна цел.Е да,все ще има някой,който да не се окае и ще си продължи бунтарския живот,но пък не може да се стига и до смъртна присъда!ТОВА НЕ Е ЧОВЕШКО!Да,онзи убития умира,но и заради глупостта на убиеца трябва да си отиде още 1 човек ли?НЕ!Ще полежи 20 годинки,ще го бият,унижават и малтретират,но би трябвало да си промени вижданията за живота.
Относно ДАИ не ме питай нищо.